I love me


Et voi antaa muodin omistaa sinua, vaan päätä mitä sinä olet ja mitä sinä haluat toteuttaa.
- Gianne Versace - 

Tänä viikonloppuna on Helsingin messukeskuksessa vietetty I love me - messuja teemalla kauneus, muoti, terveys, koru&kello ja luonnollisesti. Koska perjantaina sain pitää rästissä olevan vapaapäivän vierailin perjantaina messuilla. Halusin pois pahimpien ruuhkien alkta ja perjantaina siellä pääsi ihan rauhassa kiertelemään. rahaahan tuolla olisi saanut kulumaan vaikka kuinka vaan minulla oli aika selvät sävelet siitä, mitä haluan ostaa ja hankkia.

Can't make fashion own you, but you decide what you are and what you want to express.
- Gianne Versace - 

This weekend, starting from Friday, there has I love me - fashionand beauty event here in Finland. Basically just a lot of things to see and do, and off couse to spend a lot of money if that is what you want to do. I visited event on Friday since I had a day off from office. Here a re some of my favourite things on that event.



Aloitin kiertämisen silmälasien puolelta. Kun pitää laseja joka päivä päässänsä, niin sitä osaa arvostaa kauniita kehyksiä. Ensimmäisenä kävin tarkistuttamassa näköni (on mahdollista jokaisella lasiliikkeen osastolla). Samana pysynyt, joten ei huolta sen kanssa. Löysin myös aivan mahtavat kehykset, jos tarkkoja ollaan, useammat tällaiset. C Design oli itselleni aivan uusi tuttavuus, mutta nämä pokakaunottaret olivat mielestäni aivan mahtavat!


Kotimaiset Lumi - nahkatuotteet jaksavat myös olla suosikkejani kerta toisensa jälkeen. Kauniita laukkuja, ihania käteviä ratkaisuja ja kauniita vaihtoehtoja rakastamalleni Longchampille. Ehkä jossain vaiheessa vielä joku Lumi selviäsi meille kotiinkin, toistaiseksi ei mukaan sellaista lähtenyt.



Näin Elvarin osastolla aurinkoisen PauMaun nuorten neitien kanssa. Oli kiva tavata! Olen näitä Elvarin koruja monta kertaa aikaisemminkin ihastellut ja mukaan päätyivät kertakaikkisen herttaiset kuppikakku korut, jotka varmasti päätyvät vielä korviin monesti killumaan, sen verran suloiset ne ovat.


Kelttikorut puolestaan oli "koju" jolle tiesin jo saman tien messujen avauduttua meneväni. Mihin muualle tällainen Irlanti-fani oikein suunnistaisi? Ostin täältäkin korvakorut, kauniit opiskelijan tekemät uniikit helmet yhdistettynä hopeaan. Ne esittelen kyllä ihan varmasti vielä jossain vaiheessa, olivat meinaan niin mun näköiset.


Tarjolla oli Italialaisia laukkuja erilaisilla jälleenmyyjillä. Keinonahkaa oli enemmän kuin sieluni jaksaisi oikeastaan sietää. Kauniita laukkuja edullisella hinnalla. En minäkään ilman laukkua poistunut vaan nahkaisen kanssa sentään ulos lähdin. Se olisi jälleen kerran kokeilu siihen, oppisinkohan minä sitä punaista koskaan käyttämään. No, oli ainakin sen verran kohtalainen hinta, että en pahastu jos joudun pois myymään.


Ei välttämättä ihan minun liikkeeni tuo EMP? Väärin. Onhan se, jokunen tuote itsellekin, mutta ennen kaikkea se on maailman paras kauppa ostaa pikkusiskolle lahjoja. Joten tottakai sielläkin tuli pyörähdettyä. 


Bongasin myös jokusen Masai clothingin vaatteen. Olisin oikeastaan halunnut jutella niistä enemmänkin osaston ihmisten kanssa, mutta siellä ei kolmesta erillisestä yrityskerrastani huolimatta vaikuttanut olevan kenelläkään aikaa, joten olkoot. Masain jälleenmyyjä siis, en muista nimeä ollenkaan. Joten tyydyin vaan vähän kuvaamaan.



Ellen osastolla sen sijaan ensin lakattiin kynnet räiskyvän glitterisiksi ja sen jälkeen annettiin mukaan vielä Lumenen ripsien koristelujuttu. Glitteriä ripsivärin päälle pikkujoulukautta ajatellen. Menin osastolle ajatuksissa tilata lehti muutamaksi kuukaudeksi. Yksi suosikkini, joten miksi ei hyödyntää messutarjousta. 


Toinen selvä osoite messuilla oli Liv-boxin tarjous. Tilauksen sai tehtyä saman tien paikan päällä ja vielä mukaan messu-boksi. Vähän äkisen edelleen tätä vastaan, petyinhän tähän alkuun niin pahasti. Mutta päätin ja halusin antaa uuden mahdollisuuden. Sen verran hyviltä ovat näyttäneet viimeiset boksit. Ja kyllähän se tarjous vaan aina on paikallaan hyödyntää.


Kovin montaa selvää osoitetta ei messuilla ollut, mutta tämä oli se suurin niistä. Päästyäni kauneus-puolelle suuntasin Livin kautta suoraan ikisuosikilleni eli Inglotille. Löytyi jälleen kerran ihan mahtavan kauniita luomivärejä, tällä kertaa kuusi erilaista. Pidempään blogia seuranneet varmasti tietävätkin, että kaikki luomivärini ovat tätä nykyään Iglotilta enkä oikeastaan kaipaakaan muita merkkejä. Uusista kaunottarista on luvassa ihan oma postauksensa ensi viikon alussa. Olen niin innoissani saadessani uutta väriä vanhojen kaunokaisten rinnalle.


Kalevala Korun osastolla kävin lähinnä huokailemassa kuvan kauniin Vanamo-sarjan perään. Yhtään ei näistä ole vielä kotiutunut ja jos rehellisiä ollaan niin mikään huutava tarve ei uusille koruille ole. Mutta ovathan ne vaan niin kauniit!


Biozellin tukkatuotteet ovat nousseet Cutrinin rinnalla suosikeikseni. Edullisia ja laadukkaita, osastolta mukaan lähti niin kiiltosuihketta kuin korjaavaa hoitoainettakin. Nämä naamiot kiinnostivat myös, hopeaa olen jo kokeillut, mutta juteltuani ihanan asiantuntijan kanssa kauan sain myös vahvistuksen visiolleni siitä, että kaipaamani kesätukka olisi loihdittavissa näillä naamioilla takaisin. Pinkin hehkun saa pariksi pesukerraksi takaisin vahingoittamatta kampaajan tekemää väriä. Ei vielä lähtenyt mukaan, mutta koko sarja on kyllä kiinnostava. Olen ennen kaikkea ihastunut siihen, että kaikki hiussuosikkini ovat tällä hetkellä ennen kaikkea laadukkaita, mutta samalla myös Suomalaisia.



Vielä kävin katsastamassa sitä terveyspuolta. Jungle juice bar on tuttu paikka, tällä kertaa vain appelsiinimehu, mutta smoothietkin ovat aivan ihania. Sellon kauppakeskuksessa tämä samainen paikka on ja se on kyllä suosikkini. Appelsiinimehun voimalla jaksoikin sitten kiertää terveyden läpi. Vain välipalapatukoita tarttui mukaani. Suosikkejani näissä taatelipohjaisissa ovat nämä natural barin versiot, etenkin punaiset marjat. Töissä on laatikossa näitä aina, sillä kahdeltatoista syödyllä lounaalla kun ei aina jaksa sinne ilta seiskaan tai kasiin saakka, niin tämä on hyvä napata välissä.


Vielä ennen kotiin lähtöä suunnistin Teri Niitin suunnittelemaan muotinäytökseen ihastelemaan (tai hihittelemään) muodille.






Kaikkineen kiva kokemus, vaikka on myönnettävä, että osa vaatteista oli minusta perin mielikuvituksellisia. Oma ihastukseni olivat Jukka Rintalan punaiset takit, joista vielä kuva alla. Tuon keskimmäisen kun saisi niin oi että olisi pieni ihminen onnellinen.

Messut itsessään olivat ihan hauskat kiertää, vaan kyllä se perjantai ilman pahempaa ihmisvilinää taisi sopia itselleni paremmin. Ostinkin vain päivälipun, kyllä ne päivässä kiertää. Kivahan siellä oli kierrellä ja vapaa päivää viettää. Ehtikö teistä kukaan messuilemaan? Mitkä olivat omat suosikkisi?

Aurinkoista Sunnuntaita! 

All of this and lots more. Nice event to pop around, not that it would take all weekend, but at least some time.

Sunny Synday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Iih mitä karkkikoruja! Harmi kun en itse tuonne nyt ehtinyt, huomasin että opettajamme oli siellä luennoimassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kout on kyllä niin syötävän kauniita <3 Ehkä ensi kerralla ehdit jälleen :)

      Poista
  2. Voi mitkä messut! Oispa kiva ollut päästä myös sinne. Siellähän oli varsinainen silmälasien taivas :) Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä erinomainen valinta erilaisia kehyksiä joita kokeilla. Varmaan jokainen kuviteltavissa oleva liike :)

      Poista
  3. Oli tosi kiva tavata :) Ehkä seuraavalla kerralla ehdimme höpötellä hieman pidempään. Oletko tulossa ensi lauantaina (päivällä, illan juhlan kanssa olen vielä hieman vaiheessa mennäkö vai ei)?

    Nuo kelttikorut ovat kyllä kauniita, tuo samainen, tai ainakin samoja koruja myyvä koju, on kaikissa motskari- ja autoaiheisissa tapahtumissa ja jonkun korun olenkin sieltä ostanut. Hitsi, sulla oli paljon parempi paikka muotinäytöksessä, me oltiin jossain piippuhyllyllä, kun vitkutettiin sisään menoa liian pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki tulen lauantaina, niin päivällä kuin illallakin. Toivotavasti ehditään silloin jutella enemmän :) Minulla on noita kelttikoruja kotona jo jokusen verran kun on tullut Irlannistakannettua ja aika paljon sain tehdä itseni kanssa töitä, että en samanlaisia menisi ostamaan :D

      Poista
  4. Olipas ihanat messut. Täällä Oulussa on saatu messuilla ainoastaan radio ja blogimainosten välityksellä. Tuonne olisi ollut ihana päästä. Nyt kun sain omat lasit niin ymmärrän kyllä miksi halusit panostaa ihaniin pokiin. Itsellä nimittäin meinasti hermoraukka mennä valinnan kanssa. Lumi merkillä on yksi laukku (siis ainakin yksi) minkä haluaisin, en muista enää nimeä sille mallille mutta joskus semmoisen vielä itselleni hommaan.
    Täytyy kyllä myöntää etten aina ymmärrä noito todella "hienoja" muotinäytöksiä ja niiden hassuja luomuksia. Kuka niihin pystyy arkena pukeutumaan??
    Kiitos kun jaoit messut meillekin jotka sinne emme päässeet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuista oli ihan kiva kirjoittaa, vähän erilaista kirjoitettavaa kerrankin. Muotinäytöksissä kaiketi idea olisi katsoa vain yhtä tai kahta juttua, mutta kyllä on myönnettävä, että ymmärsin vain puolet, ne pidettävät vaatteet. Muuten menee vähän yli, en ehkä ole sitten riittävän muodista innostunut ;)

      Poista
  5. Messut näyttäisivät parantuneen viime vuodesta, ainakin minua kiinnostavia tuotteita on näemmä ollut todella paljon! :) Ja hienot kehykset motivoivat ainakin itseäni käyttämään laseja enemmän, pitäisikin tsempata tässä asiassa.. Useimmiten piilarit vievät ainakin itsellä voiton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monia kivoja juttuja siellä oli tarjolla, itse valikoin tarkemmin mitä nähdä. Messujen kiertäminen umpimähkään ei ole minun juttuni, mutta kun tutustuu etukäteen niin johan siellä on monesti vaikka mitä kivaa jota bongata :)

      Poista
  6. Kiva kun teit postauksen messuilta. Itse en päässyt, mutta vähän lohduttaa lukea muiden juttuja sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tämä on ollut monlle mieleen tämä postaus, koetin monet itelle tärkeät jutut saada mahtumaan mukaan :)

      Poista
  7. Ihana postaus messuista! :))
    Olin itse kiertelemässä pe & la - olisi ollut mukava törmätä!
    Jäi kyllä monet tutut näkemättä kun ei siellä sattumalta törmännyt keneenkään, sen verran iso alue kierrettävänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siellä kyllä aika monta muutakin ihmistä, joten en ihmettele, että pahemmin ei tullut tuttuihin siellä törmättyä niin kivaa kun se olisikin ollut :)

      Poista
  8. Harmi toi sun Masai kokemus. Vastasin sulle tuonne mun blogiini aiheesta. Mulla taas kävi Inglotin osastolla vähän samalla tavalla... Mä olen tykännyt niistä, mutta... mulle vastattiin siellä yhdestä asiasta, "sori meillä on niin kiire nyt, että ei ole aikaa"... Vaihdoin sitten osastoa, jossa heillä oli mulle aikaa. On kyllä tosi tärkeää, että asiakaspalvelija kuuntelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Kyllä se asiakaspalvelu vaan on kaiken a ja o messuilla kuin muutenkin. Missään nimessä ei saisi jättää huomiotta ihmistä joka koettaa kysyä neuvoa ja apua, tai sanoa, ettei ole aikaa. Sitä kun äänestää jaloillaan, kurjaa että Inglotilla oli noin :/

      Poista
    2. Niinpä... Jos mulle olisi sanottu, että "hei tässä menee hetki, odotatko vähän" olisi ollut toinen, kuin se, että "ei ole aikaa sulle". Mä olen tykännyt kyllä Inglotin väreistä, mutta kyllä nyt vähän kolahti.

      Poista
    3. Joo, ihan totta. Pitää osata kohdata asiakas vaikka olisi kuinka kiire :)

      Poista
  9. Saa laittaa tarkemmankin esittelyn ostoksista ;) Mä olin kans eilen ja rahaa todella paloi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei hätää, on niitäkin tulossa, mutta ansaitsevat tietenkin omat postauksensa ;)

      Poista
  10. Kivoja messukuvia. En itse ehtinyt messuille tänä vuonna.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!