12.9.2014

What makes you smile?


Rakastan ihmisiä, jotka saavat minut nauramaan, vaikka en haluaisi edes hymyillä.

Tämän viikon aikana olen ollut vähän alavireisellä tuulella, ei mitään suurempaa syytä, ainakaan sellaista joka blogiin kuuluisi. Se olo on näkynyt myös asuissa, tummaa, ruskeaa ja harmaata. Torstaina koetin piristää päivääni pukeutumalla punaiseen ja kynnetkin saivat hohtaa punaisena. Se auttoi, vaan enemmän auttoi se, mikä näkyy kuvissakin: Nauru. Yksi syy miksi rakastan Kotinörttiä on se, miten hän saa minut hymyilemään juuri niinäkin päivinä kun en haluaisi edes hymyillä. Mikä sinut saa nauramaan, mikä piristää harmaana päivänä?

Hyvää perjantaita!

I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.

This past week I've been feeling a bit down, for many reasons that don't belong here, but that has also been true to my outfits. They have been grey and brown. On Thursday I had the attempt on making my self feeling better by wearing red. It helped, but more than that what helped is something you can see on these photos: laughter. One of the reasons I love my Husband is that he makes me laugh on those days I don't want to smile. What makes you laugh?

Great Friday!

Pusero/Blouse: Primark // Neule/Knit: Mom made // Housut/Trousers: Mark's and Spencer //
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Huivi/Scarf: Mark's and Spencer // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

22 kommenttia:

 1. Tekisiköhän se tämä syksy syyn alakuloon kun itselläkin on vähän väsynyt ja valju olo vaikkei joka päivä ole välttis edes mitään syytä. Onneksi sinulla on ihanan piristävä Kotinörtti <3
  IHanaa viikonloppua teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi hyvin olla. Toivottavasti vaan ohi menevää itse kullakin :)

   Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Kyllä joku hyvä tv-ohjelma saa yleensä paremmalle tuulelle, sellainen oma lempiohjelma, joka muutoinkin saa hyvän mielen. No, tietysti tutun tai tuntemattoman mukavat sanat saa yleensä hymyn huulille ja mielen iloisenmaksi.
  Tai sitten yksinkertaisesti käsityöt, kivojen blogien lukeminen, ja tietysti raudsn kolistelu salilla! Yleensä pahinta itselle on jäädä,"tuleen makaamaan", eli jos liikaa alkaa märehtiä ja miettiä niitä syitä miksi on kurja fiilis niin se ei ainakaan vie minua hyvään suuntaan.
  Pirteämpää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogit piristävät minuakin monesti, vielä en ole liikunnasta sitä iloa ehkä niin löytänyt, mutta kahvia se on alkanut korvaamaan ;) Märehtiminen on minustakin ihan turhaa, musiikki auttaa moneesti. Pari hyvää kappaletta ja johan jaksaa taas.

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Joskus paremmalle tuulelle saa kuntosali tai jumppa, joskus hyvä seura, hopöttely kavereiden kanssa, kirja tms. Joskus mieliala kohenee itsekseen ja huomaa, että onkin paljon paremmalla tuulella kuin tuntia aikaisemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin totta, se ei ole aina yksiselitteisesti joku asia vaan moni eri juttu voi tuoda pirteyttä päivään :)

   Poista
 4. Ihanan syksyisiä kuvia! Alakuloa ja väsymystä tuntuu olevan liikkeellä. Onneksi puoliso ja ystävät saavat hymyilemään. Jaksamista pimeneviin päiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on läheiset, etenkin jos heitä onnistuu itse samalla ilahduttamaan :)

   Poista
 5. Ilman naurua maailma olisi tylsä paikka. Myös hymyilevät ihmiset ovat paljon mukavampia tai ainakin tuntuvat siltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olisikin! Hymy tarttuu aika helposti, ehkä siksi tuntuvat mukavammilta :)

   Poista
 6. Minullakin on tuommoinen mies, joka saa hymyilemään myös silloin, kun ei haluaisi. Ihania moiset :)
  Paitsi silloin, kun yritän oikein toden teolla olla vihainen ja väkisin alkaa naurattaa :)
  Olivia tietysti myös tuo paljon iloa ja hymyä jokaiseen päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Ja mitä kovemmin koettaa olla nauramatta, sen varmemmin sitä sitten helähtää nauruun :)

   Poista
 7. Voi - minun hyvälle tuulelle saamiseeni ei aina paljoa tarvita: hyvä kirja, uusi huulipuna, konsertti, lapset kotona viikonloppuna, pusu isännältä, lottovoitto...
  Oikein hyväntuulista viikonloppua sekä sinulle että ihanalle Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä se tänään on se päivä parantunut ihan vaan kommentteja lukemalla <3
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 8. Peruspositiivisena ei paljoa tarvita hyvälle tuulelle saamiseen, mieheni osaa myös saada minut hyvälle tuulelle ja tällä hetkellä nautin sekä työnteosta että vapaista ihan täysillä, Bilbaon reissusta sai energiaa pitkälle syksyyn :). Urheileminen ja sen seuraaminen saavat hyvälle tuulelle. Mukavampaa loppuiltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että kun on olemassa postiivinen, niin pienet jutut riittävät. Kyllä moni asia parani ja jos ei muuta niin rakkaat ystävät kyllä saivat nauramaan jo vedet silmissä eilen :)

   Poista
 9. Kivasti tuo punainen ja vaalea toistuu ylhäältä alas.

  VastaaPoista
 10. Mun suun saa hymyyn lapset, kahvikupponen tumman suklaapalan kanssa, treenit (omaa aikaa ilman lapsia, wuhuu!), kivat blogit ja ylipäänsä se, että muistaa sen miten hyvin asiat oikeasti ovatkaan. Välillä on tietty aivan hönttejä päiviä, mutta kun niihin ei tartu sen kummemin kiinni, niin ne menevät onneksi nopeasti ohi! :) Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä asioita, joista saada hyvä fiilis :) Kiitos <3

   Poista
 11. Voi niin paljon on asioita joista tulee hyvälle mielelle. Kauniit syysvaatteet blogeissa, auringonpaiste ja sitten ne läheiset ja rakkaat ihmiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monia hyviä asioita kyllä, aurinko saa kyllä hymyilemään :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!