Vacation hair.


Nainen joka leikkaa hiuksensa on aikeissa muutta elämänsä.
- Coco Chanel - 

En leikannut hiuksiani, mutta värjäsin ne. Joskus on tarpeen muuttaa hiusten väriä, vaikka vain lyhyeksi ajaksi. Tämä väri on siis pois pestävä ja haalistunee muistoksi kolmen viikon kesälomani aikana. Se on silti muutos ja juuri nyt se tuli tarpeeseen. Jo toukokuussa aloin Kauneus- ja Hiushoitola Haaveen Tessin kanssa haaveilla lomatukasta (välihuomiona: Maksoin täyden hinnan väristäni, joten aito asiakaskokemus kyseessä). Loma tukan pitikin olla jotain totaalisen erilaista.

Jos olen rehellinen, en minä töihin voi mennä tässä värissä, siksi alla onkin tuttu ja turvallinen vaalea raidoitettu hius joka sieltä pesujen jälkeen kuoriutuu varmasti esille. Tämä mahtava kevytväri lisättiin ihan lopuksi tuomaan lomalle iloa. Vaikka mielipiteitä on alle viikossa jo sadellut puolesta ja vastaan, niin se ei omaa päätäni käännä. Jos vastustajien suurin argumentti on "Et sä ole enää 19, ei tommosta väriä voi laittaa kolmekymppinen!!!" niin jätän ne sanomiset omaan rauhaansa. Kyllä voi ja joskus on hyvä tehdäkin jotain erilaista ja ennen kaikkea uskaltaa. Hiukset voi aina värjätä takaisin ja sitä paitsi: Keneltä se on pois jos kolmekymppinen värjää lomansa ajaksi hiuksensa pinkeiksi?

Minulla hymy nousee kasvoille edelleen nähdessäni vilauksenkin hiusteni väristä ja olo on kuplivan iloinen. Se jos mikä on tämän värin arvoinen suorite, joten kiitos tuhannesti Tessille joka teki jälleen ihmeitä tukalleni! Minä jatkan hymyilemistä pinkkinä.

Ihanaa torstaita!

A woman who cuts her hair is about to change her life.
- Coco Chanel - 

I did not cut them, but I did colour them. Sometimes you need change on your hair colour, even for a short period of time. Tough it is a colour that washes away and after my three weekes of summer holiday will be gone already it is still a change and I love it! Already on May I started on thinking of getting my hair different colour for summer vacation. Something totally different. Now to be honest, I can't go to office with this hair, that is why permanent colour under there is still light blond with some highlights. But Tessi put on some light colour in pink. No major parties like wedding on my vacation so no need to think what my hair colour is, so it might as well be pink. Every time I see my self on the mirror I keep on smiling to my hair. I might be bored on three weeks, but right now I love this! Looking like cotton candy for vacation is just what I need.

What do you think on my vacation hair?
Lovely Thursday!




Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Kyllä 3kymppinen voi! Olkoonkin himpun " teiniä" mutta se sopii sun perusväriisi! Olet rohkea. Ihailen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Kylmään taittava pinkki sopii mielestäni oikein hyvin, lämpimän sävyinen olisi ollut aika katastrofi punaiseen taittavalla ihollani.

      Poista
  2. Ihan normaalia, ei mitenkään teiniä. Sopii hyvin sinulle ja tälläinen nelikymppinenkin voisi laittaa tuollaisen värin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Sitä ehkä tulee herkäksi arvostelulle jossain vaiheessa, minä ainakin näemmä ;)

      Poista
  3. Jos jokin asia tekee iloiseksi ja siitä saa hyvän mielen (eikä tekemisellä vahingoita ketään) niin miksi ei voisi!?! Hyvä sinä! Iloista loppuviikkoa ja lomanjatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juuri näin, en suuremmin näe harmia siinä, että viiletän loman vaaleanpunaisessa. Johan olen 11 kuukautta ihan perus tavallinen blondi ;)

      Poista
  4. Ihqna lomalook. Ja miks ei töihinkin. Työkaverini värjäsi vielä pinkimmäksi omat blondinsa ja nekin on tosi huiput, työskennellään sairaalassa eli ole vain ylpeä ihanista hiuksistasi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Minä halusin hattaraan haalistuvan pinkin, vaikka räikeämpikin oli mielessä, niin tämä tuntui kivalta kesäratkaisulta :) Saa nähdä jääkö niskaan pari tummempaa pinkkiä haituvaa silti.

      Poista
  5. sopii...ei liian "värikäs" päivettyneihin kasvoihin sopiva väri...(vanhat ämm.....) värjää mikset sinä...näin sanoo 60v.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Tuntuu, minusta ainakin, että pinkki vasta toi esille kasvojen päivettyneisyyden. Tähän saakka olen mielestäni ollut varsinainen kalkkilaivan kapteeni ha yhtäkkiä olinkin kivasti päivettynyt kasvoiltani :)

      Poista
  6. Ihana pirteä lomatukka! Jos olisin blondi, voisin itsekin hyvin kokeilla jotain pinkkiä tai vaikka turkoosia sävytettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummalle sopii petrooli hyvin, ystävälläni on ollut ja se on niin kaunis. Miten semmoinen? ;) Turkoosia mietin minäkin, ehkä ensi kesänä sitten se.

      Poista
  7. moi! näyttääpä tosi hyvältä! sopii kasvojen väriin...... ja haloo,et todellakaan ole liian vanha tuommoiselle värille :) hyvä Dahlia,anna palaa!!

    terkuin T. 47v ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ihana kun te lukijat palautatte maan pinnalle tämmöisen arkajalan <3

      Poista
  8. Hauska väri, tykkään<3 Anna arvostelujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mielipiteitä mahtuu maailmaan...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin ajattelin tehdä, nämä kommentit vaan vahvistivat mieltäni. Kiitos <3

      Poista
  9. Ihanat hiukset ja hyvä, että uskallat ja uskalsit! :) Minustakin pinkit hiukset olivat viime syksynä tosi hauska kokeilu, joka ei kaduta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kiva testata välillä erilaista juttua, ja tämä sopi tällä kertaa erilaisuuteen :)

      Poista
  10. Minusta tuo väri sopii sinulle mainiosti - ja silloin on ihan sama minkä ikäinen on! Ja etenkin, kun väri saa hymyn myös omille huulillesi!
    Kivoja lomapäiviä sekä sinulle että Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin viisaasti sanottu, jos itse tykkää niin sehän se on tärkeintä.
      Hyvää viimeistä lomapäivää sinulle myös ja ihanaa viikonloppua!

      Poista
  11. Ihanan pirtsakka lomatukka! Tykkään!

    VastaaPoista
  12. Ihanan pirteä, sopii sinulle hyvin! Kyllä välillä voi ja saa repäistä, jos siitä on iloa itselle! Itselläni oli joskus nelikymppisenä pää täynnä pieniä lettejä, tykkäsin itse kovasti, vaikka jotkut supisikin jotain muuta. Letit kestivät aikansa ja sitten palattiin taas tavallisempiin lookeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja! Tekee joskus ihan hyvää rikkoa rajojaan ja tällä kertaa se "raja" oli tukan väri. Pikkuletit kuulostavat kivoilta nekin, hauskalta vaihtelulta :)

      Poista
  13. Tuo väri on aivan sopiva sinulle. Aivan hyvin voit laittaa hieman erilaisempaa väriä hiuksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika. Vaihtelu ainakin virkistää jos ei muuta :)

      Poista
  14. Kivat lomahiukset ja kyllä voi , vallankin kun itse harkitsin latvojen värjäystä ( lähtee pesussa) pinkillä tai violetilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi minä mietin ihan samaa, mutta päädyin tähän! Kannattaa ainakin kokeilla. Meillä kampaaja kertoi myös hoitoaineista jotka lähtevät parissa pesussa jolla voi hetkellisesti saada vaikka apstellipinkin tukan. Kuulostivat hauskoilta nekin :)

      Poista
  15. Ihana pinkki! Mäkin olen pohtinut sen hiusliidun testaamista, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. Vaihtelu on niin hauskaa! Ja pitää tehdä just niinkuin itse haluaa ja mistä tykkää. Siitähän ei oikeasti tule kuin hulluksi jos kuuntelee muiden neuvoja. Tärkeintä on oppia kuuntelemaan itseään ja vähän mielellään siinä sivussa rakkaita myös :) Ne jotka huutelee kritiikkejä voisivat keskittyä omaan juttuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hiusliiduista en ole vielä kuullutkaan! Olen aika pihalla kaikkien hiusjuttujen kanssa :) Ja hyvin totta, ei sitä pidä muita kuunnella, kun on kyse näin pienestä asiasta. Isoimmissa ehkä voi neuvoa kysyä :)

      Poista
  16. Näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Tuosta on jo haalistuttu jonkun verran parissa pesussa :)

      Poista
  17. Hei, just jotain tuollaista järkevän naisen pitää välillä tehdäkin! Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Aina joskus pitää tehdä jotain erilaista niin ei tuttu tunnu niin tylsältä :)

      Poista
  18. Ehkä ei kaikkein pukevin väri sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei välttämättä kaikkien mielestä, itse pidän :)

      Poista
  19. Mun mielestä tuo taas sopi sulle ihan huikean kivasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli oikein hyvä väri, täällä ollaan taas blondeja ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!