19.9.2014

Framing my face.


Minusta mikään ei kehystä kasvoja kauniimmin tai anna nopeampaa kasvojen kohotusta kuin täydellisesti muotoillut kulmat.
- Anastasia - 

Minusta tuo lause on kovin totta. Kauniisti muotoillut kulmat tekevät ihmeitä kasvoille. En ole itse kovin hyvä nyppimään tai muotoilemaan liki valkoisia kulmakarvojani, mutta olen onnekseni löytänyt upean kosmetologin Lindasta Kauneus- ja hiushoitola Haaveesta. Kävin ensimmäisen kerran ennen häitämme hoidossa ja sen jälkeen toivoisin voivani käydä isommassa hoidossa vähintään kahdesti vuodessa, mielellään neljästi. Myönnän tottakai, että se on rahakysymys se isommassa hoidossa käyminen. Sen sijaan kerran kuussa haluan hemmotella itseäni kulmien muotoilulla ja värjäyksellä. Pieni hemmottelu tekee ihmeitä. Pieni kasvojen kohotus kerran kuussa on juuri sitä hemmottelua ja omaa aikaa josta niin kovasti puhutaan. Miten te loihditte kulmanne kuntoon?

Hyvää perjantaita!

I find that nothing frames a face so beautifully, or gives an instantaneous lift quite like perfectly shaped brows.
- Anastasia - 

I find that quote to be true. I'm not that good at shaping my eyebrows, but I do have a great cosmetologist who makes absolute wonders. I try to have some kind of bigger facial treatment at least twice a year, preferably four times a year, but that is a money question I addmit. But what I still like to do every month is her to do my eyebrows. Small thing shaping and coloring, but something that makes wonders. They give so much potential to you face and when shaped to fit to my face, they are as said: instantaneous face lift. What do you think? How do you shape your eyebrows?

Great Friday dears!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

34 kommenttia:

 1. Sulla on kiva nätin lämmin ystävällinen hymy. Ai ne kulmat.... Joo-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, olipas kauniisti sanottu :)

   Poista
 2. Tosi hyvin muotoillut ja värjätyt kulmat, pidä kiinni hyvästä tekijästä :) Minä värjäilen itse kotona ja muotoilen myös, jälkimmäistä joka aamu. Joskus kun olen oikein onnekas, saan kosmetologi-äidiltäni ajan ja pääsen sinne tarkempaan muotoiluun ja värjäykseen. Se ei olekaan niin helppoa, kun äidin kirjat (hienoa kyllä!) on kuukausia eteenpäin täynnä, ja minä siellä niin harvoin työaikaan! Onneksi hän on mua jo nuorena opettanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ajattelin, Linda on laittanut nämä jo vuoden verran ja varasinkin viime kerralla loppu vuoden käyntikerrat. Olen huomannut saman, että ovat kovin varattuja, joten aikainen lintu madon nappaa eli ajat vaan valmiiksi :)

   Poista
 3. Hihi hauskat kuvat <3 Kiitos aamun piristyksestä.
  Kulmasi ovat kauniisti muotoillut. Tykkään itsekin käydä hoitolassa vähintään sen pari kertaa vuodessa. Itse en oikein osaa muotoilla kulmiani, joten joudun käymään hoitolassa sen takia, joskus toski tytär nyppii kulmani :)

  Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Kosmetologilla käynti on niin ihanaa, rentouttavaa omaa aikaa :)

   Poista
 4. Hihii, ihanat perjantaipiristys kuvat! <3
  Mulle kulmat on todella tärkeä osa meikkaamista. Ne on oltava ja omasta takaa ne kun on harmillisen vaaleat. Itse nypin aina kun muistan/näen hajakarvoja. Värjäilen niitä aina silloin tällöin ja kosmetologiserkku myös hoitaa silloin tällöin. Mutta yksi tärkein osa kasvoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin laitetut kulmat helpottavat niin paljon meikkausta, että koetan pitää ne huoliteltuina. Omani ovat niin vaaleat, että niiden nyppiminen tuntuu jotenkin kovin turhalta. Vaan kun joku muu tekee sen niin siinä vasta luksusta :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! :D

  Oon laiskin tekemään kulmilleni mitään muuta kuin satunnaisten hajakarvojen nyppimistä silloin kun niitä spottailen. En vain ole koskaan jaksanut paneutua asiaan vaikka varmasti pitäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi. Minulla on niin värittömät kulmat, että värjäys tuo ryhtiä kasvoihin todella paljon :)

   Poista
 6. Voi että on ihania kuvia susta, olet niin kaunis! Ja hauskat ilmeet kaupan päälle :) Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Mahtavia kuvia - kiitos piristyksestä.
  Ja kiitos muistutuksesta - kulmat rehottaa taas miten sattuu. Ja joko saan aikaiseksi tilata ajan kosmetologille niiden trimmaukseen - tai sitten teen sen itse;)
  Aurinkoista viikonloppua sekä sinulle että hovikuvaajalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aina varaan edellisellä kerralla seuraavan tai seuraavat ajat. Tulee ainakin mentyäkun on varattu valmiiksi :)

   Upeaa viikonloppua!

   Poista
 8. Ihania kuvia. Ja kuten tuossa joku mainitsi - hymysi kertoo, että olet ystävällinen ihminen.
  Ja niin kertoo blogisikin :)

  Näin blondiksi syntyneenä kulmat pitää värjäillä päivittäin. En nypi vaan partakoneen terällä siistin ne tarpeen tullen... kampaaja-äidiltä oppimani konsti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ainosofia! Pyrin ainakin olemaan aito blogissani, sellainen kun olen oikeastikin :) Aaa, terää en ole ajatellutkaan, en tiedä uskaltaisinko.

   Poista
 9. Kauniit kulmat on kosmetologisi osannut muotoilla. Sekin on taito jota kaikki kosmetologit ja kampaajat eivät osaa. Täällä maalla kun tuo tarjonta ei ole suuren suurta, olen nyppinyt itse ja värjäänkin ne itse. Värjätyissä kulmissa on sekin hyvä puoli että pysyvät paremmiin aisoissa kun värjäämättömät. Mulla on onneksi ollut aikanaan opettamassa äiti ja anoppi, äiti alunalkujaan kosmetologi ja anoppi kampaaja. Molemmat jo eläkkeellä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mitkä opettajat! Siinä on ollut kyllä ammattitaitoa opettamassa. Olen jotenkin kovain arka värjäämään itse, pelkään että saan aikaan vaan mustat :D

   Poista
 10. Hihihih, nää kuvat saivat ison hymyn aikaiseksi. Ihana olet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niin, se oli vähän tarkoituskin. Samoin sinä <3

   Poista
 11. Umpiblondina säännöllinen kulmien ja ripsien kestovärjäyksessä käyminen kosmetologilla on ihan must! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ripsiä oikein voi värjätä, sen verran herkät ovat silmäni, mutta kulmat onnistuvat hyvin luotto kosmetologilla :)

   Poista
 12. Heh mitä kuvia, uskomattoman kaunis olet vaikka naamaasi kuinka vääntelisit :) Mulle kulmia on suotu perintönä enemmän kuin toivoisin, pakko nyppiä joka päivä, että pysyvät edes hieman kuosissaan. Vaikka ne eivät ihan vaaleimmat olekaan, tykkään silloin tällöin niitä hieman tummentaa, diy-menetelmällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Naaman vääntely on joskus ihan kivaa, ilmeikkyys joka mulla on puhuessa tulee harvoin kuviin saakka. Mullakin on kyllä karvaa kulmissa, mutta vaalean hentoa, niin ei sitä tule itse nypittyä, onneksi on kosmetologi :)

   Poista
 13. Näytät todella kauniilta tänään. Asukuvista ei aina huomaa, miten kauniit kasvot sinulla on. Ensimmäinen kuva on kuin joku muotilehden kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, olipas kauniisti sanottu <3

   Poista
 14. Samaa mieltä, että kulmat ovat kasvojen para kehystäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ja tuovat kyllä eloa vaikka millä mitalla :)

   Poista
 15. Dahlia, sädehdit kyllä ihanasti ekassa kuvassa :)) Onnellinen nainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kuume hehkuinen itseasiassa, tuon jälkeen se oli kotiin, vällyjen alle ja täällä ollaan edelleen. Nyt jo onneksi kuume hellittänyt :)

   Poista
 16. Ihanat, ihanat kuvat, tuli itsellekin ihan hymy huulille :)
  Minä olen aika onneton kulmakarvojen huoltaja, irtokarvoja nypin mutta en osaa yhtään itse muotoilla niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, nämä ovat ilmeisen monen päivää piristäneet nämä kuvat. Kannattaa mennä kosmetologille muotoiluttamaan, vaikka ei värjätä tarttisi. Saa sen perus muotoilun valmiiksi niin on ehkä helpompi itse nyppiä hajakarvoja pois :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!