New striped dress.


Muoti ei ole jotain, joka on olemassa vain mekoissa. Muoti on taivaalla ja kaduilla. Muoti on ideoissa, tavassa jossa elämämme ja tapahtumissa.
- Coco Chanel -

Muistatte varmaan violetin raitamekkoni? Ihastuin siihen niin, että sen saavuttua tilasin heti toisenkin Pepperberryn mekon, tämän ihanan raidallisen kaunokaisen joka sadesään kunniaksi pitikin kiskoa paksumpien sukkahousujen ja mustan kanssa ylle. Aavistuksen lyhyempi malliltaan, mutta muuten oivallinen ostos. Kesäisempi ja kevyempi, ei ehkä näistä kuvista uskoisi. Tämä on vähän siinä ja siinä töihin laitettavaksi, mitä mieltä olette, voiko tätä pituutta enää pitää? Itse pidin tummien sukkahousujen kanssa kyllä, mutta vaaleat mietityttävät. Vaikka toisaalta, vapaa-aikaa ajatellen mekon kyllä tilasin. Siihen kun pituutta on riittävä määrä. Niin tai näin, kaunis se on kyllä, ehdottomasti paikkansa kaapissa ansainnut.

Mitä pidätte? Menisikö ohuilla sukkahousuilla töissä vai jääkö helteellä vapaille ja paksumpien kanssa vain töihin?

Kivaa Juhannusviikkoa!


Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.
- Coco Chanel -

You migth remember my purole striped dress? I fell in love for that so much when it arrived that I oprdered this one the same day. Striped lovely summer dress, it was a cold and rainy day, that's why so much other clothes. Having summer flue is not on my plans. I like this with black tights tough, gave me enough cover to go to office like that This might be a bit too short for office on nude tights tough, what do you think? I did order it to use as leisuretime, so no need to put it on office if not needed. But lovely anyway.

Great week dears!



Jakku/Blazer: H&M // Mekko/Dress: Pepperberry // Kengät/Shoes: New Look // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Oi, mäkin olen katsellut tota mekkoa! Pepperberryn mekot ovat niin ihania! Menisi mun mielestä ohuillakin sukkiksilla, ei ole liian lyhyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan mahtavia! Pitää kokeilla ohuilla töissä, tai ainakin kotona ennen töihin menoa. Joskin pitänee ensin odottaa lämpimämpiä kelejä :)

      Poista
  2. Kyllä sinun iässäsi vielä menee töihin tuo pituus - ei ollenkaan liian lyhyt;) Ja nuo Pepperberryn mekot ovat ihania - kävin niitä kurkkimassa jo Amandan postauksen vinkistä ja vielä uudelleen sinun vinkistäsi. Mutta taitavat vaan pahukset olla liian lyhyitä minulle:(
    Ihanaa juhannuksenalusviikkoa sinulle ja hovikuvaajalle, joka taas on ottanut hienoja kuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kurjuus jos liian lyhyiksi jäävät, vaikka sinä taisitkin olla aika pitkä eikö? Kauniita ne ehdottomasti ovat ja vähän erilaisia kuin muualla :)

      Hyvää juhannusviikkoa!

      Poista
  3. Olet todella kaunis noissa mekoissa ja muutenkin ja siis Pepperberryn mekot ja vaatteet noin muutenkin ovat ihan ok., mutta erittäin rintavana ihmisenä minulla ei ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin ostaa kaikki vaatteeni sieltä (tai ostaa normivaatteita koossa 48 ja pienennyttää ne rintojen alta lähtien kokoon 38-40, joka tulisi erittäin kalliiksi) ja kaipaan oikeasti kauniita vaatteita ja mekkoja, sellaisia kuin kaupoissa on tarjolla pilvin pimein normikokoisille! Siksi en ymmärrä miksi sinä tai Amanda ostaisitte kalliita erityisvaatteita rintaville tehdyillä mitoituksilla kun molemmat olette normaalivartaloisia! Polvimittaisia mekkoja kietaisumallisina tai tavallisina, pitkillä tai lyhyemmillä hihoilla, sadoissa eri väreissä löytyy lähes joka kivijalkakaupasta ja jokaikisestä nettikaupasta, joten hieman oudolta kuulostaa Pepperberryn pakko-ostajan korviin nuo perustelut pakosta ostaa sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. On kurjaa jos pitää muokkauttaa vaatteitaan eikä meinaa saada mistään sellaisia kuin haluat. Ymmärrän hyvin jos joutuu vain yhdestä paikasta tilaamaan, että sen valikoima alkaa tympimään. Minä tykästyin Pepperberryssä nimen omaan siihen, että ovat vähän erilaisia kuin muualla.

      Sopivan mittaisia mekkoja on hankala löytää, ellen halua maksaa siinä kivijalkakaupassa 100€ tai enemmän siitä. Tai sitten en ole käynyt oikeissa kaupoissa? Saan edullisemmin tilaamalla tuolta kuin koettamalla kaivaa ainakaan kotini lähellä olevasta ostoskeskuksesta mitään vastaanvanlaistakaan. Pitkien jalkojen ongelma, vaikka lyhyt noin muuten olenkin.

      Ei siis ole pakko tilata sieltä, mutta haluan. Ne ovat minusta kivoja ja mikäli materiaali pitää kuosinsa niin kohtalaisen hintaisiakin. En pidä 50-60£ mekkoa kalliina jos voin sitä pitää töissä ja vapaalla. Ehkä olen Suomesta etsinyt väärästä paikasta, mutta ainakin ketjuliikkeiden mekot ja hameet ovat järjestäen 10-20cm liian lyhyitä jos polvimittaisen kuten violettiraidallinen haluan.

      Poista
  4. Kaunis mekko ja värit ovat niin sinua :)

    Ihanaa juhannus viikkoa !

    VastaaPoista
  5. Pirtsakkaa nähtävää taas :)

    Kyllä sopii vaaleiden sukkisten kanssakin...♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ainosofia :) Pitänee kokeilla niidenkin kanssa siis.

      Poista
  6. Ihanan pirteä mekko! Jos pituus tuntuu itsestä hyvältä, niin se on oikea!

    VastaaPoista
  7. Kiva ja pirteä mekko! Helteellä menee hyvin ilman sukkiksiakin! Kivaa iltaa sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana. Siihen se lähinnä otettiinkin, mahdollisia helteitä silmällä pitäen.

      Poista
  8. Dahlia, näytät tosi upealta! Minä tykkään juurikin noista tummista sukkahousuista & jakku -yhdistelmästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina. Se on minustakin todella kaunis yhdistelmä myös noin!

      Poista
  9. Oikeasti ihana mekko ja noi raidat on nyt niin IN, itsekin voisin ostella vaan pelkkää raitaa :)
    Ja kengät on piste iin päälle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni. Raidat ovat kyllä ihanat, vuosi toisensa jälkeen :)

      Poista
  10. Upealta näyttää noi kengät ja mekko myös. Ihana yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Kengät ovat niin ihanat jalassa, voisin asua niissä.

      Poista
  11. Mekkosi on todella kaunis ja istuu upeasti päällesi. Itse ehkä pidän siitä värityksensä takia enemmän yhdistettynä näin tummiin sukkahousuihin, mutta uskon, että näyttää hyvälle myös ohuempien kanssa. Salaa olen pikkuisen kateellinen sinulle, mulle kun tuollainen yläosa ei sovi lainkaan ;)

    Ja minulta ei varmasti kysytä hyväksyttävästä helman pituudesta =DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos PauMau! Värikontrasti tummiin on kyllä kaunis, vaikka mietinkin silloin, että voiko näitä edes yhdistää :) Pitää kokeilla vaaleiden kanssa kivemmalla kelilä.

      Poista
  12. Ihan mieletön mekko ja täydellisesti sopii kengät siihen! :)

    VastaaPoista
  13. Voi miten kaunis mekko, ja niin upeat kirkkaat värit! Kyllä voit mielestäni ihan huoletta käyttää ohuiden vaaleiden sukkisten kanssa, on se kuitenkin ihan "säädyllisen" mittainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia. Vielä kun olisi kelit kokoeilla onko säädyllinen vai ei :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!