15.8.2014

My first vanity.


Parasta on näyttää luonnolliselta, mutta vaatii meikkiä näyttääkseen luonnolliselta.
- Calvin Klein -

En muista kauanko olen haaveillut omasta meikki- ja korupöydästä. Omasta rauhaisasta paikasta aamulla, jossa voin rauhassa tehdä meikin. Ei kylppärissä jonne muillakin on asiaa ja vaikka paras valo olisikin varmasti keittiössä niin lopulta sekään ei tuntunut oikealta paikalta. Pöytä jonka ääreen istua aamulla ja meikata. Minulle puhdasta luksusta joka ikinen aamu. Muutto uuteen asuntoon mahdollisti tämän ja tarkoitukseen pääsi vanha lipastoni jonka vanhempani toivat. Oiva paikka säilöä liinavaatteet laatikoihin ja meikit sekä korut sinne, missä ennen olivat kirjoitustarvikkeet. Arkimeikkini vie aikaa noin 10 minuuttia, mutta viikossa tästä paikasta on tullut se paikka jossa myös juon aamukahvini ja selaan aamulehteni. Samalla kun rauhassa mietin millaisen meikin tänään tekisin. Mitä ihanaa luksusta saada moista vaihtelua aamuihinsa. Rauhassa valita tänään käytetyt pohjustukset, siihen päälle poskipunat ja luomivärit, vielä se huulipuna ja - kiilto päivälle. Unohtamatta kruunata kokonaisuutta koruilla (joita niitäkin on "ihan vaan muutama"). Luksusta minun makuuni, joka ikinen aamu.

Missä sinä teet meikkisi?
Ihanaa perjantaita!

The best thing is to look natural, but it takes makeup to look natural.
- Calvin Klein - 

I can't even remember for how long I have been dreaming of having my own makeup and jewelry table. My own place for the mornings, where I can do my makeup. Not on the bathroom trying to find space or ieven in the kitchen where everyne is eating. But to have my own time and own place. Even for that 10 minutes this takes me. Moving to our new apparment meant more room and possivbility for this over 15 year old dream to come true. Not the pretties one, not the best orginized one but my own and that is wat matter here. Hair I still do on bathroom, hot iron and stuff, but makeup and jewelry here. 

Where do you do you make up?
Lovely Friday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

24 kommenttia:

 1. Minä olen vessameikkaaja olosuhteiden pakosta. Tilaa omalle meikkipöydälle ei vain yksinkertaisesti ole. Kun on kyseessä juhlavampi tilaisuus joka vaatii suurempaa paneutumista meikkiin, raahaan kamat keittiön pöydän ääreen missä on paras valo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän oikein hyvin, nämä vievät tilaa. Ei meilläkään varsinaiselle pöydälle ole tilaa, mutta kun on tämmöinen vanhan mallinen kirjoitusliapsto isoine laatikkoineen, niin toimii samalla kunnon säilytystilana, tuli minulle vähän "kylkiäisinä" mahdollisuus tähän. Keittiössä minäkin tähän saakka tai vessassa.

   Poista
 2. Arkisin meikkaan töissä pukuhuoneessa (ripsiväri, kulmakarvageeli, puuteri ja huulikiilto), viikonloppuisin meikkaan vain jos olemme lähdössä illalla ulos ja silloin homma hoidetaan vessassa.
  - Elliska-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopean meikin eittämättä tekee töissäkin. Laitan itsekin viikonloppuna vähemmän vaikka aika usein edes jotain silloinkin.

   Poista
 3. Valitettavasti juurikin siellä vessassa. Oma "hollywood"meikkipöytä ihanine lamppuineen olisi niin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se olisi kyllä, tuossa on aika paljon vielä jota toivoisin lisää, mutta tämäkin on jo ihan luksusta saada itselleen :)

   Poista
 4. Vessameikkaaja olen minä :) Olen kyllä haaveillut sellaisesta meikkaus\korupöydästä... Katsotaan toteutuuko tämä haave.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillain haaveilla ottaa yllättän kauan toteutua, vaikka ajattelisi niiden olevan kovin helposti toteutettavissa :)

   Poista
 5. Minä meikkaan olohuoneen ison pöydän ääressä - siinä aamukahvikuppi vieressä ja Viiru nuuhkimassa. Meidän makuuhuone on alakerrassa ja keittiö yläkerrassa - samoin ulko-ovi. Joten tuo on ollut kaikkein käytännöllisin paikka. Mutta nyt kun teen tyttären huoneesta sen pesän itselleni, saatan jopa harkita, että meikit hoituisivat siellä;)
  Kivaa viikonloppua sinulle ja Kotinörtille - ja onnistuneita pakkauksia Irlantia varten♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuonetta en olekaan kokeillut vielä :) Vaikka omassa pesässä se varmasti olisi kaikkein helpointa :) Täällä on pakkaukset aloitettu armottomalla pyykinpesulla, vielä on matkaa pakattuihin laukkuihin :)

   Poista
 6. Minulle ihaninta olisi niin tilava makuuhuone, johon mahtuisi vaatehuone ja meikkauspiste. <3 Siitä edelleen haaveillessa, jatkan meikkaamista kylpyhuoneessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se olisi aivan täydellistä jos olisi vielä vaatehuonekin. Sitä meille ei mahtunut, mutta pöytä sentään (vaikka vähän ahtaasti).

   Poista
 7. Vessameikkaaja täälläkin, onneksi on niitä kaksin kappalein. Tämä minun vallassani oleva on kylppäri. En oikein osaa muualla... Mutta sinulla on nätti meikkauspaikka !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kun on yksi vessa niin siellä meikkaaminen on siitä urjaa, ett joko toinen odottaa tai sitten hyppää itse aina pois sieltä :)

   Poista
 8. Oih, tuollainen meikkipöytä olisi kyllä ihana! Mä olen tämmöinen vessameikkaaja, onneksi on sentään kaksi vessaa niin ei tule ruuhkaa aamuisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamuruuhka tuppaa olemaa kyllä haasteellinen jos samaan aikaan liikkeelle lähdetään. Meillä arkisin lähtö on eri aikoihin niin vähän helpottaa :)

   Poista
 9. Minä kuulun keittiöpöytämeikkaajien kastiin. Toisen tyttären muutettua omin hänen huoneensa itselleni. Hassua, jostain syystä ei ole tullut mieleen meikata siellä, vaikka muuten olen vallannut tilan itselleni. Täytyypä aloittaa meikkipöytä-projektin suunnittelu sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä välttämättä tule ajatelleeksi jos on "aina" meikannut keittiön pöydän ääressä, että olisi tilaa muullakin olla ja tehdä.

   Poista
 10. Mulla oli joskus aikoinaan oma meikkipöytä, mutta luovuin siitä noin 10 vuotta sitten. Arvaa vaan onko ollut ikävä. Kyllä mä vielä joskus sellaisen hankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella, toivottavasti saat sen vielä takaisin :)

   Poista
 11. Vessameikkaaja täälläkin...:) Meilläkin niitä on onneksi 2 ja olen ominut toisen itselleni. Olen joskus kokeillut meikkipöytää, mutta jostain syystä mun on pakko seisoa kun meikkaan, istuen se ei vaan suju...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän minäkin, että jos on vain pari minuuttia aikaa niin seisten saan nopeammin valmiiksi itseni kuin istuen, mutta koetan saada arkena sen verran itselleni aikaa, että ehdin rauhassa laittamaan :)

   Poista
 12. Mä pähkäilen vieläkin, että pitäisikö tehdä oma meikkauspiste vai pitäydynkö edelleen vessameikkaajana. Meillä on se hyvä juttu, että on kaksi vessaa, joten toisen pitäminen meikkisalonkina on ollut mahdollista. Katsotaan nyt, mihin tästä vielä mennään :)
  Ihana tuo sinun pöytäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä meikkasin kanssa vessassa kunnes hetken verran vensklasimme huonekaluja ja tämä mahtuikin paremmin kuin uskalsin toivoa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!