Preppy day.


Jos löydät jotain josta pidät, pysy siinä ja osta vähintään kolme.

Minulla on kaksi juttua joihin palaan uudelleen ja uudelleen. Ne ovat raidat ja helmet. Taanna päivänä oli ylläni kumpaakin. Kun on päivä, jolloin en ole ihan varma mitä pukisin ylleni, puen yleensä molempia. Raitoja pidän vuoden ajasta riippumatta, vaikka monelle raidat taitavat olla kevään ja kesän juttu? Helmiähän voi pitää koska tahansa ja minkä kanssa tahansa eikö? No aitoja helmiä minulla on harvemmin, kaulassa kyllä tässäkin, mutta muutoinhan ne ovat monesti muovia. Omistan kyllä tuon sini-valkoisen lisäksi myös kokovalkoisia nauhoja kaksi ja yhdet korvakorut. Arvatkaa kuinka usein uskallan pitää korvakoruja ja kaulanauhaa jotka sain 15-vuotislahjaksi isoäidiltäni ja jo edesmenneeltä isoisältäni? Niinpä, saa olla aika isot juhlat, että uskallan ne laittaa. Vaikka helmiähän tulisi nimen omaan käyttää, jotta niiden kiilto ei himmene.

Mutta muovisillakin selviää ja raitaakin saa kivasti joka vuosi hankittua. Monesti yhdistän ne punaiseen, mutta tällä kertaa oli enemmän konjakin olo (syksyllä usein itselläni on). Mitkä ovat teidän vakiojuttunne joihin nojaatte? Mitä käytätte aina vaan uudelleen ja uudelleen?

Hyvää torstaita!


If you find something you like, stick with it and buy at least three.

My two things I can have more and more are stripes and pearls. The other day I wore both of them. They are something I tend to wear over and over again. And on those days when I don't know what to wear those are the ones I put on. Stripes come with me on every season, autumn and winter as well as spring and summer. What are yours stripes and pearls?

Great Thussday all!



Jakku/Blazer: Lindex // Pusero/Blouse: Old // Hame/Skirt: Mark's and Spencer // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Raikas ja klassinen kokonaisuus.tykkään.ja suosin tuollaista tyyliä itsekin.raitoja rakastan minäkin.nyt talveksi etsinnässä jotain paksumpaa raidoitusta
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi :) Minulla raidat ovat ennen kaikkea neuleissa talvella, kesällä sitten kaikessa mahdollisessa :)

      Poista
  2. Kiva kokonaisuus! Tuollainen raitayläosa raikastaa ja reipastaa olon ja asun kummasti.
    Olen ehdottomasti raitaihmisiä, ja hankin vasta Marimekosta kivan mustavalkoisen mekon paksua puuvillaneulosta.

    Korvakoruja lukuunottamatta en käytä helmiä, joten kiinnostaa, miksi et uskalla käyttää aitoja helmiä? Pelkäätkö niitten katkeavan päivän hulinoissa vai kärsiikö aito helmi muuten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Raidat piristävät montaa kokonaisuutta. Aito helpo käsittääkseni pitää käytöstä, mutta koska valkoinen nauha + korvikset ovat tunnearvoltaan niin mittaamattoman arvokkaat, niin pelkään niiden hukkuvan. Muuta syytä pelolle ei ole, lähinnä se, että menetän itselleni arvokkaat helmet.

      Poista
  3. Ihanan raikas kokonaisuus todella! :)
    Multakin löytyy helmiä, mutta useimmiten ne odottavat vain käyttöä. Sain niistä yliannostuksen kouluikäisenä, silloin kun ne kaikenväriset muovihelmet oli kova sana. Korviksissa tykkään kyllä kovasti helmistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janet. En minä helmiä joka päivä käytä, paitsi ehkä korvissa. Liika on liikaa, mutta kerran tai kaksi viikossa on minulle hyvä tahti :)

      Poista
  4. Raidat ja helmet; niiden nimeen minäkin vannon! :) Mua harmittaa ihan hirveästi, että meni tuo Lindexin bleiseri sivu suun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, se ei ole ihan tuorein, onkohan kaksi vai jo kolme vuotta vanha. Löytysiköhän kirpparilta?

      Poista
  5. Tuollainen raitanen bleiseri ois kyl ihana lisä mun vaatekokoelmaani. Raitahan On aina ihana juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli itsellä pitkään kaapissa, mutta kaivoin sen taas esille kun raitaa aloin kaipaamaan :)

      Poista
  6. Täällä yksi, joka käyttää raitoja läpi vuoden. Kaulakoruja en oikein osaa käyttää, vaikka yritän kyllä opetella. Minulla on muutamat aidot helmet ja helmikorviksiakin useammat. Ja niissä on kaikissa jokin muisto mukana;)
    Itselleni must-juttu ovat musta teepparit - vaikka musta ei olekaan minkään väriopin mukaan minun värini, niin silti niitä mustia teeppareita on kaapissa yli sallitun rajan.
    Iloa torstaipäivään sekä sinulle että Kotinörtillesi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en pitkään aikaan osannut kaulakorua vaihtaa vaan nyt opettelen sitäkin täällä. Ettei aina samaa. Musta on miusta siitä jännä väri, että oli se värikartassa tai ei, niin sitä pitäisi jokaisen kaapissa edes vähän olla ;)

      Kaunista torstaita!

      Poista
  7. Aivan ihana asu. Raidat ja helmet, ajattamattomat klassikot, niihin päädyn aina minäkin.

    Ymmärrän hyvin että varoen arvokkaita ja tunnearvoltaan mittaamattoman arvokkaita helmiä käytät. Isäni ja isäni vaimo keräävät molemmille tytöilleni Tillanderilta helminauhaa. Tytöt saavat aina nimi-ja syntymäpäivälahjaksi ja joululahjaksi aidon helmen. On kyllä tunnearvoltaan ihana lahja. Toivottavasti vanhat klassikot ovat in vielä 15 vuoden päästä.

    Kaunista päivää toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :) Tunnearvo korut ovat haasteellisia, haluaisi pitää vaan pelkää niiden katoavan. Juhlaan kaivan helmet usein vaan arkena en vaan uskalla. Ihanaa lahjaa keräävät isäsi ja tämän puoliso lapsillesi. Muistorikasta ainakin.

      Aurinkoista päivää sinulle myös!

      Poista
  8. Minä tunnistaudun kevät-kesä raitanaiseksi. Helmikorut taas käytössä ympäri vuoden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisin, että minä "raitoja ympäri vuoden" pinttymäni kanssa olen kovin pienessä marginaalissa :)

      Poista
  9. Ihana kokonaisuus, erityisesti asusteet, korut ja kengät! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Kengät ovat suosikkini vaan ei niillä kauaa enää tarkene.

      Poista
  10. Sinut tunnistetaan raidoista ja minut kukista. Meillä on jokaisella se oma juttumme. Sitten meillä molemmilla on vielä huivit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on, ja hyvä vaan että on omat jutut kaikilla :) Ja huivit, ne on ihan parasta :)

      Poista
  11. Ihana raikas kokonaisuus !! ...voi hitsi tulee kaipuu kesään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli. Kesä on kyllä ihanaa aikaa, omakin suosikkini :)

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Kiitos Elina, se oli kyllä aikanaan oikea löytö :)

      Poista
  13. Toi bleiseri on niin nätti! Harmi että omani on jäänyt vähän niiku isoksi... Eikä istu oikein millään ylle, vaikka kuinka olen yrittänyt. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis kyllä. Minä ostan yleensä semmoisen joka sopii hartioiden mukaan, joten istuvat vaikka koko vaihtelisi ;)

      Poista
  14. Ihana raidan ja tummansinisen yhdistelmä, tykkään!

    Ihanaa viikonloppua sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta. Raita ja tummasininen ovat kyllä ikuisuussuosikkini :)

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  15. Mä fiilisten aika jotain rokkiripausta asuissa, liika naisellisuus alkaa ahdistaa. Sit pitää kiskoa päälle jotain niitikästä, mustaa tai muuten vaan rouheaa, että tulee kotoisampi olo! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle sopii rouheus kovin hyvin. En minäkään liian naisellsita, pitsit ja röuhelöt ja kukkakuosit menee liian pitkälle :)

      Poista
  16. Kaunis kokonaisuus<3 Raidat tuovat raikkautta asuun kun asuun, pitäisi opetella käyttämään enemmän! Helmet ovat myös niin ajaton klassikko. Minulla on pari helmikaulakorua, jotka ovat kovassa käytössä. Toinen on tehty muistaakseni makean veden helmistä ja värjätty, toinen onkin tehty simpukoiden kuorista hiomalla siitä suht pyöreitä helmiä. Se on erityisen rakas, koska se on maailmalta lahjaksi minulle kantautunut ja sen tekemisestä on köyhä perhe saanut elantoaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korut, joilla on tunnearvoa ovat ainakin minulla eniten käytettyjä. Vaikka kauniita olen ostanut vain kauniin takia, nin paljon vähemmän lopulta niitä tulee pidettyä :)

      Poista
  17. Raidat ja helmet - ihania klassikoita molemmat. Tosi kiva asu, sopii mainiosti näin syksylläkin pidettäväksi. Ja nuo helminauhat ovat todella upeat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Ostan helmiä aika varoen, lähinnä koska kovin monesti ne saattavat vanhentaa. Tuo kaulakoru oli yksinkertaisuudellaan kaunis, mutta värit tekivät siitä edes vähän erilaisen.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!