24.9.2014

That kind of Tuesday.


Älä odota, että joku ostaa sinulle kukkia. Istuta oma puutarhasi.

Olin kävellyt sen kaupan ohi usein, ihastellut kauniita kimppuja kerran tai kaksi. Aina jättänyt ostamatta, kunnes tiistaina, hetken mielijohteesta kävelin Kauppakeskus Sellossa sisään Sitomo - nimiseen kukkakauppaan. Sain osakseni aurinkoista palvelua ja juuri sopivan toivomani tiistaita piristävän valkoisen pienen kimpun. En yleensä osta kukkia kovin usein, muutaman tulppaanikimpun keväällä, vaan tämän ollessa ikkunalaudalle sulin hymyyn koko illaksi. Kannattava sijoitus, sisustuksen kaunistus. Tiedän aivan varmasti mistä haen kukkani lokakuussa pidettäviin pieniin juhliin. Ostatteko te usein leikkokukkia?

Kaunista keskiviikkoa!


Dont wait for some one to bring you flowers. Plant your own garden.

I have walked pass this beautifull little flower shop so many times, looked at all the pretty ones that on Tuesday I wanted to get one for me as well. This little punch of flowers made me smile all evening. Money well spent I think. Do you often get flowers for your self?

Lovely Wednesday all!
Seuraa blogiani // Follow my blog on:

30 kommenttia:

 1. Erinomainen idea, pienikin kimppu sulostuttaa päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, tulee heti piristystä ja hymyilyttää pitkään :)

   Poista
 2. Onpa kaunis pieni päivän piristys. Ostan usein kotiin kukkakimpun, se tuo kummasti iloa silmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, minusta niin hentoisen nätti. Monesti osatan vain keväällä tulppaaneita vaikka kukkia voi ostaa ympäri vudoen tietenkin :)

   Poista
 3. Kimppu kukkia tosiaan piristää päivää, liian harvoin tulee itse ostettua. Kaunis ja herkkä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Liian harvoin ostan minäkin, nyt halusin piristää päivää :)

   Poista
 4. Silloin tällöin tulee ostettua leikkokukkia, juurikin arjen piristykseksi! Ei voi olla hymyilemättä aina kun katse osuu kauniiseen kimppuun joko ikkunalaudalla tai television vieressä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä sen sanoit, ei voi olla hymyilemättä :)

   Poista
 5. Suloinen kimppu - ja minä ostan usein viikonloppukimpun. Nyt muuttokaaosten keskelle en ole halunnut sellaista tuoda - mutta isäntä toi ja siellä se yrittää selviytyä olohuoneen pöydän tavarakaaoksen ja Viirun hyökkäysten seassa;)
  Kivaa keskiviikkoa teille molemmille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kimppu parkaa ;) Vaan viikonloppukimppuhan on mainio idea!
   Hyvää keskiviikkoa! <3

   Poista
 6. tykkään leikkokukista kovasti, ne on sellaista pientä luksusta. Yleensä saan vuosi/hääpäivänä mieheltä kukkia ja joskus ostan niitä itsekkin. Tosin voisi useammin investoida niihin, tuovat niin paljon hyvää mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ainakin ostan ihan liian harvoin ja silloinkin Prismasta... kun noita on noita kukkakauppojakin olemassa josta saa vaikka mitä kaikkea kaunista <3

   Poista
 7. Joo mä ostan sillointällöin. Ovat niin kauniita <3

  VastaaPoista
 8. Mä rakastan kukkia, melkeinpä kahden viikon välein ostan uuden kimpun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi upeaa! Minä ostan niin kovin harvoin :)

   Poista
 9. Keväällä tulee ostettua enemmän mut toki muuloinkin ostan aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa huomannut, keväällä ostan useammin, etenkin tulppaaneja :)

   Poista
 10. Those flowers are gorgeous! So pretty!

  The Jeans Blog | Dedicated to everything denim - Join my Hudson Designer Jeans Giveaway

  Raindrops of Sapphire

  VastaaPoista
 11. Ostan aika usein kukkia olkkarin pöydälle somistukseksi ja piristykseksi. Meillä ei varsinaisia viherkasveja olekaan, koska ollaan sen verran paljon poissa, että ne kuolisivat joka tapauksessa. Ikeasta ostin kivan kukkatelineen ja siihen muovisia viherkasveja - toimii hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on äidiltäni saatu limoviikuna (kaksi niitä) ikkunalaudalla. Altakasteluruukku ja sitkeä kasvi osoittavat, että saa olla pidempäänkin poissa, niin kyllä ne kestävät. Onneksi on lähellä asuvat ystävät ja vanhemmat myös jotka tulevat kastelemaan tarvittaessa :)

   Poista
 12. Leikkokukat (ja kukat ylipäätään) ovat hurjan kauniita, harmittavan harvoin kyllä tulee kotiin ostettua. Meillä ei ole edes mitään viherkasveja, joten kimppu silloin tällöin toisi kyllä kivasti "elämää" kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Meilläkään ei ollut viherkasvia pitkään aikaan, nyt olen kahta limoviikunaa keväästä saakka koettanut pitää elossa, vielä onneksi menestyksekkäästi ;)

   Poista
 13. Oi miten kaunis kimppu! Ostan kukkia joka viikko, jos muistan vain:) Ne piristävät tosi paljon kotia :) Kivaa lopouviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta puhut ja kun ammattilainen sitoo impun niin se on aina kaunis vaikka kasvia sinällään ei olisi edes monta :)

   Poista
 14. Nyt on pakko tunnustaa, minä ostan aika usein ja hovikuvaajakin minulle silloin tällöin. Ihan ruokakaupasta omaksi iloksi silloin kuin raaskin. Vinkkinä kerrottakoon että K-marketeista saa reilun kaupan neilikkakimppuja edukkaasti, jos ottaa oikein nuppuisen ja muistaa hoitaa ja vaihtaa vettä, kestävät 2 vikkoakin maljakossa... Nimimerkillä nuukailija...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kukathan on kauniita! Ostan minäkin monesti Prismasta omiani vaan nyt sain niin valtavan hyvää palvelua Sitomosta, että taidan käydä useamminkin siellä, osta ehkä harvemmin mutta ennemmin sieltä silti. Niin nätti kimppu ja asiantuntevaa apua sen kanssa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!