8.4.2014

Some treat on pink bag.


Pieni määrä pinkkiä päivässä piristää. Näiden kanssa olen tarkoituksella pantannut tätä kirjoittamista, lähinnä koska halusin testata näiden toimivuutta ennen kuin kerron teille juuta tai jaata ostoksen kannattavuudesta. Ostin siis Prahan kentältä kaksi käsirasvaa ja kaksi huulikiiltoa tuolta liki ainoalta kestämältäni vaaleanpunaiselta eli Victoria's Secretiltä. En ole pahemmin jaksanut liikkeestä aikaisemmin innostua, mutta luettuani niin monesta blogista kehuja käsirasvoista, niin halusin kosmetiikkapuolta kokeilla.

Just a bit of pink a day makes you smile. I have been waiting to write to you these ones. Mainly since I also wanted to tell you if I think these ones work or not. I see no point on just showing: This I got, when I can wait for couple of weeks and test them. I'm not a fan of Victoria's Secret, but after reading so many bloggers loving their comestics I tought I can give it a go.


Käsirasvoja voisinkin sitten hehkuttaa maasta taivaaseen. Nämä ovat oikeasti, sen ihanan huumaavan tuoksunsa lisäksi todella kosteuttavaa ja tuntuu kyllä tekevän käsistä pehmoiset kuin mitkä. Tuubit ovat niin kotona kuin töissäkin ja onneksi on, sen verran tiuhaan on tullut käsiä rasvattua. Vinkkinä Äidille: Köpiksen kentällä on liike, tytär tulee hymyilemään eri nätisti kun nämä pönikät loppuvat josko rakas-Äiti sitten toisi täydennystä.

Hand lotios are absolutely worth every good word I've been reading. They smell so lovely, wich was something I was actually expecting. But they also make you hand feel great and moisturized. I have some at work and some at home and I'm already thingkin when these run out, where can I get more.


Sen sijaan huulikiilloista, ainakin näistä versioista, en oikein voi hyvää sanoa. Tai no voinpas, ne maistuvat hyviltä! Mutta kestävyys ja pigmentti ovat kyllä aivan hukassa. Kuluvat huulilta ennen kuin ulko-ovesta pääsee pihalle saakka ja pigmentti on nollassa. Sen sijaan ne toimivat kyllä ihan hyvin huulipunan päällä. Nämä menivät kyllä siihen kosmetiikan "lahjoitetaan pois" kassiin jota tuppaan keräämään näistä innostuksistani.

Lipglosses on the other hand, I have not that much positive things to say on those. But one: They taste great! but they last like half an hour if that that pigment is nowhere to be seen. At least on those ones I got. I already put them to: giving these away bag wich I have on cosmetics.


Kaikkineen kannatan siis käsirasvoja, nämä ovat kertakaikkisen ihanan tuoksuiset ja kosteuttavat voiteet vievät mukanaan. Muutoin saa liikkeen sisältö puolestani jäädä oman onnensa nojaa.

Oletteko te kokeilleet näitä? Mitä mieltä olette?
Hyvää tiistaita!

So I do say: Gt some hand moisturizer if you can, but don't waist you money on anything else. Well, at least not on those lippthings. 

Have you tried these ones? What are your tpughts?
Great Tuesday!

22 kommenttia:

 1. Onpa pinkkiä tosiaan :)
  Ei oo tullut kokeiltua (oikeesti oon luullut, että on alusvaatemerkki pelkästään..), mutta voin kuvitella, että kädet siliää jo kun näyttää noita pakkauksia :).
  Itsellä on tässä työpöydällä mitä milloinkin sattuu marketista löytymään, mutta kun sen hyvän käsirasvan jostain bongaa, niin aina tarttis hamstrata muutama kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä kaupassa oli pinkkiä riittävät määrät ;) Minäkin yleensä marketin tavaroissa, mutta nämä ovat kyllä olleet sen verran hyviä, että niillä menen mielelläni. Hinnaltaan marketin tasoa (puolet isompi purkki tietää tietysti puolet enemmän hintaa) joten sinällään ei kalliita kokeiluita :)

   Poista
 2. Kauniin näköiset käsirasvat :) Näitä täytyykin varmaan kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin suosittelen, omat kuivumista harrastavat käteni pitävät kyllä suuresti näiden kosteudesta :)

   Poista
 3. Putelit on ainakin loistokkaan näköiset, jos ei muuta! :D
  En ole kokeillut työttömän budjetilla. Mut jos huulikiilto kaipaa uutta omistajaa, niin oisin halukas testaamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä toki, joskus kaunis purkki riittää. Kiillot menivät jo kaupaksi pikkusiskolle joka näytti ikionnelliselta niiden kanssa :)

   Poista
 4. Ihanan näköiset käsivoiteet. Mäkin olisin voinut ostaa ihan pakkausten takia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti jo pelkkien pakkaustenkin takia ne voi hankkia, onneksi toimivatkin siihen päälle! :)

   Poista
 5. Kauniit pakkaukset ! Mullakin on VB vaan tuoksuja ja rasvoja. Kerran ostin hajuvettä, ei siis bodymist ja se oli aivan ihanan tuoksuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en vielä ole muista rasvoja kokeillut, vaikka kyllä se bodybutter houkuttaisi suuresti kokeilla. Ehkä seuraavalla reissulla siis :)

   Poista
 6. Onpa houkuttelevan näköiset käsirasvapurkit! Mä rakastan kaikkia hyviä tuoksuja, onneksi en ole tuoksuallergikko, sillä käsi- ja vartalovoiteiden pitää ehdottomasti tuoksua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oikeita karkkeja kyllä :) Suosittelen testaamaan kyllä jos sopivasti matkan varrelle sattuvat.

   Poista
 7. Mulla on edelleen joskus vuosia sitten ostettu neljän kiillon setti VS:ltä, ja siinä on sama homma, eli kiillot ovat nimenomaan kiiltoja (shimmerisiä sellaisia), eikä väripigmenttiä ole hurjasti. Mutta mä näen niiden kyllä olevan sellaisia tarkoituksellakin, noista puteleista musta näkee jo päällekin etteivät ole niinkään väriä tuovia, vaan kuultoa antavia ja valoa heijastavia noiden hippusten kautta. :)

  Ja joo, ne maistuvat kanssa ihan namille, mutta ovat kyllä tahmeita kun fan huulilla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan olla liian vaatelias kiiltojeni suhteen, olen vaan tottunut siihen, että kiilto ja pigmentti on samassa. Onneksi menivät jo eteenpäin, eivät jää pyörimään :)

   Hyvän makuisia kyllä, sen myönnän, tahmaus olikin sitten omaa luokkaansa :D

   Poista
 8. Tyttären kanssa ollaan tilailtu vartalo- ja käsivoiteita ja kevyitä bodymistejä, ollaan oltu tyytyväisiä kyllä, ihanat tuoksut ja pakkaukset:) ja makuhuulikiillotkin tulee meillä käytettyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että kaikki ei tykkää samasta. Kuten Tarullekin totesin, olen "vähän" vaatelias kun haluan samaan kiillon ja pigmentin. En oikein pelkkää kiiltoa innostu pitämään, mutta tottakai nämä ovat hyviä jos sitä kaipaa :)

   Poista
 9. Mä tykkään VS:tin alusvaatteista, asusteista. Mutta kosmetiikasta ei ole minkäänlaista kokemusta. Erityisesti noita rasvoja kyllä hehkutetaan, mutta jotenkin olen aina nämä jättänyt liikkeeseen. En tiedä miksi!? Ovatko ne oikeasti hyviä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vain noira rasvoja kokeillut. Tykkään kyllä, toimivat. Kuivuu nopeasti ja kosteuttaa ainakin käsirasvan tavoin. En muuten ole kokeillut kun ihan töissä ja kotona käsirasvana. Ihan omalla rahalla ostettu niin voi kehuakin ;)

   Poista
 10. Minä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan mitään heiltä, mutta niin moni on nyt noita rasvoja kehunut että pakko se on varmaan testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla, lopulta eivät ole marketin hintaa kalliimpia. Tavaraa on toki tuplasti kuten hintaakin, mutta suhteessa saman hintaista :)

   Poista
 11. Mun lemppari VS:ltä on niiden huulirasva. :) Noita huulikiiltoja olen joskus kokeillut ja jäi aika tyhjät fiilikset niistä. Vartalovoiteet on ihan liian tujuja mun päälle. Päänsärky tulee melkein jo ajatuksestakin. Noita käsirasvoja voisin kyllä testata! Kuulostavat tosi hyviltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi huulirasva! Miksi en tajunnut! Minä joka olen tämmöinen huulirasva addikti! No, ensi kerralla :)

   Voin kuvitella, että tuoksut eivät sovi kaikille. Minusta käsirasvoilla on miedompi tuoksu kuin vartalovoiteissa, mutta tottakai se on vain oma mielipiteeni :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!