Everything I want from outfit.


Hupparit, kaakao, saappaat, farkut, haliminen, kirpeä ilman, punaiset posket. Elän syksyä varten. 

Rakastan alkusyksyä. Vaikka eilen olikin lämpönsä puolesta liki kesä, niin kokonaisuus ylläni oli kyllä kovin syksyinen. Siinä oli ihan kaikki, joka tekee minulle asukokonaisuuden. Raitoja, jakku, ripaus punaista ja siniset farkut. Kaikki se mitä rakastan asulta samassa paketissa. Syksyllä myös koetan vähän säilöä kesää talven varalle. Eilen keitin vuodeksi omenahillot ja tein pienen purkin pestoa itse kasvatetusta basilikasta. En tee paljon, innostun pienestä määrästä, mutta esimerkiksi kattilallinen hilloa riittää minulle hillon tekoon. Mitä pidät kokonaisuudesta? Säilötkö sinä kesää talven varalle?

Upeaa torstaita!

Hoodies, hot cocoa, boots, jeans, cuddling, crisp air, flushed cheeks. I live for Autumn.

I love early Autumn. Tough it was so warm yesterday it could have been summer still. But outfit was so autumn for me. And it had everything on it, that makes an outfit for me. Stripes, blazer, hints of red and blue jeans. All the things I adore. Autumn is always time to make things for winter, yesterday I made applejam and pesto. I do little things, not much, but enought to cover our needs at least for begining of winter. What do you think on outfit? Do you save summer and autumn for winter?

Great Thusday all!




Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Blouse: Vero Moda // Farkut/Jeans: Evans //
Kengät/Shoes: Old // Huivi/Scarf: Mark's and Spencer // Laukku/Bag: Lonchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Tykkään kyllä,ihanan pirteä ja toi bleiseri on huippu. Meillä eräillään marjoja pakkaseen ja puolukasta tehdään mehua. Omenahilloa ois ihana tehdä itse. Mukavaa päivää, täällä ajellaan töihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bleiseri on itsellenikin suosikki. Meillä on marjoista mustikkaa laitettu, sieniä odottelen vielä. En itse poimi, torilla ajattelin käydä. Omenahillia teen pienen määrän, yleensä reippaasta kilosta omenaa vain, ei meillä enempää sitä kulu :) Hyvää päivää sinne myös!

      Poista
  2. Mukavan pirteä kokonaisuus, tykkään sitä kovasti. Marjoja sekä kanttarelleja ja suppiksia laitan pakkaseen. Muuten säilöminen on aika vähäistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Suppiksia toivon minäkin saavani. Yleensä kiehautan vaan nesteet pois ja pakastan pusseissa. En minäkään mitään määriä säilö, mutta suosikkejani eli metsämustikoita, kanttarelleja ja suppiksia mielellään. Ja sitä omppuhilloa sitten teen myös :)

      Poista
  3. Rakastan juuri tätä aikaa vuodesta, kun asuista saa niin kivannäköisiä, kun käyttöön voi ottaa jo huiveja ja karvaliivejä ja ja.. :))♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Vielä voi pitää suurinta osaa kesävermeistä ja silti huiveja ja takkeja saa jo vähän kaivella kaapista <3

      Poista
  4. Tykkään kovasti - ja tietenkin tuo punainen lisä on tämän ladyn mieleen.
    Aurinkoista syyspäivää sekä sinulle että hovikuvaajalle <3

    VastaaPoista
  5. Alkusyksy on niin ihanaa aikaa<3 Upea asu:)

    VastaaPoista
  6. Oi miten ihana asu! Natsaa hienosti yhteen kengät ja huivi :) Tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana. Tämä on suuresti minullekin mieleen :)

      Poista
  7. Kaunis ja syksyisen raikas asu! Minä en oikeastaan tänä kesänä saanut aikaiseksi muuta, kuin pakastimen täyteen raparperia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta pitääkö sitä saada muuta aikaan? Jos raparperista tykkää ja pakastinkin on jo täynnä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!