1.9.2014

First of autumn.


Syksy, vuoden viimeinen, kaunein hymy.
- William Cullen Bryan - 

On ensimmäinen syyskuuta ja jopa minä sanon, että syksy on täällä. Minulle kun elokuu on vielä kesäkuukausi ja syyskuussa alkaa vasta syksy. Syksyn kunniaksi pukeuduin syksyisesti jo lauantaina. Rentoon kokonaisuuteen joka on vapaalle varsin passeli. Tuo neuletakki on muuten sellainen, että en varmaan luovu siitä ennen kuin se hajoaa ylleni. Milloin sinun syksysi alkaa?

Hyvää maanantainta ja hyvää syksyä!

Autumn, year's last, loveliest smile. 
- William Cullen Bryant -

It is first of September and evern for me, autumn is here. I normally tend to thin August as a summer month still. But for sace of autumn, I dressed up a part already on Saturday. Casual and easy one I totally love on my days off. That knit I've had for years, I think I will love it as long as I can wear it. When does yor autumn start?

Great Monday and great Autumn all!Neule/Knit: JackPot // Pusero/Bluse: Primark // Farkut/Jeans: Evans // 
Huivi/Scarf: Mulberry // Kengät/Shoes: Esprit // Laukku/Bag: Pertti Pahlmroot


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

20 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen neuletakki!
  Minulle syksyn tunun toi elokuu, kun koulut alkoivat!
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, se on suosikkini kllä syksyisin :)
   Koulut tuovat kyllä syksyn mukanaan kovin vääjäämättä.
   Kivaa viikkoa sinne myös!

   Poista
 2. Tuo neuletakki onkin sellainen, ettei siitä kannata luopua ihan vähässä kummassa. Ihanan lämpimän näköinen - ja kaunis!
  Minun syksyni alkoi tänään eli syyskuussa - elokuun vietin vielä kesää;)
  Upeaa syksyn alkua sekä sinulle että Kotinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti näin, tietenkään en ole luopumassa ennen kuin on pakko. Samassa siis mennään, kun syksy on vasta syyskuussa :)

   Hyvää syyskuun alkua Sinulle <3

   Poista
 3. Vitsit, nyt mua harmittaa, kun muutama vuosi sitten heitin kirpparille melkein samanlaisen pitkän neuletakin. Nythän se sit olis ollut muodissa.
  Ihana asu kertaalleen :)

  Mä vihdoin palailen blogien pariin, joten anteeks, jos tulee useampi kommentti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä tiedä onko tuo muodissa, mutta se on ihanan lämmin ja taipuu moneen menoon :D

   Muutama kommentti juu, ei se haittaa, niitä oli kiva lukea <3

   Poista
 4. Minun syksyni saisi siirtyä hamaan tulevaisuuteen. Rakastan kesää. Ainoa positiivinen asia syksyssä on se että saa kaivella kesän jälkeen kaapista vaatteita joita ei ole kesällä tullu käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinkin kyllä, mahdollisimman pitkälle kun siirtää niin hyvä näin. Minä pidn huiveista, syksyn kohokohtia kaivaa niitä esille ;)

   Poista
 5. Onpa kaunis neuletakki! Tänään oli jo kohtuu syksyistä (no, hiki tuli silti pyöräillessä), mutta keskiviikollehan on luvattu +21. Oho, kesä kesä kesä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda :) Maanantaina olikin kyllä, tänään minusta ainakin aamu vaikuttaisi vähän lämpimällätä, ainakin toivossa on hyvä elää.

   Poista
 6. Kauniin syksyisiä kuvia :) Mun syksy alkaa yleensä syyskuusta eli tänään olisi sitten virallisesti syksy, vaikka mielelläänhän sitä jatkaisi elokuusta aurinkoisella ja lämpimällä syyskuulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, minulla ei ole mitään lämmintä syyskuuta vastaan ja mielelläni sellaisen vastaanottaisin :)

   Poista
 7. Just olisin kaivannut tuon kaltaista vaaleanruskehtavaa neuletakkia, mulla on selvästi aukko vaattekaapissani. Kyllä syyskuu on jo syksyä vaikka mittari näyttäisi reilusti plussaa. Luontokin on siirtänyt itsensä jo syysmoodiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, sadonkorjuuta on vaikka kuinka vielä jäljellä ja kyllä se vaan on syksyn merkki jos mikä.

   Poista
 8. Pidempi vaaleanruskea neuletakki on se puuttuva palanen mun vaatekaapissa. Mistähän sellaisen saisin....Ehkä mustakin kelpaisi. Sun oma näyttää tosi hyvältä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paksummat eivät varmaan vielä ole kaupoissa, tuo on useamman vuoden vanha. Ostettu aikanaan Tapiolan Sokokselta, kauppakaan ei ole jokuseen vuoteen enää ollut olemassa :)

   Poista
 9. Kiva asu ja tuo villatakki on aivan ihana. Haluaisin niin vaalean harmaan pitkän neuletakin, olisi kai pitänyt itse neuloa kesällä, niin ei tarvitsisi nyt etsiskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on kyllä kaunis väri, mutta totta tuo, itse tekemällä saa semmoisen kuin haluaa. Vaan toivottavasti löytyy kaupasta :)

   Poista
 10. Tuo neuletakki on ihana!

  Kyllä minun syksyni yleensä siitä syyskuun ekasta päivästä alkaa, mutta tänä vuonna aloitin syysfiilistelyn jo reilusti elokuun puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle, etenkin lomasta johtuen, elokuu oli vielä niin täydellinen kesäkuukausi että. Se kun lomansa lopettaa syyskuun alkuun niin tietenkin vaikuttaa asiaan ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!