6.8.2014

Shorts.

 

Älä tuomitse miestä tämän vaatteiden perusteella vaan tämän vaimon vaatteiden perusteella.
- Thomas R. Dewar - 

Se on kyllä yleensä minä, joka ostaa meillä kaikki vaatteet, Kotinörtille myös. Tottakai hänen luvallaan, en omin päin. Yksi vaatekappale, josta hän pitää on shortsit. Riittävän pitkät polvimittaiset joilla on hyvä mennä jopa töihin. Ajattelin siis kokeilla samaa, vaan ei ollut naisille polvimittaisten löytäminen niin helppoa (tai sitten katsoin väärästä paikasta). Nämä NewLookin tulivat kuitenkin vastaan ja istuivatkin joten kuten (riittävän hyvin sillä noin 10€ hinnalla). Raitojen ja punaisen kanssa tämä toimi töissäkin, siellä tosin koroilla ja jakulla. Vaikka miksi ei rennompana päivänä näinkin. Mitä mieltä te olette shortseista? Voisitteko pitää niitä töissänne?

Hyvää keskiviikkoa!

Judge not a man by his clothes, but by his wife's clothes.
- Thomas R. Dewar

It is normally me tough who buys all clothes we have in our household. His as well, but offcource by his promise. One thing I see him wearing and liking are shorts. For long time I said no to themn untill I came accross on these ones on from NewLook. Long enough and black, I would wear them at the office as well. Like here. Striped blouse, res scarf and shorts. Well, I had blazer as well as heels at work, but this is how it looked after work. On a more casual day why not just this?  What is your take on shorts, could you wear them at your work?

Great Wednesday!

Pusero/Blouse: Esprit // Shortsit/Shorts: NewLook // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // 
Huivi/Scarf: Mark's and Spencer // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

26 kommenttia:

 1. Itse en voi käyttää töissä mutta syy onkin se että olen töissä sairaalassa :P mutta jos työskentelisin jossain muualla niin aika varmasti pitäisin myös shortseja ja sinun asusi on kyllä juuri sopiva töihin. Sopivan pituiset shortsit eivät mielestäni millään lailla eroa hameesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toki, monella alalla on ne työvaatteet ihan firmasta suoraan :) Ei tuon lyhyempiä minusta töissä oikein voi pitää, mutta saman mittaisiahan hameeni ovat, joten miksi ei :)

   Poista
 2. Kiva, jos töissä voi shortseja käyttää - meillä ei oikein voi, ainakaan minun ikäiseni, vaikka paljon on viimeisen 10 vuoden aikana pukeutuminen vapautunutkin. Shortsien kanssa on minulla vähän samanlainen suhde kuin lyhyemmillä helmoilla - lomilla ja ulkomailla rohkenen minäkin käyttää;)
  Upeaa keskiviikkoa sekä sinulle että Kotinörtille - enää pari työpäivää ja sitten teillä alkaa loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmasti kaikkialle sovikaan, teillä varmasti vielä konservatiivisempi ala kuin meillä. Minä lähdin siitä, että hameeni ovat yhtä pitkiä niin kokeilin. En ainakaan saanut valitusta osakseni ;)

   Hyvää keskiviikkoa!

   Poista
 3. Mulla on jäänyt shortsien käyttö vapaa-ajalle, mutta mikä ettei niitä voisi kokeilla töissäkin. Tänä kesänä tosin hellemekot ovat syrjäyttäneet shortsien käytön lähes täysin. Kiva reipas asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekot ovat kyllä niin ihania, että meinaavat shortsit syrjäyttää :)

   Poista
 4. Kivan pituiset shortsit, sopivat varmasti aika monelle työpaikalle. Raitapaita ja ripaus punaista tekee asustasi kiinnostavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Lähtisin itse siitä, että helman mittaiset shortsit on hyvä. Meillä ainakin. No kysyin vielä erikseen, ei meillä ollut edes pomo noteerannut, joten riittävän pitkät :D

   Poista
 5. Tosi kivat shortsit olet löytänyt! Minä etsiskelin alkukesästä juuri tuollaisia pidempiä, jotka kelpaisivat töihin tai muihin virallisiin tilaisuuksiin, mutta en löytänyt. Kaikki mallit tänä vuonna tuntuivat tavallistakin lyhyemmiltä...:( Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Etsin minäkin alkukesästä, sitten unohdin ja nyt tulivat vastaan alesta. Tänä vuonna oli kyllä aika lyhyttä valikoimaa tarjolla.

   Poista
 6. Kivan raikas merihenkinen asu ja shortsien pituus riittävä. Jostain syystä itse kuitenkin säästän shortsit vapaa-aikaan, vaikkakin tuollaiset siistit cityversiot saattaisivat toimistoon käydä. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni taitaa niin tehdä, että vapaalla vaan shortseja :) Mutta oikein puettuna ne toimivat minusta töihinkin.

   Poista
 7. Kivan pituiset shortsit ja noissa on hyvä pituus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Pituus on oikein tervetullut :)

   Poista
 8. Kiva shortsiasu ! Sopivat shortsit on vaikea löytää, lahkeen pituus pitää olla just eikä melkein . Nuo näyttävät hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Ihan totta, se on aika vaikeaa. Minua ei pidempi haittaa, mutta lyhyempi ei ole mieleen töissä etenkään.

   Poista
 9. Helteillä mekko tai hame on viileämpi, shortseja en oo käyttäny kuin yhen kerran ja nekin oli itse ommellut trikoosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta nuo ovat samaa viileysluokkaa, itselleni ainakin. Ilmava ja hengittävä kangas tietysti auttaa ;)

   Poista
 10. Tänä kesänä siis, aiemmin kyllä vaikka kuinka monesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä kesänä on mekkojen käyttö ollut aika yleistä kyllä :)

   Poista
 11. Mikä ettei, eihän nuo shortsit sen kummoisemmat ole kuin polvipituinen hame. Ja itse asiassa vielä säädyllisemmät, ei ole vilauttelun vaaraa lainkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta kyllä, etenkin kun pituttaa on tarpeeksi niin hyvinhän ne toimivat. Niin toimivat meilläkin :)

   Poista
 12. Voi miten kiva shortsiasu! Minä en ole jostain syystä ikinä osannut käyttää shortseja, vaikka muiden päällä näyttävätkin aina hyvältä. Tai sitten ei ole vielä sopivat yksilöt tulleet vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään oikein osaa, nämä ovat semmoiset harjoittelumallit. Kun ovat riittävän pitkät :)

   Poista
 13. Hyvältä näyttää! Olen koko kesän etsinyt pitkiä shortseja, misså noita myydään?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asokselta tilasin omani, löytynee myös Newlookin omasta verkkokaupsta :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!