1.4.2014

Day out exploring.


Vähemmän on enemmän. Lause, jota olen huomannut toteuttavani enemmän ja enemmän nykyisessä pukeutumisessani. Koetan valita mahdollisimman laadukasta ja simppeliä ylleni, jotta kokonaisuus ei olisi tylsä. Kovin usein turvaudun tässä kohdassa punaiseen. Piristämään kokonaisuutta se on ehdottomasti omiaan, etenkin kun se oma kokonaisuuteni kovin usein tuppaa olemaan nimen omaan sinistä ja valkoista. Toisaalta miksi ei, jos se kerran toimii, omaan silmääni ainakin. Miten te piristätte asukokonaisuuksianne?

Hyvää tiistaita!

Less is more. Something I've been trying to learn more and more on my outfits. I try to wear basic clothes as much as possible and then add something to chear up that outfit. Mostly it's been red since my outfit seem to be blue and white. On the other hand why not, I think it works and that must always be the main thing. How do you spice up your outfit?

Great Tuesday!
Coat/Takki: Mark's and Spencer // Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Esprit // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Mark's and Spencer // Laukku/Bag: Longchamp

10 kommenttia:

 1. You're looking both cool and classy - a perfect clean outfit, my dear! I hardly wear scarfs - but I love to upgrade or pimp my looks with special heels, bags or jewels! - Liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Katja dear! I love the way you use accessories, it might be even too much to wear scarf on top of you great look :)

   Poista
 2. Onnistunut asu, punainen huivi on kiva väriläiskä :) Täytyy vielä kehua hiuksiasi, tuo vaalea väri ja hieman lyhyempi malli sopii sinulle paremmin kuin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Huivi on kyllä ehdoton suosikkini tällä hetkellä, ollut toki jo pidemmän aikaa. Kiitoksia, pidän itsekin tästä mallista, nyt varsinkin kun se on sen puolisen senttiä kasvanut lisää pituutta, niin alkaa olemaan juuri oikean mittainen :)

   Poista
 3. Kiva asu ja näköjään yhdistyi punainen huivi tällä kertaa vaaleaan laukkuun. Toimii tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Voisin pitää huivia ihan jokaisen asun kanssa ;)

   Poista
 4. Tyylikäs asu, sinulle kyllä sopii punainen niin hyvin! Itse piristän usein asujani pukeutumalla erilaisiin kuoseihin, kesällä sitten enemmän sitä väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cealia! Punainen on kyllä oma suosikki piristeeni. Sinä osaat yhdistellä kaikki kuosit niin kauniisti! :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!