Dress week?


Salaisuus onnellisuuteen on siinä, että hyväksyt sen missä olet menossa elämässäsi ja teet parhaasi joka päivä.

Sen piti olla niin Saran kuin Marjukankin inspiroimana mekkoviikko. Sellainen kun yllä on mekko viikon jokaisena päivänä. Maanantaina unohdin sen kokonaan, tiistaina ja keskiviikkona muistin. Torstaina mentiin jo hameen puolelle (helmat siinäkin ajattelin) ja asuna olikin pari päivää pyjama kun kuume vei voiton. Kaikkineen siis kovin epäonninen mekkoviikko minulla. En aio kokeilla uudelleen vaan luovutan tämän kanssa, parissa päivässä kaipasin jo housuja ihan mahdottomasti. Loppuvat muuten mekotkin parissa päivässä, suurin osa on juhlamalleja omistani. Joten vaikka mekot ovat pelastajiani ja niistä pidänkin niin selvästi ne on laitettava ylle vain silloin kun on sellainen olo. Ei näin "pakotettuna".

Pidin kovasti tästä torstain kokonaisuudesta noin muuten. Hame on ikuisuuksia vanha, ostettu yli viisi vuotta sitten H&M:ltä. Puserokin on vanha, samoin... itseasiassa koko kokonaisuudessa ei ole yhtään uutta osasta ellei sukkahousuja lasketa. Joskus sitä tekee sieltä omasta vaatekaapistaankin niitä löytöjä, pitänee katsella useamminkin vaatekaappia sillä silmällä. Aarteitahan siellä on olemassa.

Onnistuisiko mekkoviikko teiltä?
Hyvää maanantaita!

  
The secret of being happy, is accepting where you are in life and making the most out of every day.

I was supposed to have a dress wekk as some of the finnish bloggers have had. I forgot it on Monday, had a dress on Tuesday and Wednesday and on Thursday it was skirt already. And then I got sick and that was my dress week. I love them, but not that much I should say, only when I feel like on. This oufit tough, from my wardrobe, everything is old, but still looks good to my eye. I think I should shop my wardrobe more often.

Great Monday all! 

 
Neule/Knit: Mark's and Spencer // Hame/Skirt: H&M // Kengät/Shoes: Esprit //
Huivi/Scarf: Mulberry // Laukku/Bag: Longchamp 

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. No tuota... Aika helposti onnistuu, joka viikko... :) En muista, milloin viimeksi olisin käyttänyt housuja, jos ei lenkillä käymistä lasketa. En osaa enää :D

    Tosi kaunis asu sinulla tässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mutta sinulla on niin kauniita mekkoja, että miksi ei onnistuisi :) Kiitos, kokonaisuus on omaankin mieleeni suuresti.

      Poista
  2. Vitsit, onnistuishan tuo ja varmasti pitäisikin pitää. Mekot kun roikkuu käyttämättöminä vaatehuoneessa.
    Upea tämä sinun asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa se kokeilla jos käyttämättä ovat, itse tuppaan edes kerran viikossa jonkun valitsemaan. Koko viikko helmoja oli vaan liikaa ;)

      Poista
  3. Kaunis hame ja sopii sinulle.
    Itsekin olen sitä mekkoviikkoa pohtinut ja saatan vielä yrittää toteuttaakin. Mutta itseni tuntien pitäisi ne mekot kyllä etukäteen jo valita - muuten pääsevät aamukiireessä housut jalkaan;)
    Kesällä olisi kyllä onnistunut paremmin - nyt mennään mukavuusrajan tuolle puolen - ja sama juttu minulla - liian juhlavaa ei viitsisi töihin laittaa...
    Hameviikko onnistuisikin sitten jo selkeästi paremmin.
    Toivottavasti kuume on jo häipynyt!
    Kivaa viikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady <3 Kannattaa kokeilla ainakin helmaviikkoja. Minä huomaan tukeutuvani liian helposti housuihin viikolla, etenkin jos on kiirettä. Kesät talvet ;)

      Kuume on kadonnut jo, vaikka yskää vielä riittääkin jonkun verran.

      Kivaa viikkoa!

      Poista
  4. Tämä mekkoviikko houkuttelee kyllä itseänikin... Mutta mutta. Mene ja tiedä kauanko itsekkään pysyisin tässä viikossa juurikin kiinni. :D Pitäisiköhän sitä lähteä tähän mukaan!? Kaunokainen, reipasta alkavaa viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa sitä kokeilla, minä kestin kolme päivää :D Ei se ole häpeä lopettaa kesken, sanon minä! Ihanaa viikkoa Sinulle myös!

      Poista
  5. Kivan kuuloinen tollainen mekkoviikko :) Kaunis syksyinen asu kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihan hauska kokemus, vaikka omalla kohdalla pikkaisen lyhyen puoleinen ;)

      Poista
  6. Mulla olisi tekemistä mekkoviikossa, tykkään niin kulkea housuissa. Ja on tietysti ihan käytännön sanelemaa, että leikkipuistossa on kivempi olla housuissa kuin hameessa. :)

    Mutta ihana hame ja kaunis syksyinen asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aivan varmasti käytännöllisyys menee tässä kohdassa ohitse. Kiitos, hame on suosikkini ja toiminut kokonaisuus jo pidemmän aikaa :)

      Poista
  7. Olen pitänyt mekkoja elokuun 11. päivästä asti töissä tähän päivään asti joka päivä, helposti onnistuu. Mekko on kiva ja huoleton asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mitä ahkeruutta, en minä vaan osaisi. Mekko on kyllä helppo ja pelastaa monesta :)

      Poista
  8. Ihanan syksyinen asu ja kaunis sinä! :) Tuo huivi sopii sinulle kivasti, pitäisikin kaivaa oma huivinikin varastosta taas esiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara, kauniisti sanottu <3 Tuo huivi on kyllä oikea kaunotar!

      Poista
  9. Täytyy sanoa että helmat kyllä pukevat sinua. Kiva syksyinen kokonaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, oikean mittaiset ja malliset helmat kyllä ;)

      Poista
  10. Onpa kivan näköinen ylläsi tuollainen hame ja pusero yhdistelmä. Mekkoviikkoa olen vähän pohtinut, olisi kiva kokeilla, miten jaksaa mekkoilla viikon verran. Viikonloppu voisi tehdä tiukkaa, varsinkin, jos on möksäviikonloppu, heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Pidän siitä itsekin ja se on myös helpon siisti toimistoon puettavaksi. Juu ei möksäviikonloppuna ehkä ole se kaikkein optimaalisin tilanne hameelle :)

      Poista
  11. Mekkoviikko on loistava idea ajatuksen tasolla, mutta noin mullekin luultavasti kävisi sen kanssa -hyvät etukäteissuunnitelmat tuppaavat hyvin usein menemään mönkään oman muistikapasiteetin puuttellisuuden tai odottamattomien sattumusten takia :)

    Olen miettinyt, että oikeasti oma vaatekaapin sisällöllä pärjäisi vuosia eteenpäin. Mutta on se vaan niin kiva piristää isteään aina välillä jollain uusilla jutuilla vaikka niitä ei tarvitsisi sanan varsinaisessa merkityksessä.

    Asusi on kaunis ja ajaton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näin se pitkälle meni, että kun oli pakko, niin helmat jäivät, nytkin on hame tosin päällä, ihan vaan koska se oli vapaaehtoista. Kyllä sitä vaatekaapillaan aika pitkälle menee, mutta minä tykkään vaihtelusta myös ja koska myyn vanhojakin, niin uusiakin tuppaa tulemaan paketeista :)

      Poista
  12. Pitäisi periaatteessa onnistua, tykkään kyllä hameista ja mekoista, mutta housujen käytännöllisyys vie aina vaan voiton... sulle kyllä sopii hyvin tuo yhdistelmä. Harmaa hame on hyvän mallinen, hieman A-linjainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A-linja lienee itselleni se toimivin malli hameista, niissä on ainakin oikeita ja istuvia kokoja tarjolla :)

      Poista
  13. Voi miten kaunis kokonaisuus - ihanat syksyiset sävyt! Minäkin olen muiden innoittamana harkinnut kovasti mekkoviikkoa, ehkä voisin toteuttaa ensi viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kannattaa se kokeilla! Jos ei mekkoviikkoa niin helmaviikko edes :)

      Poista
  14. Kaunis kokonaisuus ja aivan ihanat kuvat. Näytät niin onnelliselta.
    Joo olihan tuo mekkoviikko aikamoinen koettelemus mutta en voinut antaa periksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara <3 Minä luovutin flunssaan vedoten, saa nähdä uusinko koska tämän homman, koska vielä olisi helmoja tarjolla :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!