7.6.2014

Baby Lips is comming to town.


Maybe she's born with it, maybe it's Maybelline.

Kävin keskiviikkona hauskassa tilaisuudessa jossa esiteltiin Maybellinen, uskallanko sanoa, kulttimaineeseen nousseita Baby Lips huulivoiteita. Vihdoin Elokuussa nämä herkut saadaan Suomeen saakka. Ei ole tarve kantaa tätä reissuista tai tilata ulkomailta, vaan sen saa Suomesta.

Tutustuin itse Maybellin New Yorkiin merkkinä alunperin ripsivärien kautta. Tiesittekö muuten, että Maybelline oli ensimmäinen merkki joka toi markkinoille perinteisen ripsivärin? Siis semmoisen purkissa olevan harjan kakkumaskaran sijaan. Great lash ripsivärihän on ollut varsinainen myyntimenestys, sieltä 1970-luvulta lähtien. Olen siis ennen kaikkea tutustunut ja käyttänyt ripsivärejä Maybellinelta.

Maybe she's born with it, maybe it's Maybelline.

Last Wednesday I went to great event, Maybelline brings Baby Lips lipbalms to Finland on August. No more bringing this to Finland from every travelling I go to. 

First Maybelline I used was mascara. As it so many times is with Maybelline. Did you know that Maybelline was the first brand that brought modern mascara to market? You know, the ones on the tube. My love fo Maybelline is first mascara.Siksi lähdinkin mielenkiinnolla kuulemaan uudesta Suomeen tuotavasta tuotteesta. Tai jos ihan totta puhutaan, olen kokeillut tuotteen värittömiä rasvoja aikaisemminkin, reissusta on kannettu yksi jos... köh... toinen tai kolmaskin näitä mukana. Tiesin jo entuudestaan tuotteen toimivaksi ja kosteuttavaksi. Sellaiseksi, että se sopii minun huulilleni. Niin tämän kuin kaikkien muidenkin Maybellinen tuotteiden takana on pitkä tutkimustyö. Laadukas tuote, joka on puettu mielestäni Maybellinelle tyypillisesti ihanan värikkääseen purkkiin. Ei sen laadun tarvitse aina olla mustassa/tumman sinisessä pakkauksessa eikö?

But there is more than mascara. So I wanted to know about this new one, finally comming to markets in Finland as well. To be honest, I have used these ones, I've had the pleasyre of travelling, but now they are in Finland as well. I know this one is good, but there is still these coloured ones to test out. I've only used clear ones. Good product on great tube. Who can say those colourfull ones look terrible?


 


Maybelline New York järjesti Helsingkin keskustassa Etelä-Esplanadilla upeat (ja herkulliset) iltamat tuotteiden kunniaksi. Sivuhuomiona: Nuo kuppikakut olivat uskomattoman hyvän makuisia! New York teemaiset kutsut sisälsivät paljon hyödyllistä tuotetietoa, itseäni kiehtoi valtavasti Maybellinen historia ja se, miten kaikki alkoi viattomasta rakastumisesta. Miten siskon tukemiseen tarkoitettu tuote nousi liki sadassa vuodessa kosmetiikkajätiksi. Maybellinen täyttää ensi vuonna 100.

Maybellinen New York held great event on the center of Helsinki. Event was about fantastic history of Maybelline and having a good time. I was interested in Maybellines history, it's so great that it all started on love. Brother helping sister to get her man of life. That was 99 years ago!

Saimme nauttia ihanan herttaisen Krista Siegfridsin  keikasta ja katsokaa mitkä hulppean upeat maisemat Helsingin kattojen yli levittäytyivät. Aivan uskomattoman upea tilaisuus ja ihana ilta! Mitä helmiä kosmetiikan historiasta löytyykään. Joskin yksi toive olisi Maybellinen omistajalle L'Oreal konsernille: Saisiko sen skin perfectionin Suomeen myös? Sitäkin kannan mukanani joka reisulta.

Itse tuotteesta ja kuvia siitä tarjoilen jahka saan sen värillisetkin testattua. Kirkkaita voisin kehua nyt jo maasta taivaaseen, mutta haluan kokeilla värillisetkin ensin ja siihen ei rehellisesti kyllä parin päivän kokeilu riitä. Minusta on ainakin kivempi kokeilla hetki ja kertoa sitten kun kokemusta on edes viikon ajalta. Myönnän kyllä, houkuttaisi kertoa jo nyt, mutta hetki jännitystä ensin. Onko Baby Lips teille tuttu? Tai mitä mielikuvia Maybelline New York ylipäätään herättää?

Kiitos Maybellinen New York upeasta tilaisuudesta, mukavasta illasta ja ennen kaikkea ihanan tuotteen saamisesta Suomeen!

Kivaa lauantaita!

Postaus toteutettu yhteistyössä Maybellinen New Yorkin kanssa.

We also had a great pleasure to enjoy Krista Siegfrieds playing her songs. She was Finlands canditate in Eurovision song contest 2013. It was such a great evening, I enjoyed every minute. I do have one hope tough, now that we have Baby Lips here, could we please have skin perfection as well?

Baby Lips it self, I'll make another post on. I could say so much on clear ones already, but I want to test out those coloured ones as well. To make sure I know how I feel on them. Have you tried on BAby Lips? What do you think of Maybelline New York?

Great Saturday!

Post was made together with Maybelline New York


16 kommenttia:

 1. Sisko toi just toissa viikolla mulle Amerikan tuliaisena Baby Lipsin :) Ihanalta tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, onneksi kohta saa Suomestakin, ei tarvitse raahata muualta :)

   Poista
 2. Maybellinesta tulee ehkä vähän sellaiset teinivibat, mutta huhut noiden babylips tuotteiden suosituimmuudesta ja toimivuudesta ovat kyllä jo kantautuneet tännekin saakka. Ehdottomasti testaamisen arvoinen juttu! Ulkonäkö ei ehkä kyllä ihan aikuiseen makuun pure...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kirkkaat värit ovat hauskat, ainakin löytyy laukun pohjalta. Joka ei muuten ole mikään itsestään selvyys meikäläisen veskan kanssa :D

   Poista
 3. Minullekin Maybellinesta tulee ensiksi mieleen nuoremmille suunnatut jutut ja itse asiassa meillä nuoremmat nuoret neidit tuotteita ovatkin käyttäneet. Mutta Dahlia, aivan huikeita kuvia olet saanut ikuistettua! Voi jestas sentään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset ovat tosiaan iloisen kirkkaan värisiä, ehkä ne vetoavat siksi nuorempiin. Joskin on todettava, että maksan itse ennemmin tuotteesta kuin paketista. Minusta kivempi värikäs muoviputkilo kun valkoinen muoviputkilo, koska lasisessa maksan myös pakkauksesta :)

   Tuolla oli helppo ottaa kauniita kuvia :)

   Poista
 4. Ihanaa värienergiaa ekassa kuvassa.

  VastaaPoista
 5. Ihan sama onko naispuolinen ihminen 5 vai 50 v., kaunis ja karkkikuorinen meikkituote vetoaa meihin aina :) Olen käyttänyt Maybellinen primeria ja ripsiväriä, nämä ovat kokeilematta, mutta pakkohan noin herkullisen näköisiä rasvoja on testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta myös ja kirkkaat värit ovat kivaa piristystä myös :) Kannattaa kokeilla kun tulevat, kannan noita laukussa koko ajan mukana tällä hetkellä :)

   Poista
 6. MÄ EN KESTÄ - PAKKO SAADA!!! :D
  Niin herkullisia kuvia ja kivoja tietoiskuja postauksessa, kiitos ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään <3 Minusta on kiva kirjoitella joskus kosmetiikastakin. Vaikkakin näin kuluttaja vinkkelistä, en minä sitä INCI-luetteloa osaa lukea :)

   Poista
  2. No ei semmosilla ole mitään väliä - kaunis pakkaus ratkaisee kaikessa! :D

   Poista
 7. Oi miten ihanan herkullisen näköisiä putkiloita! Haluan!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!