16.8.2014

Office one.


Elämä on seikkaulu. Elä, naura, rakasta.

Löysin muutama päivä sitten nämä kuvat koneelta ja ajattelin että vaikka ne ovatkin asua viime viikolta niin se tuskin haittaa ketään. Asukokonaisuus viimeiseltä viikolta ennen lomaa, perjantailta oikeastaan. Rakas viikko takana, lomalle oli jo helppo hymyillä. Ensimmäinen loma viikko on jo liki takana ja se on ollut upea pitäen sisällään paljon ystäviä. Aloitimme reissulla Pohjois-Savoon ja jatkoimme viikolla Turkuun pariksi päiväksi, niistä enemmän maanantaina. Postauksissa sen jälkeen pieni poikkeama muualle, vaateliitännäisesti toki ja sen jälkeen, mikäli paikallinen netti vain suo, tulee Irlannista juttua syyskuulle saakka. Koetan saada niin asuja, ostoksia kuin sitä tärkeintäkin: Kaunista Irlantia, sitä kaikkea mitä saaressa rakastan niin suuresti. Tässä välissä lienee kuitenkin hyvä kohta kysyä: Mitä sinulle kuuluu? Millaisia viikonloppusuunnitelmia?

Hyvää lauantaita!

Life is an adventure. Live, laugh, love.

I manged to found these ones the other day and toight that tought they are from last week it doesn't matter. Outfit from my last office week is something to show, this one from friday actually. Tough week behind already, easy to smile since holiday had begun. First week of that holiday almost behind and it's been great times and lot's of friends. I started out byt post from our trip to Northern Savonia, and will begin on monday with our visit to Turku. Then it will ve sotmething a bit different, but clithes related and after that, if there is good enough internet, it will be Irland all the way to september. Outfits, shoppings but most of all: Just photos of that island I love. This I think is a good part of asking: How are you? Any weekend plans?

Great Saturday!

Pusero/Blouse: Ireland (old) // Hame/Skirt: Mark's and Spencer // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Old // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

16 kommenttia:

 1. Hyvää kuuluu, ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana ja viikonloppu vapaata, jee! Suunnitelmissa on ainakin käydä kaverin kanssa mustikkametsällä jos säät sen sallii ja muuten ihan vaan rentoutumista ja akkujen latausta seuraavaa työviikkoa varten. :)

  Ihanaa matkaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen ainakin täällä tuli vettä kuuroissa, mutta kyllä siinä olisi mustikkaan ehtinyt. Toivottavasti saitte kunnon saaliin :)

   Poista
 2. Kaunis asu, tuo huivi on ihana väriläiskä!

  Tänne kuuluu ihan hyvää, ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana. Ei puhettakaan pehmeästä laskusta arkeen, hommia on riittänyt joten työmodeen pääsi hyvin heti takaisin :)

  Nautihan lomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Minusta on kiva lähteä työmodeen heti loman jälkeen, jotenkin itsellä kivempi olo palata takaisin kun mennään heti täysillä :)

   Poista
 3. Hei Dahlia! Kiva asu, turkoosi piristää. Ja kiitos, hyvää kuuluu. Jopa vipinää. Tänään vielä lähdemme 2-vuotissynttäreille Helsinkiin. Mieheni pojantytär täyttää 2 vuotta. Viikinkiprinsessa, niinkuin häntä kutsun, hänellä on kiiltävä punainen tukka.
  Punatukasta on helppo siirtyä Irlantiin. Tulen innolla seuraamaan postauksiasi Irlannista. Olen asunut Irlannissa pitkän tovin 90-luvulla. Sydämessäni on pala Irlantia.
  Suloisia lomapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teillähän on paljon menoa, tuon ikäisten juhlissa tuppaa olemaan vipinää riittämiin :)

   Irlannista tulee varmasti useampi postaus jahka sinne pääsemme. Vähän mietin toimiiko netti, se ei ole niin selvää siellä aina, että se toimisi. Mutta pitänee toivoa vaan parasta :)

   Poista
 4. Ihana asu. Huivi tuo taas kivasti väriä asuun. Ei haittaa ollenkaa, vaikka kuvat tulee asuista viiveellä, kukaan ei tiedä sitä. Itsekin saatan laittaa pari viikkoa vanhoja asukuvia, välistä kun sattuu paljon asioita. Kiitos eilisestä mukavasta seurasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Tuo on ihan totta, jos ei ei ihan väärän sesongin vaatteita ole, niin ei sitä kukaan tiedä. Lumihiutaleet taustalla voisi aiheuttaa kulmien kohotusta :D

   Kiitos itsellesi myös!

   Poista
 5. Kivan oloinen blogi sulla!:) Liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
 6. Kiva asu - tykkään puserosta - ja sinä osaat tuon huiveilla asustamisen taidon!
  Täällä kehitellään pienoista paniikkia töihinlähdön kynnyksellä, mutta eiköhän siitä selvitä.
  Upeaa, upeaa Irlannin matkaa teille molemmille - ja kiitos, paljon niitä kuvia siitä vihreydestä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, sitä tulee ihan orpo olo ilman sitä huivia :) Hyvin se maanantai menee, turha paniikkia kehittää :)
   Kuvia tulee kyllä, enemmän tai vähemmän. Katsotaan latauksien määrää miten niiden kanssa olla ja toimia :)

   Poista
 7. Kaunis asu ja turkoosi huivi sopii siihen hyvin. Pukeuduin muuten tänään turkoosiin, tosin vain kuvausta varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Pitää ehdottomasti nähdä sinut turkoosissa :)

   Poista
 8. Ihanaa reissua. Aivan ihana pusero ja huivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! <3 Täällä pakkaamiset vetelee viimesiään.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!