3.9.2014

Birthday one.


Pieni juhlinta ei koskaan tappanut ketään.

Jostain syystä ystävä piirissäni tuntuu olevan useammat syntymäpäivät kesän lopussa ja syksyn alussa. Olen itsekin näitä samaan aikaan juhlijoita. Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut oma juhlani vaan ystäväni täytti 30. Pukukoodia ei ollut, mutta pieni siistiytyminen ja vähän vaivan näkeminen on minusta ihanaa kun toinen juhlat järjestää. Viileän illan mukaan heitin harteilleni shaalin, tuli etenkin illalla tarpeeseen. Ihanat juhlat, joita muistelee mielellään pidempäänkin. Juhlitteko te synttäreitänne? Tai juhliiko ystäväpiirinne niitä?

Hyvää keskiviikkoa!

A little party never killed nobody.

For some reason, there seem to be a lot of birthdays amongst my dear friends at the end of summer, begining of autumn. Me my self being one of them. But this party was not for me, this was for one of my dearest friends being 30. There was no dresscode, it was a great and lovely party at home, but it does not mean I can't dress up a bit. Casual version of birthday clothes, great for autumn. Since nights are a bit chilly already wearing cape of sort was also something I needed. This great red one was present from my mother couple of years ago, great for being coat on early autumn. Evening went well and it was a good birthday party. Don't you just love when you can party?

Great Wednesday all!


Jakku/Blaser: Warehouse // Pusero/Blouse: Esprit // Farkut/Jeans: Evans // 
Shaale/Cape: Marja Kurki // Kengät/Shoes: Pertti Pahmlroot // Laukku/Bag: Gift


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

36 kommenttia:

 1. Punainen shaali! En sano enempää - you know;)
  Aurinkoista keskiviikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kyllä, se on minustakin todella kaunis.
   Kivaa keskiviikkoa! <3

   Poista
 2. Aina pitää juhlia kun on pienikin syy :-) Mikä ihana shaali, upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! Se on kaunis, vaikka jääkin kelien takia harmittavan lyhyelle ajalle käyttöön syksyllä ja keväällä.

   Poista
 3. En ole virallisesti juhlinut synttäreitäni sitten lapsuuden, mutta aina synttäreiden aikaan olen kavereille ilmottanut että saa tulla halutessaan käymään ja kakulle - lahjoja ei tartte. Muutamat kaverit juhlistavat isosti joka vuosi, jotkut eivät mitenkään. Muutaman vuoden kuluttua kun tärähtää se maaginen 30 vuotta mittariin, niin sitten repäsen ja pidän ihan kunnon bileet. :D

  Toi shaali on kyllä upea, wau, ja sulle niin käy toi punainen väri! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä pyöreitä kannattaakin juhlia kunnolla, vaan niin monia muitakin päiviä. Shaali on kaunis, tuo punainen on niin kaunis väri :)

   Poista
 4. Ootpa kauniina! Toi punainen shaali on täydellinen! :)

  http://miauslife.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Minä kannatan juhlimista aina kun mahdollista ja panostan mielelläni kun juhlimaan menen :)

   Poista
 5. Minusta arki on niin raskas,tylsä ja pitkäveteinen että aina on hyvä syy juhlia ja syntymäpäivät on aina tärkeä päivä. Meillä keitellään kaffet ja jotain pientä tarjoillaan vaikkei olisikaan kyseessä pyöreät kemut. Nyt viikonloppuna juhlitaan meidän molempia lapsia eli leipomista tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän arjestakin, mutta eihän siitä ruuanlaitosta ja tiskauksesta mitään juhlaa oikein saa, joten kannatan juhlia myös.

   Poista
 6. Punainen shaali on todella kaunis, ja tästä tulikin mieleeni että missäköhän minun shaalini on...
  Meillä myös monet läheiset ystävät täyttävät 30v.tänä vuonna, ja tulevana vkl pääsemme jälleen juhlistamaan erästä ystäväämme isojen juhlien merkeissä. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shaalit on niin kivan käteviä, etenkin tähän aikaan vuodesta kun joku lämmike illalla on kiva, mutta takki olisi aivan liikaa :)

   Poista
 7. Ihana shaali, sulle sopii tosi hyvin punainen väri! Itse en osaa juhlia synttäreitäni, eikä omassa tuttavapiirissä niitä ihan kamalasti juhlta ellei kyseessä ole pyöreitä vuosia. Suvussa riittää iso liuta lapsia, joita juhlitaan kyllä ahkerasti, välillä on paritkin kekkerit kuukaudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Olisikohan se niin, että lakkaa omat juhlat kun on lasten juhlia? Meillä on monta lapsetonta ihmistä tuttavapiirissä niin saadaan näitä aikuisten juhlia juhlia urakalla. En valita, ihania iltoja ystävien kanssa :)

   Poista
 8. Itse olin lapsena kovin pahoillani siitä, ettei meillä ollut koskaan kotona mitään juhlia. Toki meidän lasten synttärit vietettiin, mutta olisin kaivannut myös sellaisia muuten vain juhlia, johon tulisi vieraita. Niinpä olen nyt aikuisena ottanut vahinkoa takaisin ja järjestänyt erilaisia juhlia milloin mistäkin syystä.

  Niinpä minusta synttärit, etenkin pyöreät, ovat mitä mainioin syy juhlia. Ja eihän joka vuosi juhlien tarvitse välttämättä olla niin suuret ja juhlavat. Minusta on ihanaa vain viettää aikaa ystävien kanssa, käydä jossain syömässä, kenties hengata pienellä porukalla. Toisaalta osa minusta rakastaa sellaisia suuria ja pröystäileviä juhlia, joihin saa laittautua ja valmistautua. Niitä järjestetään nykyään kyllä harmillisen vähän. Yleensä kun nuo isommat juhlat tuppaavat olemaan häitä ja valmistujaisia, mitä ei kovin monia yleensä yhden ihmisen elämään satu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään hirveästi juhlittu, mutta varsin riittävästi. Pidän itse kaikista juhlista, tottakai isot juhlat ovat hieno asia, mutta joskus kaipaa niitä pieniäkin. Isoissa on toki myös järjestämisen vaikeus, niihin on ihana mennä vieraaksi, mutta voi sitä stressin määrää itse järjestäessä. Mutta vieraaksi menen enemmän kuin mielelläni sellaisiin.

   Poista
 9. Tuo shaali on upea! Tosin nyt on niin lämmin, ettei sitä varmaankaan pysty käyttämään, mutta aivan ihanan näyttävä!

  Amanda
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Tänään on kyllä kauniin lämmin keli, ei tänään ehdottomasti ei. Mutta viikonloppuna se oli tarpeen :)

   Poista
 10. OIii!! Tuo shaali, mä tahdon kanssa! Olis ehkä maailman täydellisin työvaate mulle, tyyppi joka palelee jo nyt ihan kamalasti :D Ihana kokonaisuus jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi aivan varmasti. Minulla on saman tyyppinen töissä myös, vaan tuo kaunotar ei toimistossa pölyty vaan pääsee mahdollisimman usein ylle.

   Poista
 11. Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus, tuo punainen shaali on aivan mahtava!

  Pyöreitä vuosia meillä juhlitaan vähän isommin, muita sitten yleensä vain ihan oman perheen kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä juhlijoita on ystävä piirissä usean tyyppisiä, osa ei edes halua, että kukaan muistaa koska oikea päivä on :)

   Poista
 12. Kolmekymppisiä juhlittiin ja nelikymppisiäkin, mutta nyt kun koittaa se kauan pelätty 50, niin tekee mieli enempi juosta karkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sitä pelkäämään. Kohti uusia seikkailuja vaan eikö? ;) Sanon minä jolla sinne on vielä matkaa ja jota se 40:kin vähän ahdistaa ;)

   Poista
 13. Vau, upea shaali, pukee tosi hyvin sinua! Viimeksi taisin juhlia 3-kymppisiäni ja siitä on nyt ainakin pari ;) vuotta aikaa. Olen järkännyt isommat kemut aina jokaiselle lapselle vuorollaan ja kun viidet juhlat juhlitaan 5 kuukauden sisällä, ei inspistä omille juhlille oikein enää jää. Aika vähän kaveritkaan enää juhlii omia vuosipäiviään. Paitsi tietysti sitä hurjaa tasalukua, joka alkaa viitosella =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Varmasti näin on, ettei jaksa omia järjestää jos kaikille lapsille omansa järjestää. Järjestäminen on yllättävän raskasta :)

   Poista
 14. Kaunis asu. Jakku tuo kivasti asuun hieman juhlavuutta. Aika harvoin juhlin synttäreitä, lukuunottamatta lasten mutta niitäkin ihan perhepiirissä ja sitten lapset kavereidensa kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Jakku on omaankin makuun kaunis ja sopii juhlaan hyvin.

   Poista
 15. Voi että, tykkään niin shaaleista ja toi punainen on aivan ihana! Harvoin enää synttäreitä vietämme kavariporukassa tai perhepiirissä, tasalukusynttäreitä toki jossain muodossa juhlistetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis, ollut nyt viikon joka päivä käytössä. Aamulla on viileää vielä kun töihin lähtee.

   Poista
 16. Upea jakku, ja tuo shaali on ihana ja niin sopiva syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmihillo. Jakku on kevään kirppariostos, olen ihan odottanut, että saan sitä alkaa pitämään :)

   Poista
 17. Kaunis shaali. Minä olen juhlinut melkein jokaista syntymäpäivääni. Useimmiten järkkään ystäville kutsut, joissa on erilaista ohjelmaa, pelejä ja leikkejä, ruokaa ja kahvit. Joskus vain harva on päässyt paikalle, sillä suuri osa kavereistani on myös opettajia ja toukokuun puoliväli tahtoo olla vuoden kiireisintä aikaa. Tykkään juhlia ja kohta on tulossa hopeahääpäivä- ja sit viiskymppiset, joten suunniteltavaa riittää, sillä molempia haluan juhlia isosti. Tämä kevät opetti, että elä tässä ja nyt, joten juhlikaamme, kun siihen on syytä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan ehdottomasti juhlimista minäkin. En aina järjestä, monesti aita on matalin siitä kohdasta, että mennään ravintolaan syömään, mutta mielelläni jotenkin juhlin. Niin itseäni, Kotinörttiä kuin ystäviänikin.

   Poista
 18. Punainen shaali sopii sinulle tosi hyvin.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!