13.7.2014

Some whites and some toughts.


Rakastan shoppaamista. Uuden ostamisessa on hippusellinen taikaa mukana.
- Rebecca Bloom - 

Löysin itseni shoppaamasta tällä viikolla. Ei mitään suurta, mutta tuhkattuani jonkun verran (noin 40€) vein kotiin uuden mekon ja puseron. Parasta reissussa oli ehdottomasti viettää aikaa rakkaan ystäväni Arkeologin kanssa. Toiseksi paras oli kyllä kesäinen Helsinki shoppailun ollessa vasta kolmannella sijalla.

Ostin kauniin valkoisen pitsimekon Junaroselta. Aina silloin tällöin, jo jokusen kesän ajan, olen miettinyt haluavani valkoisen kesämekon. Mutta missään ei ole vaikuttanut olevan juuri minun malliani. Ja nyt tämän ollessa -70% alennuksessa en kovin kauaa miettinyt ostaakko istuva mekko vai ei.

I love shopping. There is a little bit of magic found in bying something new. 
- Rebecca Bloom - 

I found my self doing so shopping this week. Nothing major if I might add, but after spendig quite little (around 40€) I took home with me a new dress and a blouse. Best thing on that shopping trip was first of all to spend some much needed time with my dearest friend. And second to see lovely summer Helsinki. I think shopping came third. 

I got that pretty white laceblouse from Junarose. Every now and then, for some summers now I've been thinking that I would like to get a white lacedress. But there never seemed to be one for me. Untill know. And on -70% I addmit, I did not think that much if I would like it. 


Mietinkö pahemmin Tommy Hilfigerin puseronkaan kohdalla? En oikeastaan. Kaunis valkoinen pusero oli -40% alessa, kohtalaisen varmana hyvästä laadusta nappasin tämän mukaani. Toivottavasti ajatelma laadusta pitää paikkansa myös useiden käyttöjen jälkeen.

Olivatko aleshoppaukseni siinä? En tiedä. Tuntuu, että olen löytänyt shoppauksen ilon uudelleen viime aikoina. En siis innostu tuhlaamaan hirveitä rahasummia, mutta oli pidempi ajanjakso kun uuden ostaminen tuntui tylsältä tai sitten ostin liikaa ja överiksi meni. Tuntuu siis hyvältä olla jälleen... no, minä.

Did I think on getting new Tommy Hilfiger blouse either? Not really, nice white quality clothes -40% is always on my mind. This one is hopefully something I can wear for long time. Classic thing I think.

Is my sale shopping here then? I don't know, I seem to have found new kind of joy on shopping lately. Not that I would spend huge amounts of money, but there was a long period of time when I either over did it or felt utterly bored when talkin about shopping. It feels good to feel like... well me. 


En siis halua käyttää suuria rahamääriä yksittäiseen vaatteeseen. Laatua tottakai, mutta ei merkkiä. Olen myös varannut jo kaksi kirpparipöytää, eli vaatekaapin läpi käynti on käynnissä kyllä täällä. Liikaa tavaraa siellä ei saa olla, haluan löytää tavarani. Kirpparit ovat mitä mainioin tapa saada vanha eteenpäin ja kohtalaisilla hinnoilla tavarat saa menemäänkin kohtalisen hyvin.

Olen myös huomannut hankkivani vaatteita, jotka eivät ole niin sillä turva-alueellani. Revityt farkut ja pitsimekko. Kumpikin sellaisia, jotka eivät ole niin sitä ominta tyyliäni, mutta ehdottomasti sellaisia, joihin olen tykästynyt ja joita pidempään harkinnut. Ehkä tämä on enemmän sitä omana itsenäni olemista. Pukeutua kuten haluan, ei kuten ehkä joku muu ajattelee sen perusteella minkä ikäinen olen tai mikä on vartalon mallini. Hyvä.

Mutta se ajatelmista, mitä pidätte ostoksista?
Aurinkoista sunnuntaita!

Not spending huge amounts of money and even if doing so, I already have booked to fleemarket tables, so I'm also getting rid of old ones as one always should. So managing my wardrobe might be correct way of saying things. I don't want my wardrobe to be fully booked and all full of everything. Fleemarkest are a good blace to get rid of things and getting some little back as well.

I also find my self getting things that are not that much on my safe zone. Ripped jeans and lace dress being both one of those items. Re-thinking of my style maybe, at least adding thinkgs that feel bold for me. Maybe, being more of my self. Wearing what ever I want, not what I should as being certain age or certain looking. Good thing again.

But so much for talking, what do you think on these new lovely ones?
Have a great and sunny Sunday!

Nothing to do with blow, but a lovely photo I think.

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

28 kommenttia:

 1. Kaunis mekko. Itse olen tänä keväänä shoppaillut paljon vähemmän kuin pitkiin aikoihin. Olen nyt ostanut ehkä enemmän tarpeeseen, välillä on hyvä miettiä ostamisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Tarpeeseen ostamisessa on minulla myös opettelemista vielä, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa :)

   Poista
 2. Ihania ostoksia. Itsekin olen noita valkoisia mekkoja hypistellyt mutta en jostain syystä ole "uskaltanut" sellaista itselleni ostaa kuin yhden kerran ja sitä valkoista mekkoa ei käytettykään kuin yhden kerran ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Kauan mietin minäkin, ostanko tätä. Valkoisia mekkoja on ollut aikaisemminkin, vaan on minulla sekin tallessa jota vaan kerran pidin. Sen hankintaa ja mallia ja muuta tulikin sitten mietittyä huolella ;)

   Poista
 3. Ihana toi pitsimekko, toivottavasti se näkyy pian asukuvissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Eiköhän se näy, niitä helteitä kun luvatiin tällekin viikolle :)

   Poista
 4. Tuollainen pitsimekko kelpaisi tännekin ja valkoisia paitoja tarvitsee aina eli hyviä ostoksia.
  Täälläkin olisi tarvetta kirppispöydän varaukselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilfigerin paidoissa tiedän laadun kohtaavan, etenkin alehinnan kanssa, niin sitä ei kauaa tarvinnut miettiä. Ja se kirppis... joo, kaapista purkautuu aika tavalla tavaraa ulos tällä hetkellä ;)

   Poista
 5. Ihana pitsimekko, tosi hyvä ostos :) kelpais kyllä mullekin kun vastaan tulis, eilen ensimmäisen kerran näin kaupassa näitä Junarosen vaatteita. Vaikuttivat kyllä kivoilta
  -Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Se on kyllä kaunis ja juuri passelin mallinen :)

   Poista
 6. Kivoja hankintoja. Itse odotan innolla, kun ensi viikolla ryntään Jenkeissä outlet-kylään shoppailemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi aivan varmasti! Odottaisin minäkin :)

   Poista
 7. Hurmaavan kaunis pitsimekko!! Nuo pitsimekot säilyttävät kyllä ihanuutensa vuodesta toiseen ja itse olen ollut todellinen pitsifanaatikko jo monena kesänä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! <3 Toivottavasti tuo pitää kutinsa ja pysyy suosikkina, malli ja istuvuus ainakin sen kanssa toimi mainiosti.

   Poista
 8. Kaunis mekko ja valkoinen on hieno kesäväri - itse vierastan sitä mekoissa, kun olen niin onnettoman kalpeakinttuinen - silti se valkoinen pellavamekko odottaa tämänkin kesän, josko lady jaksaisi jalkoihinsa itseruskettavat pläträtä;)
  Ja osittainen shoppailulakko on pitänyt aika hyvin - jotain pientä olen ostanut, mutta kenkähullu on meinannut tulla vieläkin hullummaksi, kun kenkiä ei ole saanut ostella - syksyllä on jalkaleikkaus ja kaikkein hulluinta olisi ostaa nyt kenkiä, kun jalan malli menee uusiksi;)
  Aurinkoisia päiviä sekä sinulle että Kotinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Voi niin minäkin olen kalpeakinttuinen, mutta päätin, että en anna sen haitata. Olen sentään ahkeran mekkojen käytön tuloksena vähän edes tuota mekkoa tummempi (en tosin paljon :D ).

   Voi kenkienostolakko kuulostaa kamalata!

   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 9. Valkoinen pitsimekko on ihan parhautta kesällä <3 Olen kanssasi niin samaa mieltä siitä, että ei pidä pukeutua niin kuin joku toinen sinun olettaa tekevän. Usein myös itse luomme normeja itsellemme: Kuvittelemme että näin muut odottavat minun pukeutuvan vaikka todellisuudessa kukaan ei ehkä niin ajattelekaan. Rohkeutta olla oma itsensä (ja sinun sitä uskon olevankin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta tuokin, sitä luo itselleen tiukemmat rajat kuin mitä muut koskaan edes ajattelisivat. En tiedä onko kovin paljon rohkeutta, mutta hiljalleen ainakin olen koettanut :)

   Poista
 10. Kaunis pitsimekko ❤️ shoppailun ystävänä kesälukemistona on uudelle Himoshoppaaja - kirjat ;D tällä kertaa Minishoppaaja . Minut saavat välillä ääneen hihittämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Himoshoppaajat ovat kyllä hyviä kirjoja, ne saavat aina hymyilemään! :)

   Poista
 11. Oih, tuo mekko varsinkin on todella kaunis! Hyviä löytöjä kumpainenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Vähän vaihtelua ainakin muihin mekkoihin tuo valkoinen. Vaikka mekkoja onkin hankittu nyt oikein urakalla :)

   Poista
 12. Ihana huomata etten ole ainut valkoiseen hurahtanut!! :)
  Kuulostaa kyllä hyville löydöille!
  Valkoinen pitsimekko on ollut mullakin etsinnässä kauan, ehkä vielä joskus osuu sopiva omallekin kohdalle.

  Ja mitä shoppailuun tulee - se on vaan niin kovin kivaa ja terapeuttista aina sopivana hetkenä! <3

  http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, et ole! Minä hurahdan joka kevät aikaisemmin ja se kestää aina vaan pidemmälle syksyyn. Valkoinen on niin kaunis väri!

   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 13. Ihania ostoksia olet löytänyt! Pitsimekko varsinkin on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Se on kyllä, aurinkoa vielä kräkyn, että ensi kerran ylle laitan :)

   Poista
 14. Toi mekko on tosi kaunis! Ihailin sitä Instasta jo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Asukuvaa on vielä tulossa tällä viikolla, toivottavasti ainakin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!