9.9.2014

Playing with styles.


Tytön paras asukokonaisuus on hänen karismansa.

Aika pitkälle sama, mitä hymystä on sanottu. Niin tai näin, minä ainakin tykkään pukeutua nätisti mahdollisimman monenä päivänä. En näe itseni laittamista mitenkään taakkana, pidän siitä. Monesti olen kuullut sanottava, että tämä laittaminen on pinnallista, mutta silti haluan näyttää parhaalta versiolta itsestäni. Voin tottakai lähteä ulos kotoa ilman meikkiä tmv. mutta pidän myös juuri meikeillä leikkimisestä ja erilaisten lookkien kokeilemisesta. Sama asujen kanssa. Vaatekaapista on ihana tehdä löytöjä ja erilaisia yhdistelmia. Samalla kun myyn vanhoja pois, tilalle tulee uusia. Tämäkin kokonaisuus, leikittelyn tulos. Töihin sopiva yläosa puseroineen, huiveineen ja jakkuineen rikottiin farkuilla, joita taas en töihin laittaisi. Farkut kyllä, mutta niiden tulisi olla yksiväriset ja noh, ehjät. Matalat kengät mukavuuden takia. Leikitteletkö sinä asuilla?

Upeaa päivää kaikille!

A girls most beautiful outfit is her charisma.

Or a smile as miss Monroe put that one. Never the less, I do like to wear nice outfits every day if humanly possible. I don't see grooming my self as burden, I actually love doing so. Tough many time people say, that it is shallow to do so, I still want to look the best version of me. I can still go outside with out makeup, but I love playing with all those colors and trying them on. Same goes with outfits, I love to play with my wardrobe and create new and old ones. As well as selling old ones out, filling it with new ones. This one is somewhat in the middle of what to wear at leisure time and what at the office. I did some shopping with this one. Ripped jeans for taking the off the business edge and flat shoes for comfort. But still keeping some formality on it with blouse and blazer. Something I love wearing after work. Do you like playing with your outfits?

Great day all!Jakku/Blazer: Esprit // Farkut/Jeans: Junarose // Pusero/Blouse: Primark // Laukku/Bag: Longchamp //
Huivi/Scarf: Mark's and Spencer // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. On nätti asu ja vastaavaan pukeutuisin itsekin :-)

  VastaaPoista
 2. Kivasti leikitelty - ja etenkin kun sekä kaulaliinasta että kengistä löytyy punaista;)
  Tykkään tuollaisista yhdistelmistä, missä virallinen kohtaa rennon.
  Kivaa syystiistaita sekä sinulle että hovikuvaajalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on niin kovin helppo tehosteväri kaiken muun rinnalle. Kivaa tiistaita! <3

   Poista
 3. Nimenomaan virallisuus kohtaa rennon, todellakin toimii. :)

  VastaaPoista
 4. Niin totta tuo mitä pohdit. Itsensä laittamista, pukeutumisen suunnittelua ja meikkaamista voisi mielestäni kutsua harrastukseksi. Jos tykkäät maalata ja tuunata autoja, on se harrastus, mutta jos kohdistat samanlaisia toimenpiteitä itseesi (enkä tarkoita kirurgisia tuunauksia =D), on se turhamaista ja pinnallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se monen mielestä on, vaikka todellisuus ei sitä ole. Ei minusta ole ollenkaan huono jos haluan näyttää päivittäin sen päivän parhaalta versiolta itsestäni.

   Poista
 5. Oh ihana asu ja just noi farkut on piste iin päällä. Tämäkin tyyli sopii sinulle :) Tykkään leikitellä tyyleillä ja jos aikaa olisi enemmän tekisin sitä varmasti vieläkin enemmän. Välillä on tietysti kausia että menen aika perus jutuila. Silloin kun on kiire ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Ajan kanssa tyylien yhdistäminen toimiikin paljon paremmin kuin kiire aamuina.

   Poista
 6. Kyllä vaan se on niin että punainen ja sininen valkoisen kanssa yhdessä tekevät raikkaannäköisen asun! Ihana<3 Ihana on muuten tuo edellisenkin postauksen asu, siinä on ihan mun värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat, kauniita värejä syksyyn ja vähän erilaisia kuoseja :)

   Poista
 7. Ihana rennon tyylikäs kokonaisuus! Rikotut farkut tuo kivasti särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nuo rikotut farkut ovat ihan suosikkejani! Rakastan niitä ja pitäisin joka päivä jos voisin.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!