4.10.2014

Blue coat.


Olet viisas kun tiedät tietämyksesi rajat.

Olen varmasti jokusen kerran kertonut, että ostan monesti alesta tavaroita aivan väärän sesongin aikana. Tämäkin Stoccalta tukevassa -40% alessa hankittu takki on ostettu kesäkuussa. Kaiken kukkuraksi vielä aivan liian kuumana päivänä takin materiaalia ajatellan. Nostin sen suoraan kaappiin ja keskiviikkona otin sen vasta sieltä pois. Mielelläni minä tietenkin käyttöisin aleostokset samantien, mutta en kaihda varastoon ostamistakaan, jos vaan tiedän sen olevan juuri minulle sopivaa tyyliä.

Siinä se vaikeus minulla ainakin monesti on, onko se oikeasti tyyliäni ja pidänkö sitä vielä seuraavanakin sesonkina? Olen jokusen hutiostoksen, vähemmän edullisen, joskus tehnyt, joten nykyisin olen aika tarkkana sen kanssa, mitä ja mistä. Takit ovat yksi heikkouteni, sijoitan niihin kiitettävästi rahaa ja niiden on oltava hyvälaatuisia. Niitä on vaan jokunen, toin yksi musta biker tietysti mahtuisi vielä kahden muun nahkatakin joukkoon... Tikkitakkia olin haaveillut pari syksyä jo, mutta aika riskillä tämän ostin. Ajattelin vaan joltensakin loogisesti, että saan kirpparilla edes jotain takaisin tästä kyllä.

Vaan niin siinä kävi, että ei tätä kirpparille viedä vaan ihan käyttöön pääsi. Nahkatakin rinnalle syksyn ensimmäisenä lämpimämpänä takkina. Trenssi on minulle kovin keväinen takki, joten se kauneus odottakoon kevääseen kaapissa.

Ostatteko te koskaan ns. väärän sesongin vaatteita? Joko kaikki syystakit on hankittuina?

Aurinkoista lauantaita!


You are wise, when you know the limits of your wisdom.

My wisdom in shopping is, that I get things on sale even tough they are not on that season. Classic things I know I wear. Like this coat. Blue lovely autumn coat I got already on June, wore it first time on Wednesday. Not all my shipping is this smart, but sometimes I tend to do these investments. Do you shop clothes on wrong season?`And are you ready for cool autumn mornings?

Great Saturday!Seuraa blogiani // Follow my blog on:

26 kommenttia:

 1. Kauniin löydön olet tehnyt<3 Tykkään tikkitakeista kovasti, ne ovat käteviä ja lämpimiä. Oma tumma sininen kaipaisi vähän modifiointia kun vyö kiinnittyy liian korkealle, siksi en ole sitä tänä syksynä paljon pitänyt. Kauden ulkopuolella täälläkin niitä ostoksia tehdään ja jemmaillaan kaapissa...:) Se on säästöä vaikka kuinka paljon, varsinkin tälläisessä ajattomassa vaatteessa. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Etenkin takeissa, joissa minusta on hyvä panostaa kunnon laatuun (jotta ei palele) niin kauden ulkopuolella tehdyt ostokset ovat varsin paljon edullisempia. Sama koskee talvikenkiä myös. Minulla ei vuosiin ollut tikkitakkia, nyt taas tämä.

   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Tosi kauniin takin olet löytänyt!
  Mä oon tosi huono löytään istuvia takkeja, yleensä takit kinnaa rintojen kohdalta. Tai jos ei kinnaa, niin yleensä lerpattaa mahan kohdalta :D Mutta on niitä takkeja muutama eksynyt kaappiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo ei takit helppoja ole ostaa, samaa olen havainnut minäkin, vaan onneksi niitä aina silloin tällöin tulee vastaan.

   Poista
 3. Todella kaunis sekä ennen kaikkea ajaton tikkitakki! Voisinkin kaivaa omani jopa esille... :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetan ainakin katsoa ajattomia takkeja aina, en raaski yhden kauden takia investoida :)

   Poista
 4. Onpa kiva ja lämpöisen näköinen takki! Itseni pitäisi panostaa vettäpitäviin ulkoilutamineisiin lapsen kanssa, mutta jotenkin niiden hankkiminen ei nyt yhtään innosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella. Ne eivät ehkä kaytännöllisyydestään huolimatta ole maailman kauneimmin muotoiltuja :)

   Poista
 5. Kiva tikkitakki. Minä tunnistan saman "paheen", ostin sen vaaleanpunaisen untuvatakin heinäkuussa -50% alesta.

  VastaaPoista
 6. Kiva takki! Tykkään kovasti noista konjakin värisistä nahkatehosteista takissa. Ostan myöskin etukäteen vaatteita. Talvitakin ostin jo elokuussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana. Konjakki viehätti tuossa suuresti, vähän erilainen ja kiva kun on yksityiskohtia :)

   Poista
 7. Joo jos sattuu tulemaan vastaan täydellinen talvitakki täydellisen hintaisena, ostan pois oli kesä tai talvi. Näppärää säästämistä :-)

  VastaaPoista
 8. Todella tyylikäs takki ja sopii varmasti monen kanssa! Hyvä ostos :) Olisi kiva jos itsekin oppisin ostamaan vaatteita jo seuraavaa sesonkia ajatellen aleista, mutta oon aika huono siinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :) En mäkään monia vatteita, mutta takit ja kengät on semmosia. Kun ostaa sellaisia joita varmasti tulee pidettyä :)

   Poista
 9. Nätti rotsi! Mulla on kanssa toiveissa tummansininen tikkitakki, mutta jätän hankinnan varmaan kevääseen, josko sitten olisi tuo kroppa jo sen mallinen, että takille löytyis käyttöä pidempään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru :) Eiköhän se Stocca (ja moni muu) alenna silloinkin hintoja ;)

   Poista
 10. Nätti takki, tykkään noista ruskeista yksityiskohdista. Minä ostan usein "väärän kauden" vaatteita, kun kohdalle sattuu. Joskus ne kyllä tuppaavat unohtumaan kaappiin, kun ei sitten oikean vuodenajan koittaessa enää muista omistavansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :) Tuota sattuu kyllä minullekin, unohtuvat kaappiin kun en muista ostaneeni :)

   Poista
 11. Kiva takki, jotenkin tästä tulee mieleen sellaiset 70-luvun yhdet takit ;)

  VastaaPoista
 12. Kaunis ja klassinen takki, tuommoiset klassiset vaatekappaleet voikin hyvin shoppailla väärän kauden aikaan, kun ei mene "pois muodista". Minä oikeastaan shoppailen tosi harvoin väärän sesongin tuotteita, kun haluan aina kaikki uudet jutut heti päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia :) Klassikoita minäkin, en niitä muodikkaampia kun harvemmin niistä enää pidän siinä vaiheessa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!