18.6.2014

Blue and grey for summer.


Kun et pukeudu kuten kaikki muut, sinun ei tarvitse ajatella kuten kaikki muut.
- Iris Apfel - 

Minä en toisin taida olla kovin omintakeinen pukeutuja. Kovin erikoisia luomuksia ei päälläni nähdä. Mutta ainakin koetan olla rehellinen omalle tyylilleni. Jos joku muoti virtaus ei minua sytytä, niin en sitä kyllä myöskään päälleni pue. Tällä hetkellä ohuet paitulit, jakut ja farkut ovat vieneet suosion kaikilta muilta, vaikka uusien mekkojen myös mekot ovat ajoittain ylleni löytäneetkin. Tämmöinen perus rento kokonaisuus menee aamusta iltaan, minulla ainakin.

Onkohan olemassa enää kovin montaa tyyliä, joissa voisi sanoa, että "vaatteet on mun aatteet"? Gootit ehkä, mutta entäs muut?

Hyvää keskiviikkoa!

When you don't dress like every one else, you don't have to think like everyone else.
- Iris Apfel -

I don't think Iäm that unique of dressing. Nothing special in the end, but I do try to be hones for my own style. If something on fashion is not my thinkg, why would I wear it? At the moment it's thin blouses, jeans and blazers. With dresses, deppending on a day. I dont' think that clothes are that much of a thing anymore, from what they used to be. Or what do you think?

Great Wednesday!Jakku/Blazer: edc (Esprit ) // Pusero/Blouse: Old // Farkut/Jeans: Junarose // 
Aurinkolasit/Sunnies: From blog // Huivi/Scarf: Burberry // 
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Tommy HIlfiger

26 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä hyvä lause - pitääpä panna ihan talteen :)

  Juuri tuo, että pukeutuu sellaiseen missä on hyvä olla ja tuntee olevansa oma itsensä niissä - se on se juttu.
  Ihan kuten sinullakin on niin sinunnäköisesi upea tyyli.
  Ja näkee, että sinun on hyvä olla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ainosofia. Näin se on, oma olo pitää olla vaatteeissa hyvä ja tyyli jokaisella sen mukainen. Kyllä tuossa(kin) kokonaisuudessa on helppo ja hyvä olla.

   Poista
 2. Amazing post !Would you like to follow each other?
  http://kate-fashionschtick-kate.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Kate. Thank you. I will come and visit your blog :)

   Poista
 3. Mun aatteet taitaa olla verkkarit :D

  Sulle sopii aina kaikki, mitä sulla on päällä. Mikä siinä onkin, että mulle ei sovi mikään. Etenkään sellainen, mitä just sillä vuosikymmenellä sattuu olemaan myynnissä. Mun mieltymykset kun laahaa aina muodin (tai siis sen, mitä kaupoissa milloinkin myydään) perässä ja sit kun olen tullut siihen tulokseen, että "No oikeastaan toi vois olla aika kiva", niin eihän sellasia enää mistään saa :)

  Hyvää juhannusta toivottaa toivoton pukeutuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Annukka! Tietäisit vaan kuinka monta kertaa olen samaan törmäänyt. Kun jotain kivaa olisi mieli tehnyt, niin ne ovat meneet muosita pois jo aika päiviä sitten. Vähän toivoton siis minäkin... ei uskoisi, aika paljon asukuvia tulee laitettua :D

   Poista
 4. lovely look
  x
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  VastaaPoista
 5. Sininen ja harmaa on kaunis yhdistelmä ja sinun asusi taas ihastuttavan rento. Pidän myös mekoistasi mutta nämä farkkuasut ihastuttavat minua erityisesti. Ei varmaan ole yllätys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Toiset tykkää enemmän housuista kuin toiset, ihan luonnollista minusta ainakin :)

   Poista
 6. Ihana sinisten sävyjen yhdistelmä ! Itselläni tuntuu nyt just olevan tyyli hukassa, kun nuo ilmat on noin vaihtelevat . Mieli halaisi kesäisiä vaatteita, mut kun ei tarkene ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla ilmoilla on aika vaikea pukeutua, pitää kerrostaa. Niin minöä ainakin teen kun en tiennyt miten muutenkaan olisin ongelman ratkaissut :)

   Poista
 7. Ihastuttava sinisten sävyjen yhdistelmä ! Harmittaa, kun eka viesti hukkui jonnekin, service unable... mutta piti sanomani, että tekisi niin mieleni pukeutua kesäisesti, mut kun en tarkene ja siksi on tyyli nyt vähän hukassa itselläni. Hyvää juhannuksen aikaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se läpi tuli, yleensä ne tulevat tuon herjan kanssa :) Hyvää Juhannusta!

   Poista
 8. Aivan ihanan vaalean sävyiset värit ja rennon mukava kokoisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Vaaleilla kesällä kyllä :)

   Poista
 9. Kauniit sävyt asussasi! Vaateaatteet näkyy ehkä kaikkein parhaiten goottien lisäksi neljä-viisikymmentälukujen harrastajien keskuudessa, rokkarit tai fiftarit, en oikein tiedä mitä nimitystä nykyään käytetään. Monella sen ajan harrastajalla asian ympärille kietoutuu koko elämä, kodin sisutustusta ja autoja myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Ihan totta, noiden aikakausien harrastajat kyllä tuovat sen esille. Minusta niin ihania mekkoja tytöillä <3

   Poista
  2. Mä tykkään myöskin tosi paljon rokkareiden tyylistä, he omistautuvat asialle niin täydestä sydämestä, ovat todella tyylikkäitä ja uskovat asiaansa.

   Poista
  3. Ihan totta. Kaikki jotka pukeutuvat ns. loppuun saakka oman tyylinsä mukaisesti, ovat minusta tykkäämisen ja ihailun arvoisia.

   Poista
 10. Minä aina sanon, että ihmisen pitää pukeutua juuri niin kuin itse haluaa, ei niin niinkuin muut toivoisi sinun pukeutuvan. Kaunis värimaailma ja juuri sinun tyylinen asu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, kun on itsellä hyvä olla, niin mitä merkitystä sillä on, mitä muut ajattelevat. Kiitos Maiju, tuossa kokonaisuudessa on hyvä olla :)

   Poista
 11. Kokonaisuus on kaunis, ja ihan sinun näköisesi! Jos itse viihtyy asussa, se näkyy kyllä ulospäin. Ja silloin "tavallinenkin" asukokonaisuus hakkaa ne muotiluomukset mennen tullen :)

  Ehkä tämä minun hipahtava tyylini menee tuohon vaatteet on mun aatteet -kategoriaan, olen minä semmoinen paljain jaloin kukkapellolla hyppivä taivaanrannanmaalari vähän kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Niin totta, jos itse vihdyt, niin se näkyy. Minusta sinun tyylisi on niin ihana <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!