Latest white.


"Tämä otetaan ihan ehdottomasti!" Olin etsinyt jo hyvän aikaa uutta valkoista jakkua. Melkein heti kun olin myynyt vanhani pois aloin katumaan, valkoinen jakkuhan on mitä moni käyttöisin vaate. tosin vanha ei oikein istunut kunnolla. Ei kun metsästämään uutta ja paremman mallista. Sain monen monta kuukautta etsiä sopivaa ja istuvaa ennen kuin sellaiseen Prahassa törmäsin. Mielessä välähtivät useampi asukokonaisuus ja jakku onkin ollut jo muutamankin kerran yllä erinäisissä tilanteissa. Mitä te pidätte valkoisesta jakusta? Onko kaapissanne semmoista?

Ihanaa torstaita kaikille!

P.S. Sain kysymyksen, miten seurata blogia Facebookin kautta. Uusin postaus ilmestyy aamuisin myös tänne (alkaen eilen taas uudelleen). Päivitän tiedot sinne käsin aamuisin, joten samaan aikaan en laita kuin blogin postaus ilmestyy vaan aamun aikana. Miksi käsin? En todella aio antaa naamakirjalle oikeutta kaikkiin tietoihini kuten automaatit olisivat halunneet. Mutta nyt siis kahdessa sosiaalisessa mediassa tarjolla blogia, Facebook (jota kautta seurata viimeisimmät merkinnät) ja Instagram (jossa paljon muutakin kuin blogissa näkyvää).

"This one I must have!" I had been looking for some new white blazer. I did had one once, they I sold it away since it did not fit me correctly. I must say I did had regrets on that, but I was determined to get new one. For many months I looked for just the righ one when I found it at Prague. I had so many outfits on my mind with what to use this and this has been used quite much. What do you think on white blazers? Do you have one?

Wonderfull Thursday all!

P.S. You can also follow me on Facebook and on Instagram.






Jakku/Blzer: C&A // Pusero/Blouse: Primark // Housut/Trousers: C&A // 
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Tommy HIlfiger

Kommentit

  1. Kaunis jakku ja kivoja kuvia! :)
    Mä käytin lukiossa tosi paljon jakkuja. Nykyään en oikein osaa niitä käyttää, enkä oikein tiedä miksi :) Ostin viime kesänä valkoisen jakun, joka on sellainen kaulukseton ja kiva, mutta en vain oikein osaa sitä käyttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Jakut ovat kyllä kauniita, tosin mallin joko löytää tai sitten ei. Tuntuu minusta ainakin siltä, että kun sen kerran löytää oikean kokoisen niin sitten saakin jokapaikasta. Toisella kerralla taas ei löysi niin millään.

      Poista
  2. hoikentava asu, pari numeroa...tosi kaunis ja sopii sinulle...jakun pituus on oikea ei liian lyhyt. nappi asu.p.s mustat housut sopii sinulle,juuri yllämainitusta syystä....terv. ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku. Mustille housuille on aikansa, itsellä hyvin usein töissä. Vapaalla tykkään pitää jotain värikkäämpää yllä, ettei pelkkää musta valkoista olisi :)

      Poista
  3. Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus - ja tuo valkoinen jakku on ihana. Itse en jostain syystä osaa käyttää valkoista jakkua, vaikka se olisikin helppo yhdisteltävä ja raikastaisi melkein asun kuin asun. Viimeisen valkoisen jakkuni laitoin viime syksynä kierrätykseen.
    Kivaa torstaipäivää sekä sinulle että hovikuvaajallesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady! En minäkään pitkään aikaan osannut, sitten näitä ideoita alkoi pursuamaan, niin olihan se kokeiltava. Toistaiseksi ainakin ollut siis hintansa väärti :)

      Hyvää torstaita! <3

      Poista
  4. Ihana valkoinen jakkutakki! :)
    Kyllä vain minunkin kaapista löytyy. Vasta talvella ostin häitä varten. ;)
    Eipä mulla muuten valkoisia vaatteita juurikaan ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Minttu! Minulla on valkoinen kausi menossa, paljon valkoista tullut hankittua. Häihin valkoinen jakku sopii kauniisti <3

      Poista
  5. Nätti kokonaisuus, ja taas sä hehkut?!? ihmeellinen nainen! ;)
    Ei ole valkoista jakkua, ja luulenpa, että joskus lukiossa on viimeksi ollut. Jotenkin tuntuu kovin vaikealta laittaa sellainen? Pitäs varmaan käydä kokeilemassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu! Annas kun kerron salaisuuden, nuo on otettu nuo kuvat kun olin nukkunut hyvin ja aurinko paistoi eli viime viikon loman aikana, vähemmästäkin hehkuu :)

      Poista
  6. I love how blue and white looks together so much! Great look! :)

    www.callmemaddie.com

    VastaaPoista
  7. Kaunis sinisen ja valkoisen yhdistelmä , tuo sinisen sävy on kyllä yksi lempiväreistäni ja sopii sinulle erinomaisesti . Itse vähän arastelen ihan valkoista kasvojeni lähellä, mutta asu näyttää kyllä hyvältä sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki. Sini-valkoinen on kovin raikas kokonaisuus. Valkoinen on vähän kova väri, kuten mustakin. Minulle nuo kylmemmät sävyt passaavat paremmin kuin lämpimät, niin valkoinenkin toimii kohtalaisen hyvin :)

      Poista
  8. Kaunis yhdistelmä<3 Valkoinen jakku on kiva ja kyllä sellainen omastakin kaapista löytyy, mulle se on vähän kuin punaiset kengät, sellainen pitää olla kesäksi...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Minullekin nuo ovat kyllä kevään ja kesän merkkejä molemmat. Hiljalleen kun alan niissä tunnelmissa jo olemaan ;)

      Poista
  9. Tosi kauniit kuvat sinusta - ihan hehkut :)

    VastaaPoista
  10. Jakku on oikein kaunis, niin kuin asu muutenkin! Minua harmittaa kun nakkasin oman valkoisen jakkuni kiertoon viime syksynä. Yritin sitä nyt keväällä etsiä, kunnes muistin että annoin vähän käytön myötä anopille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia! Kyllä se vaan niin on, että joskus antaa pois vaatteita, joille joskus olisikin ehkä käyttöä, mutta jos jakkua kerran käyttää vähän, niin saanee olla aika vahvoja visoita uudelleen käytön kanssa, että semmoisen hankkii. Tässä olen elätellyt toivoa, että omani olisivat ;)

      Poista
  11. Ihana yhdistelmä. Kivasti olet taas yhdistänyt valkoisen tummien värien kanssa. Toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju, tykkään itsekin tästä kokonaisuudesta suuresti.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!