Batiste - Saving bad hair day.


Upeat hiukset ovat paras kosto.
- Ivana Trump - 

Tiedätte varmaan sen aamun kun herää liian myöhään. Kun ei ole aikaa pestä (saati kuivata) tukkaa aamulla, vaikka niin todella pitäisi tehdä. Olen löytänyt ratkaisun niihin aamuihin: Kuiva shamppoo ja hoitoaine. Tiedän, että monet ovat käyttäneet näitä jo hyvin tovin, mutta koska tykkään lueskellä muiden suosikeista, ajattelin mainita omani: Batiste. Käyttämääni kuiva shamppoota ei ilmeisesti enää saa, ostin näitä aikanaan aika monta Irlannista kun olivat halvennuksessa. En käytä näitä edes joka viikko, mutta en vaihtaisi muihinkaan. Kuivashamppoo jättää mielestäni hiukset mattapintaisiksi ja tunkkaisiksi, hoitoaine freesaa ne nätimpään kuntoon. Parissa minuutissa tukka on siinä kunnossa että sen saa päivän ajaksi nätisti kiinni ja hiuspäivä on pelastettu. Miten te pelastaudutte noina aamuina? Mikä on teidän huono hiuspäivänne suosikki?

Upeaa torstaita!

P.S. Todetaan vielä, että tämä ei ole maksettu mainos vaan halusin kertoa omasta suosikistani tällä saralla.

Gorgeous hair is the best revenge.
- Ivana Trump - 

You know those days when you wake up too late. When you have no time to wash your hair in the morning, tough you really should do so. I have found a solution on those mornings: dry shampoo and dry conditioner. I know, a lot of you use them as well, but I wanted to talk to you on my favorite ones: Batiste. The dry shampoo I have is no longer available I think, conditioner is. Since dry shampoo for me is to help save those morning, I don't use is every week. And it definitely is not a thing I do every day. I want to wash my hair with water, but every now and ten I look on to these ones. Why shampoo and conditioner both? I like my hair to look shiny and in good condition, dry shampoo makes them look quite matte. Not to my taste, but with conditioner they look so much more alive. These are my saviors, what are yours? Any labels to recommend I could try?

Great Thursday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Käytän myös kuiva shampoota. Omat suosikit ovat Biozellin ja Garnierin. Molemmat hyviä ja pelastavat ne aamut kun ei ehdi / viitsi pestä hiuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biozellia kokeilin joskus, Batiste tuntui toimivan omassa tukassa paremmin. Mutta aikamoisia pelastajia nämä ovat :)

      Poista
  2. Hei, eilen katselin juuri näitä Stockmannilla, ovat jopa tarjouksessa. Taidanpa käydä kun kehaisit näitä. Mukavaa päivää. t. Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin omani myös jostain tarjouksesta, kannattaa ainakin kokeilla jos toimisivat juuri sinulle :)

      Poista
  3. Batiste kuuluu myös omiin lemppareihini mitä kuivashampohin tulee! Tosin se blondeille suunnattu versio :) mutta tuo "kuivahoitoaine" on ihan uusi tuttavuus minulle, en ole tätä ennen kuullutkaan moisesta?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen testannut vain tätä, mutta eiköhän se blondien malli ole se seuraava. Luin jostain kosmetiikkablogista tuosta hoitoaineesta ja päätin kokeilla. Sen koommin en ole siitä luopunut :)

      Poista
  4. No musta ei ainakaan ole kostajaksi kellekään, jos siihen tarvitaan upeat hiukset :D

    Aamut on tällä tukalla ihan painajaisia ja pakko on joka päivä pestä, mutta tota kuivasampoota voisin kyllä kokeilla, jos vois harventaa varsinaista pesua edes joka toiseen päivään. (Inhoan aamusuihkuja, koska haluan mieluummin nukkua...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Kannattaa se ainakin kokeilla, jos tämä tapa sopisi itselle. Vihaan minäkin niitä aamusuihkuja, nukkuminen on paljon kivempaa :)

      Poista
  5. Samaa käytän minäkin. Varsinkin kun sitä on nyt päivittäistavarakaupan hyllyillä. Ihan parasta ja oikeasti toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, niin taitaa saadakin! En ole vielä vilkaissut, mutta hyvä tietää. Ei ole tarve lähteä merta edemmäs kalaan ;)

      Poista
    2. Ihan Prisman hyllystä löytyy :D

      Poista
    3. Hyvä hyvä, vielä kun tuosta lähi Prismasta löytäisi mitään :D

      Poista
  6. Batiste on munkin yks lemppari, tykkään siitä kovasti.
    Mun huonon hiuspäivän pelastus on sotukunuttura, eli tukka vaan ylös kiinni mahdollisimman huolettomalle tötterölle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tukka on liian lyhyt noihin sotkunuttiroihin nykyisin. Pitää olla tämmöisiä hätäkeinoja muuten :)

      Poista
  7. Minä olen yrittänyt kissojen ja koirien kanssa metsästää tummalle tukalle soveltuvaa kuivashampoota, mutta ei oikein ole löytynyt sitä täydellistä tuotetta. Tuo hoitoaine onkin ihan uusi tuttavuus, täytyypä katsastaa mistä moista löytyisi.

    Oma huonon hiuspäiväni kikka on tietysti hattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö Batistella ole? Ei siis ole kokemusta kun tukka on tämän värinen, mutta ainakin hyllyssä olen nähnyt. Hoitaria suosittelen todella, se on ihan mahtava :)

      Poista
  8. Batistea olen kuullut/lukenut muutaman toisenkin suosittelevan ja aion kyllä kokeilla - tuosta hoitoaineesta en ollut edes kuullut, mutta vaikuttaa kyllä sellaiselta, että sekin lähtee ostoskoriin.
    Itse olen käyttänyt Four reasonsin hiuspuuteria pelastamaan huonot aamut - ja se on hintaansa nähden hyvä tuote.
    Aurinkoista torstaipäivää sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään, tukka on luonnollisemman näköinen sen käytön jälkeen ja se sopii omaan makuuni paremmin.

      Kivaa torstaita! <3

      Poista
  9. Kuivahoitoainetta täytyykin testata! :)

    VastaaPoista
  10. Mä en ole oikein oppinut näitä käyttämään, täytyisi ehkä taas yrittää, koska lapsen kanssa ei monesti ole mitään asiaa yrittääkään ehtiä suihkuun aamuisin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni mullakin aikani. Sitten hylkäsin idean, mutta hoitoaineen myötä kokeilin uudelleen ja nyt ovat satunnaisen säännöllisessä käytössä :)

      Poista
  11. Hei Dahlia! Kiva kun kerroit kuivashampoosta. En ole koskaan käyttänyt, vaikka monesti olisi ollut tarpeellista. Tuossa Taruinen kertoi, että ko. merkkiä löytää jopa päivittäistavarakaupan hyllyltä. Nappaanpa seuraavan kerran koriini.
    Minullakin on blogissani "hiusasiaa". Pienestä punatukkaisesta tytöstä, joka löydettiinn blogistani Reima Oy:n tulevaan kuvastoon. Punatukkaisiin olet siellä Irlannissa tottunut, mutta Suomessa ainakin näin hehkuvan punaiset tukat ovat harvinaisia.
    Aurinkoista torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tuuli! Minäkin yllätyin, että löytää niistäkin. Helpompi siis hankkia kuin aikaisemmin ja hyvä niin. Luinkin tämän Tuulin jutun, ihana että pääsi kokemaan moista :)

      Aurinkoista torstaita!

      Poista
  12. I've never used dry shampoo even if I have one at home :-) ... Cause I love the feeling and smell of fresh hair :-) ... - Ganz liebe Grüße aus Wien,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I love as well, but that when there is no time... I just need to do something ;)

      Poista
  13. Mä käytän to-del-la paljon kuivashampoota, mutta en ole vielä oikein löytänyt mieleistäni. Pitääpä mennä heti tsekkaamaan, jos tuota sun suosittelemaa löytyisi täältä meiltäkin!

    Syysfiiliksissä blogissani on sulle haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy, itse tykästyin ainakin tähän. Sopii tälle suomalaisen liukkaalle tukalle hyvin :)

      Poista
  14. Mulla on kans samanlaista tummille hiuksille tarkoitettua kuivashampoota. Tyytyväinen olen ollut :) Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että on kokemusta tummienkin hiusten versiosta, itsellä kun ei ole vaalealla tukalla niin suuri merkitys ;)

      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  15. Mä niin rakastan Batisten kuivashampoita, ihan ehdottomasti parhaat (Biozelliltä kyllä löytyy oikein mainio myös)! Mutta tuo hoitoaine olikin ihan uusi juttu, täytyykin tutustua! Kiiltosuihke toimii muuten kanssa tosi mainiosti kuivashampoon päällä mikäli mattainen fiilis häiritsee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitoaine antaa semmosen freessimmän tunteen, sama kun se suihkussa pois pestäväkin. Kiiltosuihkeen kanssa voisi kokeilla, mutta hoitoaine tuo semmoisen puhtaamman olon. Toki siis ihan puhdas "musta tuntuu" fiilis, ei mikään fakta :)

      Poista
  16. Ponnari, harja ja suihkaus lakkaa on pelastus bad hair dayna.

    VastaaPoista
  17. Mä oon testannu lukuisia kuivashampoita, ja Batiste on mun ehdoton suosikki! Koitin kerran ostaa myös sen tuuheuttavan version, mutta se teki hiukset aivan karmivan tuntuisiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää siis muistaa välttää tuuheuttavaa versiota, kiitos vinkistä :) Batiste on kyllä muuten suosikki :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!