4.4.2014

Something for travelling.


 
Suojakuori erillisen laukun sijaan. Minulla on tapana kantaa mukanani vähänkin pidemmälle reissulle (yön yli kestävälle käytännössä) mukanani miniläppäriäni. Kotikoneena olevaa Asuksen RoG ei oikein ole kannettavaa mallia, ainakaan kevyttä sellaista. Kymppituumainen näyttö on sopivan pieni ja vaikka miniläppärit kovasti ovat aikaansa jäljessä, niin vielä en ole tablettia sen tilalle hankkinut kun on kerran toiminut. Joskin tilanne saattaa muuttua, alkoi meinaan nykyiseni kiukuttelemaan Prahan matkan aikana. Lähtee seuraavaan reissuun uusi tai vanha, niin ainakin on uusi läppäripussukka. Edellinen (edullisin mahdollinen Stoccalta) kesti urheasti monta vuotta kunnes vetoketju antoi periksi. Onneksi löytyi Longchampilta sopivan kokoinen, pehmustettu ja nahka on valmiiksi käsiteltyä arvostamaani laatua. Meikkipussissa tämä samainen kestänyt liki 10 vuotta jo, joten odotukset tämän kanssa ovat korkealla.

Tämmöinen vihreän kassin ostos. Miten te olette suojanneet läppärinne / tablettinne laukun kolhuilta?

Aurinkoista päivää ja hyvää Perjantaita kaikille!

Covers, not different bag. I tend to carry around my minilaptop when travellin over night somewhere. My home lap top, Asus RoG, is to to carry around, tough I love my computer! I know that minilaptops are dated, but mine still quite works so I'm not in a hurry to get a new one. I might at some point, atleast I have case already. My last minilaptop case was for good for many yeasr but it's zipper gave up the after Cheristmas. So new one was needed. I was glad to find this one, plain classy but also good quality leather. I have make up bag with that same leather and it has lasted with me for almost ten years now. So my expectations are really high with this one.

How do you carry your laptop / nopepad when travelling?

Have a Sunny day all and hope you are all well!


22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Marja, minustakin. Ei mitään liikaa :)

   Poista
 2. Todellakin kaunis ja tyylikäs suojus ! Ihanaa perjantaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Se on kyllä, simppeli on minulle paras!

   Hyvää perjantai-illan jatkoa!

   Poista
 3. Hieno ja tyylikäs on! Tuommonen kelpaisi mullekkin :) Työläppäri kulkee mulla aina Neverfullissa, mutta on sitten vielä erikseen suojattu sellaisella läppäripussilla, joka on sellaista "sukelluspukukangasta" :D Se on niin iso ja painava kone, että just ja just jaksaa raahata mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Taidan olla erikoisen onnellisessa asemassa kun ei työläppäriä ole tarve kantaa alvariinsa mukana, saattaisin muutoin senkin kanssa joutua shoppaamaan kassin ;) Kotiläppäri on myös iso ja painava (Asuksen RoG), että tätä en mielelläni mukana kanna vaikka muuten koneeseen olenkin varsin ihastunut.

   Poista
 4. Ihana on - menee melkein pikkulaukustakin!
  Oikein hyvää viikonloppua sekä sinulle että Kotinörtille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta Lady, en ollut ajatellut edes tuota. Joskin, aika pehmustettu pikkulaukku se kyllä olisi :)

   Hyvää viikonloppua teille koko perheelle! <3

   Poista
 5. Yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, semmoinen "miun maun mukkaan" oleva :)

   Poista
 6. On kyllä tyylikäs! Työläppäri minulla kulkee mukana joko käsilaukussa (Pashli on ainakin tarpeeksi suuri), tai erillisessä läppärilaukussa. Tabletille minulla on taas sitten monta erilaista suojusta Kiplingiltä. Niitä voi vaihdella fiiliksen mukaan - löytyy nahkaista, paljetein varustettua sekä seepraraitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, noita tosiaan voisi olla erilaisia noita tablettitaskuja, en edes ajatellut, lienee parempi, että en pahemmin ajattelekaan. Oli miehen ilme aika vinkeä äsken, kun ehdotin, että hankitaanko monta :D

   Poista
 7. Onpa kiva! Oikein nätti. Ja näyttää laadukkaalta, joten kyllä se kestää :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu, tykästyin kanssa kerralla. Laadukkaalta se myös tuntuu, odotukset on aika kovat. Meikkipussin lisäksi sen kanssa saman ikäinen on saman materiaalin lompakko. On siinä tabletti suojalla selviämistä, että pääsee samaan käyttöikiään ;)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 8. Kaunis ja varmasti hyvälaatuinen tuo läppärin suojasi. Täällä on hakusessa jotain vähän edullista suojaa, mutta tällä hetkellä mennään vanhoilla toooosi rumilla läppärilaukuilla kun elän ihmeellisessä monen laitteen loukussa. Työläppäri, hajoamassa oleva vanha kotiläppäri ja uusi käyttöönottoa odottamassa olevan kotiläppäri ja ipad kun ovat kaikki eri kokoisia! Osta siinä nyt nyt sitten joku järkevä suoja...:D Kovin moneen ei viitsisi investoida turhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä määrä! Meillä on Asuksille reput ja tableteille kuoret, toisaalta onneksi ei ole enemmälle. Minä ehkä ostaisin padille jos se on se, joka kulkee mukana noista? :)

   Poista
 9. Täydellinen! Katsoin ensiksi, että se oli pikku laukku ; ) Minulla olisi juuri etsinnässä työkoneeseen suoja. Kotiläppärissä on Paul Frank -kuosinen suoja ja iPadissa Michael Kors. Eli tyylit vaihtelee laidasta laitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Eri tyylit ovat kyllä ehdottoman kivoja myös elektroniikan suojuksissa :)

   Poista
 10. Onpa kaunis! Tuolla kelpaa kuljetella tablettia. :>

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Ehdottomasti kaikin puolin sopiva :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!