19.6.2014

Maybelline New York Babylips.


Paras väri maailmassa on se, joka näyttää sinulla hyvältä.
- Coco Chanel -

Kävin jokunen viikko sitten Maybellinen New York Baby Lipsin tilaisuudessa josta kerroin täällä blogissakin. Lupasin silloin, että testailen näitä ihanuuksia tovin jos toisenkin ja kerron teille sitten mielipiteeni. Nyt on testaus suoritettu ja on aika tehdä tämmöinen kuluttaja näkökulman katsaus noihin ihanuuksiin. On muistettava, että en ole millään tavalla kosmetiikan asiantuntija tai koulutusta alalta saanut, joten keskitytään siihen, millainen tunne minulle noista tuli.

Kerrataan kuitenkin ensin Suomeen tulevat ihanuudet:

Kolme väritöntä:
Hydration (tuoksuna sitruuna ja basilika)
Intense care (tuoksuna manteli)
Mint fresh (tuoksuna minttu)

Kolme sävytettyä:
Pink punch (tuoksuna passionhedelmä)
Cherry me (tuoksuna kirsikka)
Peach kiss (tuoksuna persikka)

The best color in the whole world, is the one that looks good on you.
- Coco Chanel -

Some weeks ago I went to event organized by Maybelline New York Baby Lips. I wanted to test them for a while before telling my huble oppinion. Reading this I think you must remember, I'm not in anyway expert on cosmetics nor have any education on that field. It's just me as a consumer telling how I feel on these new lip balms.

In Finland we get these ones:

No colour on them:
Hydration (scent: lemon and basil)
Intence care (scent: almond)
Mint fresh (scent: mint)

With some touch of color:
Pink punch (scent: passionfruit)
Cherry me (scent: cherry)
Peach kiss (scent: peach)


Sävyttömiä olin kokeillut aikaisemminkin, tuonut reissuista milloin mistäkin tai tilannut netistä. Miksi? Sävyttömissä on kaikissa suojakerroin SPF 20, joka on etenkin kesällä minusta oivallinen, helppo, nopea ja kosteuttava tapa suojata huulet. Nämä lupaavat 8 tunnin kosteutusta ja suomalaisille naisille, joista tutkimustulosten mukaan liki 70% käyttää huulivoidetuotteita viikoittain ovat nämä oivallinen tuote kaappiin. Minä pelkäsin alkuun noita tuoksuja, mutta eivät ne kyllä omana nenääni juurikaan tuoksuneet. Hyvä merkki ainakin minulle, jolla on tuoksujen kanssa ongelmaa migreenin muodossa. Suosikikseni nousu Hydration, ehkä juuri sinisen pakettinsa takia. Hintakaan ei ole paha!

Yksi syy, miksi olen ihastunut Maybellinen tuotteisiin muutenkin, mutta etenkin Baby Lipseihin ovat pakkaukset. Varmasti ne jakavat mielipiteet kyllä, kirkkaat tuskin ovat kaikkien mieleen, mutta minä pidän pienestä leikittelevyydestä. Meikkauksen ja kosmetiikan ei pidä olla niin vakavaa. Ainakaan pakettien puolesta, sisällöltä haluan laatua. Plus jos ihan totta puhutaan, niin en ole kyllä valmis maksamaan lasipurkista jos saan omaan naamaani yhtä hyvin toimivan tuotteen muovisessakin purkissa. Pakkaus ei ole aina laadun tae, minulle ainakaan.

Ones with put scent I have tried before and brought them to me abroad as well as ordered online. Why? They have SPF20. Great, fast and simple way to cover your lips on summertime. These promise 8hours of hydration and I must say to women like me who love all kind of lip things these are just great. Also really afortable.

One reason I love Maybelline products, Baby Lips in special, is the colourfull package they are in. I'm sure there are people liking and not liking them. I like the playfulness of these ones. I don't think that packages on cosmeticks should be that serious, it's what is inside that counts. Plus I mut addmit, Iäm not ready to pay on fansy package when you can get same quality on nice looking ones as well on a fracture of price.


No entäs nämä sävytetyt? Siihen viittaa oikeastaan tuo alun Coco Chanelin lause. Noista Pink punch, vaikka onkin kaunis ja upen huumaavan tuoksuinen ei sopinut minulle ollenkaan. Sen sijaan sekä Peach kiss, että etenkin Cherry me ovat olleet ahkerassa käytössä. Jälkimmäinen liki päivittäin. Ripauksen punaista antava väri on ehdottomasti eniten minua noista kolmesta. En yleensä lisää punaa pitkin päivää, mutta tämä on tehnyt jopa poikkeuksen siinä. Väsyä vaan nassuun ja samalla hoitoa huulille.

Kaikkineen näiden kokeileminen oli hauskaa ja antoisaa hommaa. Kiitos Maybelline New York tästä mahdollisuudesta. Taidan elokuun lopussa hipsiä kauppaan hankkimaan uuden Cherry me:n, se meinaan kuluu sitä tahtia. Talvella kun huuleni kuivuvat vielä enemmän niin näille on varmasti käyttöä.

Tämmöinen kokemus täällä, onko jollakulla jo kokemusta näistä?
Kivaa torstaita ihanat!

Kaikki Baby Lips tuotteet on saatu blogin kautta.

Well what about ones that have that hint of colour on them? That is what I was thinking on with that Coco Chanels quote. Pink punch, tough nice colour and maybe best scent is not my colour. It doesn't suit me. Peach kiss and especially Cherry me on the other hand have been great. Iäve been takin Cherry me with me almost every day!

All and all, this was a great experience to be able to try on these ones. Thank you Maybelline New Yor for letting me try on these ones.

Do you have experince on thee ones? What do you think?

Great Thursday loves!

All Bably Lips products are received through blog.

Omat suosikit // My favourites

8 kommenttia:

 1. Such a pity that I've not read your post yesterday!!! Cause tomorrow I'm already in Crete and I'm sure that those lipbalms would have been great for me ... OK - I'll buy them back again in Vienna, where we hopefully have summer, too :-) ... - Liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh my! Maybe you can get these from Crete as well? Well, at least on Vienna you can. We just have to hope that we get summer to both Austria and Finland this year ;)

   Great holiday dear!

   Poista
 2. Minä olen sävytettyjen huulirasvojen suurkuluttaja, joten ehdottomasti täytyy käydä ostamassa kun kauppoihin saapuvat! En oikein ikinä ole tykännyt käyttää huulipunia, ja huulikiillotkin ovat aina niin tahmaisia.

  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta nämä ovat kertakaikkisen oivallinen välimuoto huulirasvan ja kiillon välille. Tykkään itse ainakin kovasti. Helppoja ja huolettomia.

   Hyvää Juhannusta!

   Poista
 3. Kivan värisiä ainakin ovat pakkaukset. :)
  Tuo mint fresh kuulostaa ihan mulle sopivalta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä herkullisen näköisiä, mint fresh on varmasti hyvä ;)

   Poista
 4. Vitsit, mä odotan näitä niin kovasti myyntiin, että kateellisena katselen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se elokuu sieltä vielä tulee ja nämä on niin ihanat, että useammankin kerrallaan ostaisi!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!