10.6.2014

Only & Sons


Mitään maailmaa mullistavaa ei ole tapahtunut miesten muodissa. Paljonko voit muokata edes miesten muotia?
- Calvin Klein - 

Viime viikon torstaina pidettiin Teurastamon sisäpihalla grillibileet. Bileiden kohteena oli Bestsellerin uusi miesten vaatemerkki: Only & Sons. Rouhea, urbaani ja autotalli-rock henkinen merkki, jossa on mukana aimo annos denimiä. No mitä minä siellä tein, miesten vaatteitahan ne ovat? Rakastan miesten muotia ja vaatteita, etenkin tämän tyyppisiä rennon asiallisia. Ja meillä se työnjako menee niin, että Kotinörtti luottaa makuuni vaatteiden suhteen ja minulla ei tulisi mieleenkään esittää mielipidettä siitä, miten autosta pidetään huolta. Joten nainen paikallaan näissä juhlissa sanon minä.

Nothing eart-shattering has happened in men's fashion. How much can you do with men's clothes?
- Calvin Klein - 

Last week I attended to gill party. Party was about Bestseller's new men's fashoion brand: Only & Sons. Rought, urban and carrage rock-style brand, with a loads of denim. What was I doping there, they are mens cloithing after all. I love men's clothes and fashion, especially when it comes to these a bit more casual clothes. And I love to see new trends on them, even tough my Hunband only takes a hint of the latest ones. So yes, being there ment seeing some new ones.Esittelyssä oli merkin Syys-talvi kokoelma ja minä ihastuin etenkin merkin neuleisiin. Niin mallinuken yllä (keskimmäinen) neuleeseen kuin tähän upeaan palmikko neuleeseenkin. Kivaa ja rentoa, vapaalle sopivaa, mutta Kotinörtin nähtyä kuvat myös kuulemma töihin rennompina päivinä sopivaa.

It was Autumn-Winter collection and I totally fell in love for all that great knit work. Mannekin on the middle and that great light colourd one as well. Nice and casual, when my Husband saw the photos, he said he could wear them at the office as well on casual days.


Bongaa tuttu bloggaaja.

Kuvioiden kanssa miestä vähän epäilytti, samoin noiden ruskeiden housujen kanssa. Muut farkut kuulemma vaikuttivat kivan värisiltä ja semmoisilta, että niitä voisi pitääkin yllä. Mikko Brivate Blend-blogista joutui vahingossa kuvaan mukaan, tajusin vasta kotona miten olin näitä kuvia rajaillut. Ehkä se ei haittaa, että aina tyylikäs mies kuviin joutui.

He was not so keen on all those patterns and same with those brown jeans. But otherwise he liked these as well, nothing too radical wich I think suits him really well.

Pihalla riitti juhlijoita ja fiilis oli uskomattoman kiva. Varsin onnistunut ja mainio kesäjuhla. Kiitos Only & Sons ja Bestseller, jahka kokoelma on liikkeissä, niin olemme varmasti Kotinörtin kanssa katsastamassa neuleet syksyä varten.

Miltä teistä kokoelma näytti lyhyen kuvakoosteen perusteella? Oliko yhtään teidän mieleenne? Kuinka paljon te ylipäätään pääsette/joudutte/haluatte vaikuttaa miestenne pukeutumiseen?

Kivaa tiistaita!

There were a lot of people partying and feeling was absolutely great. It was a good party with great atmosphere. Thank you Only & Sons, when ever you get collection to stores I'm sure we'll get some of these to my husband.

What do you think on this short introduction on this collection? How much do you influence you're husbands/boyfriends clothing?

Great Tuesday!


18 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisesti järjestetty tapahtuma! Harmi, että en ehtinyt paikalle! :(<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo oli huipputilaisuus myös, nautin suunnattomasti. Ensi kerralla sitten, tapahtumia tulee onneksi :)

   Poista
 2. Näytti kyllä tämän pienenkin kurkistuksen perusteella varsin kivoilta vaatteilta, sopivasti rentoa mutta kuitenkin tyylikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin. Monia semmoisia, joita näkisin mielelläni omallakin mielelläni, eivät kaikki mutta hyvin moni :)

   Poista
 3. Kuka on Calvin Cleine?

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Minustakin, etenkin nuo muutamat kivat neuleet :)

   Poista
 5. Kivan ja rennon näköistä mallistoa... Kyllä se taidan olla meilläkin minä, joka siitä miesten pukeutumisesta vastaa. Hovikuvaaja aika hyvin luottaa minun makuuni ja minä tiedä mikä ei häntä miellytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Se on välillä vähän nuoralla kävelyä, meillä ainakin. Olen rohkeampi kun tuo rakas mies, mutta aina joskus hänkin innostuu ;)

   Poista
 6. Takki-neuletakki osasto ei varsinaisesti vastaa sitä millainen miehen pukeutuminen miellyttää silmääni ;) Meillä on mieheni kanssa melko samanlainen miesvaatemaku (onneksi, ettei tarvitse ohjailla oikeaan suuntaan ;)). Jos satumme yhdessä ostoksille, mies varmistaa, että onko hyvännäköiset ja yleensä vaan nyökyttelen, joskus harvoin tyrmään täysin. Sen verran luottaa makuuni, että tyrmätyt jättää ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on ihan ideaali tilanne, että on sama maku sen suhteen, mistä toisen yllä tykkää! Ihanaa, että saat miehen ostoksille, meillä se on aika harvinaista, vaikka olisi kyse vaatteista hänelle. Netti on ystävä ;)

   Poista
 7. Oi vitsi, miten hyvä tunnelma tuolla näytti olevan. Harmi, etten ennättänyt mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä hyvät juhlat, toivottavasti ensi kerralla pääsisit :)

   Poista
 8. Ah, tuo harmaa palmikkoneule! <3 On tosin itselle valitettavasti vähän siinä ja siinä, kun ei ole istutetut hihat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se siinä on ongelmana. Mutta totesin, että se lienee paras vaan sovittaa päälle ja katsoa sitten miten se toimii jos toimii.

   Poista
  2. Wut? Ostitko sä siis sen? Vai olenko liian lomafiiliksissä harrastamaan luetunymmärtämistä? :D

   Poista
  3. Tai mä en osaa kirjottaa :D Sovittamaan liikkeeseen jahka mallisto tulee ulos.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!