6.7.2014

One for those summer evenings.


Yksinkertainen on uusi musta.

Viime viikolla ostin uuden jakun alesta. Tai voisi sanoa, että ostin uuden villatakin. Tai voisi sanoa, että ostin valkoisen huitulan. Olen jo hyvän tovin etsinyt valkoista huitulaa ja nyt se tuli vastaan. Kävin viime viikolla Isossa Omenassa ja löysin ihan kokonaan uuden liikkeen ja uuden merkin. Liike on Manzana ja myynnissä on kahta vaate merkkiä (Sandwich ja Masai). Näistä etenkin tanskalaismerkki Masai kolahti ihanan rennoilla, mutta silti juuri sopivilla vaatteillaan. Mukaan tarttui ihanan asiakaspalvelun saattelemana uusi huitula ja hyvä mieli.

Todettakoon myös, että päinvastoin kuin voisi kuvitella, ei tämä ole maksettu mainos vaan aidosti ihastuin niin rennon kauniiseen merkkiin kuin upeaan asiakaspalveluunkin jota sain. Marjukka FabFortySomething puhuikin pari postausta takaperin hyvästä asiakaspalvelusta ja sen tärkeydestä. Siksi halusin nostaa tämän pienen liikkeen esille, hyvästä palvelusta kiitetään niin kovin harvoin. Joten tämä on ehdottomasti kiitoksena loistavasta palvelusta jotain sain!

Mitä pidätte uudesta kaunokaisesta?

Aurinkoista sunnuntaita!

Simple is the new black.

Last week I got my self a new blazer on sale. Or you could also say I got my self a new cardigan. Or you could say I got my self a new white thing. Well, what ever on those you choose to say, I did get my self something new to my closet. I found a whole new store and really fell in love for the new brand I found. It's always great to find all new bran and for me Masai looked like one I might like more. Danish brand that made this all lovely soft and so cosy white cardi I can totally wear anywere, take it with me and keep on those a bit cool summer evenings. Don't you just love it? Have you heard of the brand before?

And did I got any money on this post? Well no (in Finland you have to be really transparrent on sponsored posts, a good thing I think). But this is to say thatn you on that grate store and people that made my day so much better when I visited there. I actually asked if I could mention them on my blog. 

Great Sunday all!


24 kommenttia:

 1. Kivan luovan kesäinen asukuvaus, todella! Mahtava. Ihan pro.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, kuvaaminen oli kyllä hauskaa :)

   Poista
 2. Olen samaa mieltä, että silloin kun saa hyvää palvelua, siitä kannattaa/pitää kertoa eteen päin. Liian usein tämä unohtuu. Toisen ihmisen kiittämisellä on kuitenkin niin suuri vaikutus. Hyvä sinä! Aurinkoista kesäpäivää Sinulle ja Kotinörtillesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eilamari. Niin se menee, että hyvästä palvelusta tulisi kiittää useamminkin :)

   Poista
 3. Todella kivan näköinen ja ihanan ohut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria, ohut mutta yllättävän hyvin lämmittävä :)

   Poista
 4. Kaunis kesäneule ! Hauskasti erilaiset kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Jotain erilaista sitä aina välillä keksii, niiden tavallisten asukuvien seuraksi :)

   Poista
 5. Tykkään ja kiitos, kun vinkkasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Ihan huippu liike, suosittelen ja menen itsekin uudelleen.

   Poista
 6. Onpa hauskat kuvat ja ihanan kevyen näkinen neule! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda, kiva kuvata välillä jotain muulla tavalla.

   Poista
 7. Kiva, kesäinen neule. :) Itsekin kehuin taannoin blogissani Tampereen H&M:n hyvää asiakaspalvelua. Kyllä sitä kannattaa kiitellä ja mainostaa, sen verran tärkeää (ja nykyään ehkä valitettavan harvinaistakin) laadukas palvelu on. Itsekin paljon asiakaspalvelutyötä tehneenä yritän aina antaa kiitosta hyvälle asiakaspalvelijalle myös ihan face to face, kyllä siitä sen verran hyvä mieli tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Hyvä palvelu on kyllä kullan arvoista. Minäkin tein sitä 8 vuotta ja kyllä siinä menee aikaa. Annoin toki palautteen myös naamakkain, ei se pelkkään blogiin tietenkään jäänyt :)

   Poista
 8. Hauskasti olet kuvannut uuden neuleen/jakun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja, ajattelin kokeilla jotain uutta tapaa kuvata :)

   Poista
 9. onpa kyllä aivan ihana neule! :) ja todella kiinnostavalla tavalla kuvattu, erottuu tylsästä massasta ja tavallisesta kuvaustavasta tehokkaasti.

  todella ihana idea antaa kiitosta hyvästä asiakaspalvelusta, sellaista ei nimittäin tapahdu ainakaan liikaa! kiitoksen antaminen on aina paikallaan, kun siihen on aihetta :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni. Kiva, että tykkäsit. Kesällä on niin kivan helppo kuvata uutuudet kun luontoa kivempi hyödyntää. Talvella jäätyy niin kamera kuin kuvaajakin :D

   Poista
 10. Kivasti olet laittanut vaatteen esille :)
  Masain vaatteet ovat kauniita ja ihanan rentoja. Niissä on kivoja yksityiskohtia, eivät näytä tylsiltä. Itse omistan samaisen neuleen violetinsinisenä.
  Musta ja vaalea neule myös kaapissani. Ovat rentoja, ei tarvitse kuin heittää vaan päälle.
  Tanskalaiset osaavat vaatteiden suunnittelun. Toinen tanskalainen merkki on Carla.
  Vetoketjuja yksityiskohtina, varsinkin hameissa. Liikkeessä opastettu, että ajavat paljon pyörillä joten hameetkin käytännöllisiä.
  Ihanaa ja valokuvauksellista kesän jatkoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ihastuin minäkin noihin, juuri sopivan rentoja vaatteita kaiken kaikkiaan. Monta muutakin kivaa tanskalaista merkkiä olen kokeillut. Ihan totta tuo, että ajavat paljon pyörällä, ystäväni asuu Tanskassa ja niin tekee hänkin.

   Oikein kivaa ja aurinkoista kesän jatkoa sinulle myös :)

   Poista
 11. Voi miten kaunis huitula, ottaisin kyllä omaankin kaappiini moisen vaikka heti! Ja tosi kivat kuvat olet napannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cealia, saa nähdä jos kuvaisi jatkossakin edes jotenkin eri tavalla noita :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!