17.5.2014

My style at the moment.


Muoti on pukeutumista sen mukaan, mikä on muodikasta. Tyyli on sitä, että on oma itsensä.

Ei voi missään nimessä sanoa olevani muodikas, en oikein tiedä olenko koskaan ollutkaan. Koetan kuitenkin olla edes joten kuten tyylikäs liikkuessani ihmisten ilmoilla. Minulle se omin tyyli on farkut, pusero ja jakku. Olen huomannut pitäväni housuja nykyisin valtavissa määrin, en tiedä mihin hameet ja mekot jäivät. Housut tuntuvat kuitenkin omimmilta tällä hetkellä, joten tällä hetkellä tyyli on siis tämä.

Mikä on sinun tyylisi tällä hetkellä?
Hyvää lauantaita!

Fashion is about dressing according to what's fashionable. Style is more about being yourself.


I must say, I'm not fashionable, I don't know have I ever been anything like that. But I try to be sowhat stylish when I go out. My style at the moment is jeans, blouse and blazer. I've noticed I wear much more trousers now days than dresses. Don't know why, but at this moment this is my style.

What is your style at the moment?
Great Saturday!

Jakku/Blazer: Tommy Hilfiger // Pusero/Blouse: Old // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Deichmann

22 kommenttia:

 1. Tykkään sinun tyylistäsi! Mun tyyli on tällä hetkellä tylsä.. Farkut ja neule hyvin pitkälle tai kauluspaita.
  Mun vaatekaappi huutaa erilaisia kivoja puseroita ja muutama jakkukin voisi sinne löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tara. Farkut ja neule tai kauluspaita kuulostaa tyyliltä, jota on kiva vaihdella ja asustaa erilaisilla koruilla tai huivella. Sopiva pohja moneen tyyliin, vaikka koska sinne kaappiin ei jotain mahtuisi ;)

   Poista
 2. Tuo on ehkä paras perustyyli, tykkään. Luulen että mun perustyyli on kyllä huomattavasti tylsempi ja rennompi. Farkut ja neule. Farkut ja paita. Farkut ja paitapusero...:D Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perustyylin on minusta kiva olla hyvä pohja johon lisätä kaikkea kivaa. Eikä farkut ja yläosa mikään tylsä ole, sinulla on kaunis tyyli!

   Poista
 3. Siunun tyylisi on todella kiva. Minä vierastan itselläni bleisereitä, ne tuntuu jotenkin muodollisilta. Vaikka joskus käytän niitäkin. Minun tyylini on sekalainen ja päälläni on mitä milloinkin. Välillä tykkään hulluttelevista vaatteista, välillä hyvin maanläheisistä. Minä menen mielialan mukaan, koska olen semmoinen hömppä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora. Siltä bleiseri voi kyllä monesti tuntua, niin se taitaa olla. Vaatteilla hulluttelu on ihanaa, saa rauhassa ilmaista ympäristölleen millainen päivä on menossa.

   Poista
 4. Tykkään sun tyylistä! Musta olisi ihana käyttää enemmän hameita, mekkoja ja erilaisia asusteita. Mutta arkena mennään farkuilla ja neuleilla, kun töissä ne on käytännöllisemmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse luulen, että helmat saapuvat vaatteisiini kyllä takaisin kesän myötä kun jalkoja "uskaltaa ulkoiluttaa". Mutta eivät ne kyllä aina kovin käytännölliset ole, se on myönnettävä :)

   Poista
 5. Minusta näytät todella tyylikkäältä.
  Ja näytät myös juuri sopivasti kiinteältä, eli varmasti myös liikut . Terveyshän ei tosiaan ole kiinni koosta. Tiedän jopa reilusti ylipainoisia ihmisiä, joilla kaikki arvot kohdillaan. Omalla isälläni oli aikoinaan reilusti ylipainoa ja esim. kolesterolia ei ollenkaan. Äitini reilu 50 kiloinen taas kärsi kolesterolista. Tärkeintä rento asenne elämään! Sopivasti liikuntaa, innostusta ja vaakan voi heittää siten menemään. Hyvältä näyttää ! Löysin blogisi vasta tällä viikolla... terv. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maria, kiva kun löysit blogiin, tervetuloa! :) Niin se menee, että terveellä asenteella pääsee pitkälle ja tyytyväisyys omaan itseensä on paljon tärkeämpää. Moni aika helpottuu kun oppii rakastamaan itseään :)

   Poista
 6. Oiken kiva asu, tykkään kovasti! Minun tämän hetken tyylini on varmasti farkut, hippitunikat ja erilaiset kimonot. Mekot vielä odottelevat, että sää lämpiäisi jokusen asteen lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Minä luulen, että mekkokelit alkavat olemaan täällä, toivottavasti ainakin, sen verran kaunis keli oli eilen.

   Poista
 7. I always love how white and red look together! That blazer suits you so well!

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is great, thank you dear, one of my favourite :)

   Poista
 8. Ihana asu... Punainen takki on herkku... ja tummat farkut on todella hyvät... Hyvä yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Ihan perusvaatteita, mutta perusvaatteissa on hyvä mennä, pelastavat monesta asukriisistä.

   Poista
 9. Aivan ihana tuo punainen bleiseri, niin herkullinen väri! Hirveän vaikea kysymys sitten se, että minkälainen oma tyylini on. Välillä klassinen ja välillä jotain ihan muuta. Kai mä oon tämmönen vähän tylsähkö pukeutuja loppujen lopuksi. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman tyylin määritteleminen on joskus vaikeaa ja mitä sitten jos se joskus tuntuisikin tylsältä, niin kauan kun itse tykkäät, niin se on pakko olla hyvä :)

   Poista
 10. Housut, jakku ja paita on kiva ja varma yhdistelmä. Tämäkin asusi kaunis ja niin sinun oloinen. Itse taidan juuri nyt mennä aika rennolla linjalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitso Sara! Rento linja sopii sinulle niin hyvin, asusi ovat olleet kovin kauniit viime aikoina :) Tai no, aina ne kyllä ovat :)

   Poista
 11. Punainen jakku on ihana ja asukokonaisuus pirteän tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna, jakku on kyllä suosikkini myös :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!