New favourite blouse


Ollaksesi korvaamaton, sinun tulee olla erilainen.

Tämä on yksi ensimmäisiä kuvia, jotka on otettu joissa minulla on tämä kauniin valkoinen pusero. JUNAROSE:n reissulla sain tämän mukaani ja sen jälkeen en ole ihan hirveästi pitänyt ylläni vapaa-ajalla mitään muuta kuin näitä farkkuja ja tätä puseroa. Ainakin toinen kahdesta on ollut yllä sen jälkeen koko ajan. Kummassakin on omat juttunsa, joka tekee vaatteesta erityisen ja mielenkiintoisen. Vaikka kuvat ovat useamman viikon vanhoja, niin samat vaatteet löytävät ylleni aina vaan uudelleen ja uudelleen, kun vaan mahdollisuus rennompaan pukeutumiseen on olemassa. Mukavat, vähän erilaiset ja juuri nyt korvaamattomat vaatteet. Kertakaikkiset suosikkini. Mikä on sinun tämän hetken suosikki vaatteesi, juuri tällä hetkellä?

Upeaa lauantaita!

In order to be irreplaceable, one must always be different.

This blouse has been my favourite for the past couple of weeks. Almost a month now. Every time I can I seem to wear this. Photos are old here, but this outfit id one you can find me wearing tomorrow on my day off as well as any other day off day. Simple and I like the feel to it. What is your current favourite?

Great Saturday!

Pusero/Blouse: JUNAROSE * // Farkut/Jeans: JUNROSE // Kengät/Shoes: Esprit


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Onpa ihana paita, tuota aion mennä Vero Modaan kurkkimaan. Lempparivaatteissa yhdistyy mukavuus. Vaikka farkkulegginssit ja raitaneule ja mukavat kengär.

    Kaunista lauantaita. :)

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitaneulet ovat kyllä aivan ihania nekin! Vaan tuota kokonaisuutta kohden taas venyi käteni... tänäänkin :D

      Hyvää lauantaita!

      Poista
  2. Voi ei, mikähän olis mun lemppari... Ei mulla taida olla suosikkia. Tai hei, vastaan kotilökärihousut :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotihousut on kyllä hyvä valinta sekin, vähän vähemmän kuvaukselliset vaan anoppilan takapihalla :D

      Poista
  3. Mun lemppari vai!? Arkisin vai vkl? :D Noo sanotaanko nyt näin lauantaina vaikkapa yökkäri. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yökkäri on ihan mainio valinta, siinä on sitä mukavuutta kerrakseen :)

      Poista
  4. Kiva asu ja tosi nätti college!
    Kyllä mun suosikkiasu on ehdottomasti tällä hetkellä Dieselin Skinzeefarkut, jotka ostin hullareilta. Ihanan joustavat, pehmeää farkkua, ihan huiput! Ja siihen melkein sanoisin, että valkoinen löysä teeppari. Joo.Ja niittibuutsit. Siis vapaalla!
    Töissä sitten lemppari taitaa olla mustat kapeat housut ja löysä paitis neuletakin kanssa, korkkarit tai ballerinat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kuulostaa kivalta nämä sun suosikit, semmoisilta että keöpaisivat meikäläisen kaappiin saman tien. Hyvät farkut kyllä vaan on hyvät, kun ne on semmoiset kun pitää niin ne jalassa menisi koko ajan :)

      Poista
  5. Ihana asu <3, en yhtään ihmettele, vaikka tämä asu päätyy päällesi usein! Nyt heitit pahan, sillä asusteista olisi helppo nimetä montakin suosikkia, mutta vaatteista.... hmmm ehkä juuri nyt pidän eniten omassa kaapissani uudesta Tiger of Swedenin villakantastakista. Mukavaa lauantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi villakangastakit on niin kauniita! Aika monta suosikkia se on omassakin kaapissa, mutta tästä on muodostunut semmoinen vakiokokonaisuus joka paikkaan jonne sen kanssa voi vaan mennä ;)

      Hyvää viikonlopun jatkoa!

      Poista
  6. Kaunis ja mukavan näköinen asu :) kotioloissa lempparini on lökögolleget ja lämmin pusero , ihmisten ilmoilla viime reissulta ostetut viininpunaiset housut, löysä paita ja joko matalat bootsit tai sitten polvipituiset saappaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viininpunaiset housut on kyllä ihana idea, täälläkin kovassa pohdinnassa. Saappaitahan pitäisin vaikka kuinka jos vaan olisi sopivia, kovin harvoin on.Mutta ne jotka on niin niitä vaalitaankin sitten kyllä :)

      Poista
  7. Itse huomaan että pyöritän samoja vaatteita aina uudestaan ja uudestaan. Kun jostain kokonaisuudesta tulee mieluisa, sitä vaan valitsee sen aina päälle. Tällä hetkellä omat lempparit on ellokselta tilatut farkku jegginsit, niitä olen pitänyt nonstop jo pari viikkoa, aina vaan välillä pesuun ja taas jalkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri noin, sitä ottaa ne samat käyttöön aina vaan uudelleen ja uudelleen. Niin minäkin teen, aika monta päivää menen parin kokonaisuuden yhdistelmällä. Pitäisi varmaan tehdä semmoinen "vatekaapin luottotuotteet" postaus :)

      Poista
  8. Hurjan kivan näköinen kotiasu sulla! Paidasta tulee mieleen H&M:n (ikivanha) yhteistyömallisto Viktor&Rolfin kanssa. Itse viihdyn kotona yleensä tummansinisessä hammastahnatahraisessa OnePiece-haalarissa - totally classy - haha!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haalarit ovat varmasti mukavia kotiasuja ja semmoisia tarvitaan kyllä aina myös :)

      Poista
  9. Kivan näköinen yhdistelmä, collagepuseroita on ollut kiva katsella nyt kun ne ovat takaisin muodissa. Itse en ole osannut (vielä) hankkia. Oma lemppari taitaa olla tällä hetkellä joku löysä neule ja harmaat farkut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin on ainokaiseni, niin paljon ei ole tullut noita haalittua. Tosin nyt kaipaisin simppeliä vaalean harmaata versiota itselleni. Sen verran olen valkoiseen jo ihastunut.

      Poista
  10. Vapaalla lempparit ovat farkut, työasuna eniten käytössä ovat olleet syksyn aikana harmaat housut. Neuletakit ahkerassa käytössä sekä rennompien että toimistoasujen kanssa. Toi pusero on tosi nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmat housut on kyllä kätevä valinta melkein minkä tahansa kanssa.

      Poista
  11. Farkut ja raitapaita rules :) Kiva toi sun asu!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!