3.5.2014

My makeup favourites.Hymy on paras meikki, jonka tyttö voi ylleen laittaa.
- Marilyn Monroe - 

Vaikka olenkin Marilyn Monroen kanssa hymystä, niin ajattelin silti kirjoitella suosikki meikeistäni. Olen nähnyt samantyyppisiä postauksia monessa blogissa ja monesti olen saanut kivoja ideoita kokeiluun näistä. Ehkä joku saa idean omaan meikkiinsä näistä suosikeistani, ehkä osa on jo tuttuja?

Aloitetaan pohjasta. Olen käyttänyt L'Orealin BB-voiteita siitä saakka kun ne tulivat markkinoille Suomessa. Kokeilin muitakin, mutta vain näihin olen ollut totaalisen tyytyväinen, sopivat parhaiten minun iholleni. Käytän kahta, päivästä riippuen kumaa: Code lumière sävyssä fair on suosikkini, johon ihastuin ja josta en ole sen Suomeen tulon jälkeen luopunut. Menossa on kolmas purkki ja sekin kohta tyhjä. Kokeilussa on myös Skin Perfection samassa sävyssä, tämä on minusta aivan yhtä toimiva. Silti uskoisin taipuvani Code lumièren puoleen, lähinnä siksi, ettei Skin perfection käsittääkseni vieläkään ole Suomen markkinoilla (L'Oreal hyvä, miksi ei? Seerumi on yksi parhaita joita olen koskaan käyttänyt... ja tilaan sen ulkomailta. Pöh!)

A Smile is the best make up any girl can wear.
- Marilyn Monroe -

Tough I do agree with those words with Marilyn Monroe I still tought you might be intersted in my favourite make up. I've seen posts like this on many blogs and everytime I tend to read them thinking: Is that something I could wear. I've found several great and some not so great ideas on posts like these. But Taking that change I still toight I'd make a post on my favourites. Maybe there are some that you like as well.

Lets start with base:

I've been using different BB-creams from L'Oreal ever since they came to market here in Finland. Still have not been dissapointed in these ones. For me they fit the best. I use two: Code lumière BB on shade fair is one that I've been using longer, I think that one is my thrid of those. I did try on new one, Skin Perfection also on Fair. I can't say wich I like best, they bth fit me so well. But I do thing I'll stay on Code Lumière, only bacause that we have here in Finland, not yet having the Skin perfection one.


Näiden käyttö onkin sitten kiinni siitä, millainen päivä ihollani on menossa. Jos on menossa vapaapäivä, tuskin kosken näihin, mutta jos meikin on kestettävä tai ihossa on epäpuhtauksia peitettävänä niin tartun näihin. YSL:n  Teint Radiance on suosikkini meikkivoiteissa. Käytän sitä joko kasvoille kokonaan tai vaan osaan kohdista. Myönnän, että Teint Radiancella on hintaa, mutta ainakin omassa käytössäni se on kestänyt todella kauan.

Max Factorin Panstik on ollut suosikkini teini-iästä saakka mitä tulee peiteväreihin. Mikään ei peitä leukani epäpuhtauksia paremmin. Se on myös hyvin kohtuu hintainen ja mikä panstikissä parasta, se kestää ikuisuuden.

Toinen suosikkini, joka ei ole halpa on YSL:n Touche eclant radiant touch. Legendan maiseessa oleva valokynä jota mielestäni ei turhaan ylistetä. Se saa kasvot hetkessä paremmin voivan ja kauniimman näköisiksi ja piristää nuutuneenakin päivänä, puhumattakaan niistä aamuista kun unet ovat jääneet liian lyhyiksi.

Then it is ap to my skin if I use these, if I have a good skin day (or it's something like Sunday when I wear little if any make up at all) I don't use these, but if my make up needs to be perfect in everyway I use all of them. YSL's Teint Radience foundation I use as concealer or as foundation. It is so light and it covers perfectly. It is pricy yes, but I tend to use i quite little, so that is why it's with my favourites. 

Max Factors panstik has been my favourite concealer ever since I was a teenager. And I have tried on many! This is the best to cover every pimple on my chin and it takes for ever to use one stik. And it's really afortable as well.

Well yet another thing, not that cheap and again YSL is Touche eclant Radiant touch. Words just are not enough. This miracle makes me look alove and fresh and everything. Love it! Yes it is expencive, but really I have not found anything like it yet on anyt other label.


Näitä kasvotuotteita taas käytän päivittäin. Bare Mineralssin original mineral foundation on kulkenut mukanani jo vuosia ja se on kyllä ihoni pelastaja. BB-voide alle ja tämä päälle, muuta en välttämättä käytä moneen päivään. Se on samassa meikkivoide ja puuteri ja ehdottomasti ollut kelpo löytö.

Aurinkopuuterin ja puuterin osalta luotan ties kuinka monetta vuotta L'Orealin tuotteisiin. Clam Bronce on tämän hetken suosikkini, siinä on aurinkopuuteri ja korostus samassa, samoin kuin poskipunakin. Joskin käytän tuota poskipunaa yleensä vain reissussa, pidän siitä, että aurinkopuuteri ja korostus ovat samassa purkissa. Glam Bronze antaa juuri sopivan määrän valoa ja kiiltoa kasvoille, ennen kaikkea etenkin keväällä sitä kaivattua väriä.

Le blush taas on suosikkini poskipunista, tuote jota käytän aina jos meikkiä laitan edes rahtusen. Niinäkin päivinä kun se on vain BB-voide ja ripsiväri, niin poskipunaa aina. Le blush on riittoisa ja hinnaltaan se ja Glam Bronze ovat oikein hyvät, ei aina minusta sen tarvitse olla se kallein mahdollinen.
 
These face products I use every day. I've been using Bare Mirenals origanal mineral foundation for several years now and it has been a savior to my skin. Covering up, being a powder at the same time and making my makeup set, this is an absolute finding.

On bronzer and blush I relay on L'Oreal. Clam Bronze has got a bronzer and highlight and blus all on one. I do however only use blonzer and higlight. Exept when travelling, then that is my blush as well.  Best on Clam Bronze for me is a bit shimmering tone and how it makes my face look like sun kissed.

Le blush on the other hand is something I never ever miss on my makeup. Even on those days when I only put on my BB-cream and mascara I also put on blush. L'Oreal le blush has been my favourite and that too, as brozer, thakes for ever to use and are bot really affortable as well.


Silmämeikissä luotan liki ainostaan Inglottiin. Niin kulmakynä kuin rajauskynäkin ovat heiltä, luomiväreistä puhumattakaan. Olo on kuin lapsella karkkikaupassa kun astun Inglotin liikeeseen. Minulla ei taida olla edes kovin montaa muuta kuin Inglotin luomivärit enää jäljellä. Sopivasti pigmenttiä, sopivalla hinnalla ja mikä parasta: saat itse valita palettisi sävyt. Ja kun yksi loppuu voi ostaa vain sen uutena! Luksusta sanon minä.

Ripsiväreissä sitten onkin huomioitava jo herkät silmät. Lumenen sensitive touch easy wash on osoittautunut parhaaksi poiminnaksi herkkäsilmäisten alueella. Se ennen kaikkea ei varise, antaa vähän pittuutta ja tuuheutta lisää. Ei mikään ihmeiden tekijä, mutta verrattuna moneen muuhun herkkäsilmäisille tarkoitettuihin, ehdottomasti paras.

On my eyes I rely almost on one brand alone and that is Inglot. Has been like this for past five years. They have just the right eyebrow pen and liners on them, not to mention on eye shadow. I feel like a kid on candy store when ever I go to Inglot store. I have many of their eye shadows and recommend each and every one of them. They have a good pigment on them and also last for long. But the best thing is, that you can get what ever coulours you want on your palette! That, if any, is pure luxury!

On my mascara I on the other hand use one from Lumene called sensitive touch easy wash. Since I have really sensitive eyes when it somes to mascara, this has been best by far. Not that I have that many choises, but this stays on my lashes and actually makes them look a bit longer and giving them more volume. So quite a good one and definately a great one if you have sensitive eyes.


Viimeisenä huulisuosikkini. Tällä hetkellä ne ovat kaikki Lumenelta. Olen aivan rakastunut wild rose sarjaan. Käytän punia ja kiiltoja niin erikseen kuin yhdiessäkin. Huulituotteet ovat siitä erikoisia, että tuppaan ostamaan niitä ihan liikaa, edelliset hyvä kun saatu edes kokeiltua niin jo on seuraavat hyllyssä. Normaalisti pidän kosmettiikkaostoni aika kurissa. Mutta koska olen tämmöinen kokeilija huulituotteissa on niiden hinta myös tärkeä, tässäkin kohdassa Lumenen wild rose sopii mainiosti taroituksiini.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Innostiko joku kokeilemaan?
Oikein ihanaa lauantaita!

Last but not least my lip favourites. at the moment they are from Lumene. Their wild rose series is something I adore. I use lipglosses on top on lipstic or separataly both of them. There is so muc colours to choose crom in their series. But also again for me, those and on good proce I think. And tough everyhing else on make up I tend to use to end before getting new one, for lip things that is something that does not happen. I get new ones every now and then. Well, quite often. So I like them to be affortable as well as being a quality ones. So for that Lumene Wild Rose is my answer.

Any make up products you use on my set? Any you would like to try?
I hope you all have a great Saturday!

8 kommenttia:

 1. Ah ihanaa, että meikit näytti siltä, kuin meikäläisenkin meikkipussissa eli että niillä meikataan. Ja voi että tuo Max Factorin pan stik, muistan ajan, jolloin peitepuikkoja ei ollut markkinoilla kovinkaan moni ja pans tik toimi tummien silmänalusten pelastajana. :)

  Paljon muitakin samiksia löytyy meikkipussistani. Hauskaa. :)


  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/
  Samoja huulikiiltoja löytyy ja nyt harmittaa etten ostanut tuota BB-voidetta outlet-expomessuilta vitosella. :)

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän olevani siinä laiska, että vaikka vähän pyyhkäisin talouspaperiin, niin en minä nyt noita kiillottamaan alkanut, kyllä jokainen tietää, että mikä tahansa kuluu käytössä :)

   Poista
 2. Bare mineralsia en ole kokeillut mutta varmaan pitäisi, sillä niin moni on sitä kehunut.

  Leppoisaa lauantai-iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään, sopii mun kaikkeen reagoivalle naamalleni hyvin, reagoi kaikkein vähiten :)

   Poista
 3. Pitäisköhän kokeilla noita Ingloteja.. Ja erinomaista viisumaratoniltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastuin kertaheitolla ja nyt en vaihtaisi enää pois. Jos mahdollisuus lähellä, niin kävisin ainakin katsomassa valikoimaa :)

   Poista
 4. MF Panstick ei ole enää samanlainen kuin muinoin 80-luvulla. Muuttaneet koostumusta täysin ja rasvaisempaan, en osta tänä päivänä enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii omaan leukaani, muuten iholleni liian raskas. Pitäisi tämäkin postaus laittaa uusiksi, aika tavalla muuttuneet :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!