10.4.2014

Black and white.


Joskus jokainen väri vaan on liikaa. Minulla on töissä hyvin erityyppisiä päiviä, on niitä "kotelomekko + jakku" - päiviä ja sitten on niitä "Villasukat jalassa on hyvä hiidellä pitkin toimistoa" päiviä. Niitä, kun täytyy (tai oikeammin sanottuna saa) vain keskittyä sen työn tekemiseen ilman palaverien tai minkään muunkaan tuomaa keskeytystä. Rennompina päivinä olen tavannut pukea farkut, mutta päätinpä taannoin kokeilla rennompaa kokonaisuutta hameella. Toki töihin sopivan mittaisella sellaisella. Juuri sinä aamuna ylle halusin mustaa, valkoista ja pehmoista neuletta. Väriä tuli kaulakorun ja laukun verran. Aika kiva kokonaisuus minusta kaikkineen, vähän kokeilevampi, en olisi ensimmäisenä ajatellut yhdistäväni tuota kirpparin löytöä työhameeseen.

Mitä pidätte kokonaisuudesta? Toimisiko tämä teillä töissä?
Kivaa torstaita!

P.S. Viimeinen kuva todistanee, että sisäinen lapsi on ja voi hyvin vielä ainakin täällä suunnalla, koska sinä olet viimeksi roikkunut puusta?

Sometimes every colour is too much. I have really different kind of days at my work. I have those days when I have to look really casual and those ones I can basibly wear jeans and knit if I want to do so. One of those more casual day I felt like wearing skirts, not the jeans I usually wear. So first work appropriet (meaning long enough) skrit and then some knitwear. Black and white, only hints of colours with neglace and bag. I like it, a bit different for me at least, but yes, I think it looks quite nice.

What do you think about the outfit? Would this work at you office?
Great Thursday and hope you are all well!


P.S. Last photo shows, that there is still a kid inside me. When was the last time you hanged fro tree?


Neule/Knit: Sand // Hame/Skirt: Next // Saappaat/Boots: Evans // Laukku/Bag: Longchamp

32 kommenttia:

 1. Huomenta, hame on nätti! Voisin ottaa sen heti töihin päälleni. Ja kyllä mä ton neuleenkin laittaisin :)
  Ihana "apina" kuva tuo viimeinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Annu! Se on kyllä nätti tuommoinen perushame, sopii moneen menoon. Ajattelin, että viimeinen kuva voisi piristää blogissa ;)

   Poista
 2. Kivan mallinen tuo hame , sopii moneen menoon . Mustavalkoinen on aina tyylikäs ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Se on kyllä kätevä hame, muuntuu moneen :)

   Poista
 3. Kiva asu, ei niitä värejä aina jaksa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Ihan totta, joskus vaan kyllästyy :)

   Poista
 4. Sä olet kyllä niin tyylikäs, aina <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat! Mustavalkoinen on aina ihana :) Ja hih, sä olet niin leikkisä, toi viimeinen kuva pisti virnuilemaan :D Hyvä ja kiitos piristyksestä! Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Minusta leikkisyys ei koskaan ole pahiteeksi, jos aikuinen ihminen haluaa roikkua puussa niin itse ainakin kannustan :) Hymyilytti ne kyllä itseänikin.

   Poista
 6. Näytät oikein kauniilta, tänäänkin. <3

  VastaaPoista
 7. Actually I'm totally in love with black&white looks, too :-) ...! Even if I like to see you in bright colors you're looking wonderful and perfect dressed, my dear! - Liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sometimes, I think, black and white is the only way to go. Tough I do love colours as well :)

   Poista
 8. Kiva asu, tuon hameen voisin myös huolia! Ihana tuo viimeinen kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria. Hame on kyllä ihan kaiken kanssa toimiva :)

   Poista
 9. Ihanan naisellinen kokonaisuus! Tuo hame on upea. Ja täytyy vielä kehua, että sulla on ihanan hauskoja, kauniita ja monipuolisia poseerauksia! :) Itse pönötän aina samassa asennossa enkä uskalla edes hymyillä kunnolla, ettei tule paha kaksoisleuka. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna! Olen oikeastaan oppinut blogin myötä olemaan kameran edessä, katsottuani omissa kuvissani jatkuvasti sama ilmettä kyllästyin ja totesin, että kyllä nyt jotain muuta kaivataan joten siinä sitten erilaisia muiden blogeja katsoen ja itse keksien :)

   Poista
 10. Musta-valkoinen yhdistelmä on siitä helppo, että se on väriensä puolesta oikeastaan aina ajankohtainen. Tykkään asustasi tosi paljon, riittävän asiallinen työpäivään, mutta näen siinä hitusen koulutyttömäisyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Ihan totta, peruskokonaisuuksilla pääsee pitkälle ja semmoinen tuo kyllä oli myös. Vähän tyttömäisyyttä voi olla aina mukana.

   Poista
 11. Oikein sievä kokonaisuus, voisin laittaa vastaavan itsekin toimistoon. Musta-valkoinen yhdistelmä on mun lemppari ja sitä on tullut tällä viikolla käytettyä itsekin taas kerran (liivihame ja paitis)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Taitaa olla monen suosiossa musta-valkoisuus. Toisaalta miksi ei, on sen verran toimiva toimistokokonaisuus kuitenkin :)

   Poista
 12. Kaunis asu. Tykkään hameen mallista ja neule sopii asuusi hyvin. Hauskoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Hameen malli on kyllä ns. nappilöytö (kyllä sitä etsittiinkin ;) ).

   Poista
 13. Onpa ihana kokonaisuus! Tuollaista hametta minakin olen etsinyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. Hame on jo useamman vuoden vanha, vähän jo kauhtunutkin. En oikein tiedä mitä tehdä kun aika siitä jättää :)

   Poista
 14. Tyylikäs asu ja ihania kuvia! Tulin käymään piiitkän tauon jälkeen, kun päivitin omaakin blogia ja pohdin, mitä tehdä sen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Ihana kuulla sinusta <3 Kävin kommentoimassakin, joskin ei ehkä kovin rakentavaa palautetta, mutta kommentoinpahan silti :)

   Poista
 15. Kaunis asu! Jokohan minäkin kohta uskaltautuisin tuommoisissa ohuemmissa sukkiksissa liikkeelle. Ja ihan huippu tuo vika kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Minä kun liikun autolla, niin niillä on jo hetken uskaltanut mennä, toivottavasti kohta ilmankin autoa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!