8.8.2014

Summer office one.


Et ole koskaan täysin pukeutunut ilman hymyä.

Tällä viikolla hymyily ei ole ollut kovin helppoa. Viikko on ollut aika raskas. Ei siis mitään vakavaa, töissä kun tietotekniikka päättää aiheuttaa harmaita hiuksia se tekee sen sitten urakalla kerralla että on IT:kin solmussa. Tämä solmu ja sen ratkomiset tarkoittivat pukeutumista vähän siistimmin. Muutenkin kesän rentoilut taitavat olla ohi ja aika oli tällä viikolla kaivaa bleiserit takaisin kaapista. Oli muuten aika kuuma kuvata se yllä... Miten teidän kesätoimistonne pukeutuminen, joko kesän mahdollinen rentous on ohi vai vieläkö mennään hihat käärittyinä?

Ihanaa perjantaita!

You're never fully dressed with out a smile.

This week smiling has not been easy. It's been tough one, but I still I managed anyway. Nothing serious I want to say, just office things all in once. That also meant that I needed to be some what more smart dressed that summer usually. Well on my case it meant this one or dresses you have seen here of so many times. Blazer was so hot to take pictures on, but I think you get the point. How do you dress on smart office days on summer? Does it differ from winter ones at all?

Great Friday all! Pusero/Blouse: Esprit // Jakku/Blazer: Esprit // Housut/Trousers: Your's clothing // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

19 kommenttia:

 1. Tänään vielä kesäpitsissä konttorille, mutta maanantaina ... Tolla samalla kokonaisuudella ajattelin kans lähtee alkavaan alkusyksyyn....turvallisen rennon siistiä konttorillekin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantaina meilläkin pitäisi olla enenmmän laitettuna. Toki meillä ollaan aina rentoina, mutta naaman liki naturellia joutuisi kyllä ajattelemaan ehkä kahdesti ;) Onneksi alkaa loma, voi lykätä sitä siistiytymistä :)

   Poista
 2. Niin kauan kun lämpötilat huitelee liki hellelukemia pukeudun vapaamuotoisemmin myös töihin. Ihan vapaasti sinne ei voi koskaan pukeutua ;) Kesän lapsena pitelen kiinni kesän helmoista mahdollisimman pitkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama se on minullakin, siksi koetan sijoittaa lomaakin loppukesään, muut kouhkaa syksystä, minä kesälomasta ;)

   Poista
 3. Ihana kesäinen toimistoasu! Kyllä mä ajattelin rennolla meiningeillä mennä niin kauan kun säät sallii.. Ensi viikollahan se kai ehkä hieman kylmenee ;)
  Töissä on kyllä ärsyttävää jos järjestelmät kiukuttelee, työnteosta kun ei yleensä silloin tule mitään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiukutteleva järjestelmä + tuskastuneet IT koska eivät tiedä miksi joku ei toimi oli aika killeri yhdistelmä :D

   Poista
 4. Täytyy sanoa, että tästä tuli ensimmäisenä mieleen sana raikas kokonaisuus. Sinäkin näytät niin freshiltä koko nainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia. Ei tuntunut freessiltä kyllä kuvata helteessä, mutta kuvat eivät aina anna oikeaa kuvaa ;)

   Poista
 5. Tänään vielä lomafiilistelyä, mutta sen jälkeen näillä lämpötiloilla mennään rennommalla toimistolook-meiningillä. Kiva asu, juuri sopiva sekoitus huolettomuutta, raikkautta ja asiallisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Minun pitääkin sitten palata takaisin kunnon arkeen syyskuussa, mutta se on ihan hyvä näin, että saa lomailla lopun kesää :)

   Poista
 6. Yhdyn Maijuun - raikas kokonaisuus - raikas nainen!
  Itse en ole vielä edes katsonut, mitä töissä on odotettavissa ensi viikon jälkeen - mutta luulen, että kun elokuuta vielä elellään, voi ihan rauhassa rehottaa;) - ja ainahan voi pistää sen vaihtomekon sinne työpaikan vaatekaappiin - se on pelastanut rönttäliisan monen monta kertaa;)
  Kivaa päivää - ja vielä kivempaa alkavaa lomaa sekä sinulle että Kotinörtille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on vaihtomekko ja jakku täällä. Pelastaa kyllä niin monesta pulasta, samoin korkokengät ovat kaapissa kaiken varalla Etenkin kesällä haluaa ennemmin vain olla matalissa.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 7. Tyylikäs ja raikas yhdistelmä musta -valkoinen yhdistettynä ruskeaan nahkaan.
  Ehkä otan vinkkiä maanantaina tuosta yhdistelmästäsi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on yhdistelmänä ainakin semmoinen, että omaa silmää miellyttää ympäri vuoden, ehkä tosin vaaleat housut vaihtuvat tummiin talvella, mutta noin muutoin :)

   Poista
 8. Ihana mustavalkoinen yhdistelmä<3 Raikas ja asiallinen samalla kertaa. Heti piti alkaa miettimään että mistä mustavalkoinen raitapusero?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Espritillä on noita muutamia ollut minusta koko ajan, siksi niitä lieneekin *köh* muutama kertynyt ;)

   Poista
 9. Tyylikäs ja raikas kesäasu!
  Meillä ei toimistossa ole mitään pukukoodia (vain oma 5 hengen poppoo, ei käy asiakkaita), joten voi tulla vaikka ihan hellevaatteissa. Tosin itse en tunne itseäni kotoisaksi toimistolla liian lyhyessä helmassa tai naruolkaimissa, joten oma kesätyölookkini on kuitenkin melko asiallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo on kaunis kokonaisuus kyllä omastakin mielestäni :)

   Poista
 10. Voi kun sää näytät erityisen hyvältä kesällä!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!