Junarose.


Älä muutu muodin mukana, muuta muoti sopimaan sinulle.

Muistatteko kun kerroin toukokuussa löytäneeni itselleni vihdoin farkkumerkin joka sopii minulle. Löytäneeni uuden upean merkin, jonka parissa viihdyn varmasti pidempään. Junarosen vaatteita on sen jälkeen näkynyt blogissa farkkujen kohdalla useammat ja jokunen viikko takaperin sain vallan ihastuttavan kysymyksen Junarosen Suomen ja Venäjän vastaavalta Heidi Karikiveltä josko haluasin tulla tutustumaan showroomille mallistoihin jotka ovat tulossa myyntiin alkaen syksystä. Tottahan minä haluaisin, uuteen suosikkiin on ilo tutustua.

Don't change to fit the fashion, change the fashion to fit you.

Some of you might remember me telling on May, that I finally found my self jeans that fit me like a glow. And look great on top of that. After that I've been wearing those lovely Junarose jeans almost every week and been feeling nice on them. Couple of weeks ago I got invitation to come and visit Junarose office at Helsinki and I was more than delighted to go.


Niinpä minä suuntasin maanantaina askeleeni kohti Ruoholahtea Bestsellerin tiloja joissa odottivat kauniin aurinkoiset tilat ja upeat uudet mallistot. Minulle Junarose on vaatemallisto, joka on nuorekas, istuva ja nerokkaasti leikattu. Kerrankin plussamallisto joka ei ole pelkkiä säkkejä vaan jonka leikkaukset imartelevat kurvikkaampaa vartaloa. Junarose tarjoaa niin klassikoita kuin tämän hetken trendejäkin ja ennen kaikkea se saa minut tuntemaan oloni hyväksi nautin olostani sen vaatteissa. Sain tutustua kauppoihin tuleviin mallistoihin alkaen syksystä loppuen ensi kevään korville. Tervetuloa matkaan tutustumaan näihin upeisiin kaunottariin.

This Monday I went after work to Bestselers office where is also Junarese Finland in there. For me Junarose is a clothing collection that speaks young, fitting and with great cuts. For once there is plus size range that does not look like you are wearing potato bag. I got a change to see what is to come on autumn and winter but also sneak peek for next spring and summer.






Syksyn puolella mennään ainakin omaa silmää miellyttäen musta-valkoisella, harmaalla ja piristyksenä siellä välissä myös muutamalla punaisella. Etenkin ylimmän kuvan peplum mallinen toppi viehätti yksinkertaisella kauneudellaan, samoin tuo musta-valkokuvioinen neuletakki. Ensimmäinen menee niin töissä kuin vapaalla ja jälkimmäinen taas piristäisi monet mekot.

Beginning of Autumn looks to be truly to my taste. Black-and-white, grey and some hints of red. Perfect to my taste I think. I totally fell in love for that peplumtop on fist photo. I love it. Coloured cardigan also looks great, for leisure time but also for office as well.





Pidemmälle syksyyn mennessä päästiin sitten mekkoon joka vei jalat alta. Yläosa ei ole noin turkoosi vaan enemmän petrolin värinen, mutta mikä upeus. Mustat sukkahousut ja mustat avokkaat jalkaan niin mekko toimii monessa menossa mukana töistä juhliin. Alimman kuvan pidempi bolero on puolestaan vaate jollaista olen pidempään etsinyt jo samantyyppisen vanhani tilalle. Aikanaan ostin Vilan version alesta aikoja sitten, keinonahkalla on tapana kulua ei niin kauniisti. Niin tällekin tapahtui, joten tuon ihanuuden nähdessäni todella ilahduin. Tämän kauppoihin tuloa siis odotellen.

Further on Autumn, almost winter already. More to my taste these ones. Great dress with black accessories and all ready for both office or even for party. Leather bolero on the last photo I also fell in love. I once had similar to that and it just felt so good on. Well, I wore it down, but non the less I'm waiting to get my hands on this ones so I can get them home with me once they come to stores!




Marras- joulukuussa mennäänkin sitten ihanan rohkeilla ja rouheilla linjoilla. Ei välttämättä ihan niin paljon minua ja yksinkertaisuuttani. Mutta tuo jakku ja mekko iskivät kyllä. Kaunis yläosa mustassa alaosassa, eittämättä kertakaikkisen upea ilmestys pikkujouluihin.

Over to November and December with more bolder prints and great blings. That dress is absolutely great for office Christmas party, t needs just basic black things with it and ready to go. Bold prints are not my cup of tea, at least not that much. But some of those I think I could wear.




Ensi vuosi alkaakin sitten sitten ihanilla ja kauniilla sekä upean rohkeilla väreillä. Kauniit vedenvärit, jotka täydentää upea nahkatakki ja ihanat rohkeat pinkit siirtyvät violetteihin kevään korvilla. Ihania raikkaita värejä, rinnallaan aina turvallista tuttua mustaa.

Next year begins with pinks, goes to water colours and moves to lilacs for spring. Great and lovely colours companied by safe black. So that is never forgotten and somehow I think that is a good thing.



Arvatkaa kuka hihkui riemusta kun tämän näki rekillä? Keltainen, kaikkein vähiten neon värinä on tuskin minua, mutta tuo on kyllä aivan pakko minunkin saada vaatekaappiini! Siis sitten... öh... liki vuoden kuluttua. Mutta niin kaunis ja yksinkertainen mekko, onneksi saan ihastella kuvissa siihen saakka!

But this, this one is so great! And I have yellow, especially neon one. But still I want to get this one when it comes to stores. It takes almost a year for me to get it, but still. Until then I have to just keep looking the photos!




Kesä onkin sitten kuten kesän minusta kuuluukin, täynnä rikkaita ja kauniita värejä. Upeita kaunottaria, jotka olisivat kelvanneet kaappiini jo nyt. Kaikista upeista väristä huolimatta tuo alakuvan musta nahkaa ja neuletta yhdistävä neuletakki vei sydämeni totaalisesti. Oi että kun näitä saa odottaa niin kauan.

Mitä pidätte kokoelmista, iskeekö mikään näistä? Onko Junarose tuttu merkki? Palaan vielä syksymmällä näihin upeisiin kokoelmiin ja pikemminkin niihin kaunottariin, jotka sain mukaani.

Upeaa perjantaita!

Postaus tehty yhteistyössä Junarosen kanssa, linkit eivät tuo bloggaajalle rahaa.

Summer is, as I think summer is supposed to be. Full of lovely bright and rich colours. Lot's of lovely beautiful clothes I could have taken already to my closet. But still, no matter how I loved these colours, that blazer on picture below is my favorite. Great for all the summer office clothes. But alas, one year to go for these ones.

What do you think? Have you tried on Junasorse clothing? More to Autumn I will come back to these lovely ones and to those lovely thinks I got with me.

Great Friday!

Post made together with Junarose, link won't bring money to blogger.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:
 Facebook , Twitter , Instragram , Bloglovin

Kommentit

  1. Olen juurikin Helsingissä törmännyt noihin vaatteisiin muttq Oulussa en vielä, toki en ole Oulun kauppoja nyt kolunnut kun niin paljon olen Helsingissä ostellut vaatteita. Tosi kivoja juttujahan tuossa oli, esim noi rotsit ja toi turkoosi juttu on aivan ihana ja kaikki muutkin. Huippua kun pääsit noihin tutustumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä saa onneksi netistäkin, vaikka silloin on toki se kotona sovituksen ja palautuksen rumba edessä joka ei sekään ole hyvä asia. Nuo nahkatakit ovat aivan ihania, eri väreissä löytyi joka kokoelmasta.

      Poista
    2. Nanni, Stockmann myy Oulussa Junarosea. Osasto on vain ihan surkean sekava ja jotenkin tulee vaikutelma, että vaatteet on vain ahdettu tankoihin johonkin pieneen nurkkaan pois silmistä. Valikoima ei näyttänyt äkkiseltään yhtä laajalta kuin esim.Helsingin Stockmannilla oli, mutta löysin sieltä punaisen parkatakin hintaan 39.95e alkukesästä. Ihan piti kysyä myyjältä, että onko tämä oikea hinta, kun netissä se oli liki 80e. Jostain syystä ilman mitään alea hinta oli tuon 39.95e.

      Kiitos Dahlialle vinkistä, Junarosea löytyy kaapistani nyt kolmen takin ja muutaman paidan/topin verran ;-) Ne revityt farkkusi ovat tyylikkäät, en ole sellaisia löytänyt mistään.

      NtiKoo

      Poista
    3. Juu Stokka myy myös. Kurjaa jos Oulussa tuommoinen kokemus, että on vah ahdettu rekkeihin. Hö :/

      Revittyjä farkkuja oli ainakin alkukesästä vielä netissä, en tiedä onko enää. Ehkä vastaavia tulee vielä jossain vaiheessa valikoimaan :)

      Poista
  2. Ihania vaatteita!
    Enhän ole mikään muoti asiantuntija mutta joskus tuntuu että kauppojen tarjonta ei aina kohtaa kuluttajaa. Joko ne ovat liian trendikkäitä ja niin pieniä ettei niihin mahdu edes unissa:)
    Kyllä esim. naiseutta pitää saada tuoda esille koosta riippumatta. Mulla jotenkin inhottaa jatkuva huomion kiinnittäminen naisen painoon, mitä esim. lehdetkin ovat täynnä. Jokaisella on oikeus olla oma itsensä painoi hän minkä verran vaan. Sehän on totta että monet plussamallistot ova tehty telttamaisiksi, onneksi tämä merkki on tajunnut sentäs jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ne aina kohtaakaan. Minua harmittaa pienuuden lisäksi myös lyhyys, mekot tuntuvat monessa paikassa olevan puoleen reittä olevia. En minä semmoisia halua edes pukea ylleni. Paras paino on minusta se, jossa itse voi aidosti sanoa viihtyvänsä. Eikä se suinkaan ole kaikilla sama :)

      Poista
  3. Voi kun näyttää NIIN mun vaatteilta. Tuohon merkkiin on pakko tutustua. Toi turkoosi takki näyttää kyllä NIIN multa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä Objecktin liikkeessä Aleksilla. Tuolla oli vaikka mitä ihanan herkullisen värikästä ja kirkasta meille kummallekin :)

      Poista
  4. Hauska, kun ollaan bongattu samoja mutta sitten kuitenkin eri vaatteita tuolla omina suosikkeinamme. :) Olivat kyllä tosi ihania kaikki!

    Omat Junarose-suosikkini syksyn ja kevään tulevista mallistoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon siellä oli kaikkea kaunista kyllä, monet minulle ehkä liiankin rohkeita, mutta monia kauniita :)

      Poista
  5. Kiva kuulla, että Junaroselta on tulossa noin ihania uutuuksia ♥ Mekko keltaisine piristeineen pisti heti minunkin silmiini ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo musta-valkoinen mekko on aivan huippu! Odotan niin kovasti, että saisin sen itselleni <3

      Poista
  6. Itsellä on kirppislöytönä Objecktin-farkut,aivan parhaat kurvikkaalle muodolleni.
    Junaroseen en ole tutustunut ja tod.näk normihinnalla en tule mitään ostamaankaan.Mehukkaita värejä on kyllä tarjolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itse Objectia kokeillut, pitää katsella ympärilleni jossain vaiheessa. Minäkin tykästyin värikylläisiin ihanuuksin ihan kokonaan, niin nättejä :)

      Poista
  7. Merkki ei ole entuudestaan tuttu, mutta aivan ihastuttavia vaatteita näyttää olevan.

    VastaaPoista
  8. Kivoja vaatteita, erityisesti tuo turkoosi nahkarotsi on tosi vau :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sinä tulitkin mieleeni jossain vaiheessa nahkatakkeja selatessani läpi, ne ovat kaikki niin upeita ja ihan sinua ;)

      Poista
  9. Turkoosi rotsiiiii! <3 Ja näinkö oikein, että olisi mallistossa myös nahkatakki niittiolkapäillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole ihana <3 ja näit oikein, on tulossa syksyllä niitein varustettu myös :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!