11.10.2014

New shoes.


Tuhannen mailin matka alkaa parista fantastisia kenkiä.

Vasta taisin mainita, että en ole uusia kenkiä hetkeen ostanut. Kävin sellaiset keskiviikkona Hullareilta hankkimassa. Suhtautumiseni Hullareihin on hyvin kaksijakoinen. Siellä on mielstäni aika ajoin edullisia tuotteita ja jos sellaisen näen ja tuotteen tarvitsen niin käyn sen hakemassa. Selaan siis kuvaston kyllä läpi ihan joka kerta. Vaan yhtään ylinmääräistä aikaa en tavaratalossa vietä, etenkin jos on kiire. Kiireettämänä aikana käyn mielelläni läpi tuotteita, kyllä, ihan oikeasti. Mutta jos on kiire, menen ja haen tuotteen ja tulen pois. Mukavuudenhaluisena toivon löytäväni tuotteen Tapiolan tavaratalosta, etenkin kiireessä. Mutta pidän siellä kiertämisestä muutenkin enemmän. Nettikaupasta en haaveile tilaavani, pari kertaa kokeilin ja totesin haluavani kuitenkin sovittaa. Yleensä ostamani tuotteet ovat hintavampia ja niissä on kivan oloinen alennus.

Niin tälläkin kertaa. Olen jokusen kerran kertonut, että tarvisen uudet talvikengät ja vaikka preferoinkin nahkakenkiä aina, niin yhdet keinonahkaiset nilkkurit on minusta hyvä olla olemassa. Kun taivaalta tulee loskaa ja tiellä on suolaa menevät kengät todella herkästi pilalle, sille kelille on minusta oltava Pahlmrotin kengät. Niin ne olivat edellisetkin, laskin nopeasti CPU:ta yksi päivä, sain lopputulokseksi noin 5senttiä käyttökerta. Kotimaista laatua siis. Olen seurannut Pahlmrotin tarinaa mielenkiinnolla ja paloin innosta saada kokeilla Tero Palhmrotin versioita. Koska kuitenkin kenkiä on enemmän kuin riittävästi halusin odottaa niitä sopivia. Tässä ne nyt sitten ovat, uudet jokasään nilkkurit marraskuun loskakeliin pitämään varpaat lämpiminä ja kuivina. Minusta hyvin ajattoman malliset kengät, joille toivottavasti tulee yhtä paljon käyttöä kuin edellisille.

Mitä mieltä te olette Hullareista ja vastaavista? Ilahdutteko vai kauhistuttaako ajatuskin?

Kivaa lauantaita!


A journey of a thousand miles begins with a fabulous pair of shoes.

I got my self new shes the other day. Classic shape and quite dull right? But they are perfect for winter in Finland when you never know if it's snow, rain or both. And they are Finnish quality, that I appreciate on winter shoes, they last so long time. I calculated CPU (=cost per use) for my old ones, 5cents is not that much for winter shoes. What do you think on these ones?

Great Saturday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

16 kommenttia:

 1. Minä kierrän Hullarit ja Sokoksen 1+ 3 päivää ja vastaavat kaukaa ellei siellä ole jotain ,mitä pitää ehdottomasti saada.kierrän siksi,että muutoin sorrun ostamaan jotain,jos halvalla saa ( minussa elää pieni Sulo Vilen). Mutta hienot kengät olen ostanut,tuollaiset olisi minullakin hankintalistalla.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kovasti koettanut karsia tuota "osta jos halvalla saa". Onnistuu kohtalaisen hyvin, paitsi kirjojen kohdalla. Köh, lauantaina tuli ostettua niitäkin taas ;)

   Poista
 2. Hullarit ihastuttaa ja vihastuttaa. Yleensä aina piipahdankin siellä mut nyt ärsytys vei voiton enkä ole mennyt. Illqlla ajattelin että voisin piipahtaa mut katsotaan nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sinne ehdottomasti pidä mennä jos ne ärsyttävän, ihan turha mennä itseään kiusaamaan, minusta ainakin :)

   Poista
 3. Kivat kengät. Mä en ole omia jokasään nilkkureita vielä ostanut, mutta kohta kelit kyllä vaativat ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Minusta oli aika hankkia uudet semmoiset, alkavat nuo kelit olla sellaiset hiljalleen.

   Poista
 4. Kauniin ajattomat ja kivan kiiltävät. Noilla on hyvä tepastella sitten kun sitä räntää tulee taivaan täydeltä. Aika harvoin hankin hullareilta mitään, ostovimma ja ryysis ei ole mun juttu. Yksiä saappaita vähän katselin sillä silmällä. Viime vuonna taisin tilata kissoille ruokakipot...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kauanko ovat kiiltävät, vaikka vanhat samanlaiset pysyivät kiiltävinä loppuun saakka kun tänään kiikutin vuotavat kengät vihdoin roskiin. Minä tykkään kierrellä, en välttämättä ostaa :)

   Poista
 5. Ristiriitaisin tuntein minäkin tänään siellä. Mutta ainahan sieltä jotain haaviin tarttuu ja yleensä jotain aivan ihanaa, kuten nämä sinun upeat kengät.

  Palmrothin tarina on minunkin mielestä mielenkiintoinen ja upea, että homma jatkuu suvussa. Minulle Palmrothin kengät ovat käsite. Esim.yhdet mustat saappaat, Pertti Palmrothit siis, eivät vuosienkaan saatossa ole menneet miksikään ja ovat aina ajankohtaiset.. Hyvin samaa tyyliä, muuten kuin nämä sinun uutta mallia olevat. :)

  Hullareilla on inhottavan ihanaa, sanotaanko näin. ;) Seuraavaksi kohteena Marks&Spencer ;)

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on hienoa, että suvussa jatketaan kauniin ajattomien kenkien suunnittelua edelleen. Minulla on Pertin ajalta vielä yhdet nilkkurit ja kahdet avokkaat olemassa eivätkä yhdetkään niistä ole vielä menneet miksikään. Niin ja tosiaan, se ensimmäinen nahkalaukkuni.

   M&S oli mielenkiintoinen kokemus, toivottavasti viihdyt. Itse kirjoittelen siitä varmasti jo ensi viikolla enemmän :)

   Poista
 6. Kierrän aina Hullut Päivät... Mahdollisimman kaukaa :D
  Varmaan siellä on ihan hyviä tarjouksia etenkin jos jotain tarvii, mutta itselleni on jäänyt kauhukuva siitä ainoasta kerrasta, kun Hulluille päiville eksyin ja maalaisena jäin suu auki ihmettelemään, kun toinen toistaan hienommat rouvat käyttäytyivät toinen toistaan törkeämmin ja repivät vaatteita toistensa käsistä,. Hui. Ehkei meno ole enää samanlaista, mutta jätän mieluummin suosiolla väliin.

  Mutta käytännölliset ja nätit kengät olit jokatapauksessa "saalistanut"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi aivan varmasti on samanlaista, riippuen mitä on tarjouksessa. Jotenkin sitä on oppinut kiertämään ne tilanteet. Nämä olivat kyllä sellaiset, että on mentävä vain hakemaan, kun alennus alkoi olemaan jo varsin tuntuva :)

   Poista
 7. Kauniit nilkkurit. Kiva, että joka sään saappaiden ei enää tarvitse olla niitä tylsän näköisiä peruskenkiä.

  Minua ei saisi edes uhkailemalla astumaan Hulluille Päiville. Joskus, kauan sitten erehdyin ja oli turhan hulvatonta menoa makuuni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, perus kumpparit on kyllä vähän tylsät, nämä olivat minusta yllättävän sirot :) Ymmärrän kyllä sen hulluuden tunteenkin, onhan siellä pahimmillaan varsin hulvaton markkinafiilis :D

   Poista
 8. Kauniit ja käytännölliset - täydellinen yhdistelmä!
  Minä kyllä kierrän Hullarit kaukaa, nyt kun on mahdollista ostaa myös netistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en nettiin jotenkin osaa luottaa, sen parin kerran jälkeen kun kokeilin ja sivut kaatuivat :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!