9.10.2014

Purple Marja Kurki.


Mutta kengät ovat minun juttuni. Kenfät ja huivit. Rakastan huiveja.
- Leslie Bibb -

Joskus asukokonaisuus ei tarvitse kuin sen yhden jutun. Koetin kovasti taannoin pukeutua kokonaan musta-valkoiseen, mutta tuijotettuani pelistä htken itseäni tiesin, että se päivä ei olisi pelkkää mustavalkoista. Niinpä etsin huivien joukosta mukaan viime jouluna Äidiltä lahjaksi saamani Marja Kurjen liilan huivin. Yhdellä kirkkaalla huivilla saa asuun kuin asuun kummasti eloa. Olen tykästynyt kahden huivin perusteella Kurjen villahuviien laatuun. Ne säilyvät hyvän näköisinä ainakin omassa käytössäni ja sopivat minulle väriensäkin puolesta. Ei siis liene mikään ihme, että avasin pari päivää takaperin Marja Kurjen sivut etsiäkseni mahdollista uutta joululahjatoivetta. Löysinkin yhden oikein kauniin vaihtoehdon, tai jos totta puhutaan niin useamman, mutta päädyin yhteen.

Yksi syy katsella Kurjen tuotteita on niiden kotimaisuus ja toinen on ajattomuus. Huivien värit ja materiaalit kestävät aikaa ja toimivat monessa mukana. Kotimaisuus on iän myötä noussut minulle tärkeämmäksi, tiesittekö, että Kurjella on myös laukkuja ja muita nahkatuotteita? Siellä oli muutama varsin edustava yksilö myös. Ja sanottakoon nyt sekin, että ei tämä mikään mainospostaus ole, vaan tyytyäinen huiveihin, joissa todella koen hinta-laatu - suhteen olevan kohdallaan.

Onko Marja Kurki teille tuttu merkki? Mitä mieltä olette tuotteista?

Aurinkoista päivää kaikille!


But shoes are my thing. Shoes and scarfs. I'm a bog fan of the scarf.
- Leslie Bibb - 

Sometimes outfit need something. The other day I tried on wearing just black and white but in the morning it turned out, that I need something else as well. This time that something else was a scarf from Marja Kurki, Finnish designer making lot of beautiful scarfs. On my eye, they last time and colors are great. Good value for money on my eye. What do you think on this one? 

Great day all!

Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Blouse: Penneys (Primark) // Farkut/Jeans: JUNAROSE* //
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Marja kurki

* saatu blogin kautta // received through blog

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

30 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Marja Kurki on tuttu vuosien takaa. Meillä oli töissä huiveja ja kravatteja asiakaslahjoina ja myös käytimme asiakastilaisuuspukeutumisessamme Marja Kurjen tuotteita. Harmittavasti olen melkeinpä unohtanut koko merkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Minä aina aika ajoin muista nämä, pääosin jouluna ;)

   Poista
 2. Onpa upea huivi! Merkki on jäänyt mieleen äitini kautta lapsuudesta, mutta itse en ole koskaan omistanut Marja Kurkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Kurjella on kaikkea kaunista, vaan on semmoisia vähän "tätimäisiäkin" juttuja kyllä :)

   Poista
 3. On tuttu, mutta itse en omista yhtäkään hänen tuotettaan. Olen Marjan tuotteita ihastellut yleensä muilla, kuten nytkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisabete. Taitaa olla aika monelle Suomalaiselle tuttu merkki :)

   Poista
 4. Kaunis huivi ! Tuttu nimi ja olen niitä monesti hiplannut, mutta en ainakaan vielä hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Minusta nämä kestävät aikaa hyvin, värinsä ja materiaalinsa puolesta :)

   Poista
 5. Oi että miten kaunis huivi. Vaikka olen tälläinen perustyyppi, tummansinistä, harmaata, ruskeaa, punaista ja valkoista.. Niin lila kolahtaa. Yhdessä kohdin sain kutsua itseäni täti Lilaksi, kun tuli hamstrattua kaikkea lilaa, jopa lila tai oikeastaan tumman luumun värinen villakangastakki.

  Huivisi on täydellinen. <3

  Kaunista torstaita toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Liila on kaunis väri ja sopii vaaleille suomalaisille todella hyvin :)

   Kivaa torstaita!

   Poista
 6. Kaunis huivi - ja itselläni on yksi Marja Kurjen villakangashuivi, jonka laadusta tykkään kovasti.
  Liikelahjoina Marja Kurjen tuotteet ovat myös tuttuja.
  Pari vuotta sitten Turussa oli pop-up - myymälä, jossa oli Marja Kurjen tuotteita edullisesti ja harmittaa vieläkin, että pihistelin silloin!
  Kivaa torstaipäivää sinne flunssapedin pohjilta - sekä sinulle että Kotinörtillesi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady :) Kurjella on muuten verkkokauppa, huomasin sen tässä vasta. En oikein tiedä onko se kovin fiksua minun huomata verkkokauppaa ;)

   Pikaista paranemista ja aurinkoa torstaihin!

   Poista
 7. Olen usein miettinyt, kuika hyvin sulle sopii punainen, mutta niin kyllä sopii violettikin! Upea huivi ja tosi ihana kokonaisuus :) Nimenä Marja Kurki ja hänen huivit ovat tuttuja, mutta itselläni ei ole koskaan hänen huivia ollut, voisin kyllä harkita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Vahvat värit yleensäkin. Kannattaa ainakin vilkaista. Hyvin kohtuu hintaisia ja sovittaminen on hyvin edullista ;) Stoccalla on ainakin ihan fyysisesti noita.

   Poista
 8. Ooh, tuo huivi on kyllä upea! Ja todella piste i:n päällä klassisen asun parina, pääsee siinä todella kauniisti esiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna-Maria. Asun piristäjä tämmöinen, ainakin omasta mielestäni :)

   Poista
 9. Upeat värit! Noissa Kurjen huiveissa on kyllä laatu kohdallaan, itselläni on yksi ainakin 10 vuotta vanha villahuivi, ja edelleen todella hyvässä kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Eikö? Nämä kestävät aikaa todella hyvin.

   Poista
 10. Kaunis huivi ja niin upeat sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija, se on kyllä todellinen kaunotar minustakin :)

   Poista
 11. Marja Kurki on tuttu -ei tosin omasta pukeutumisestani, mutta juuri huiveja annettiin eräässä työpaikassani ulkomaalaisille businesskumppaneille liikelahjuksiksi niiden laadukkuuden takia. Todella kaunis violetin sävy sinun huivissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikelahjoiksi noita käsittääkseni menee todella paljon, vaan ovat ne ihania omassakin käytössä :)

   Poista
 12. Joskus minulla on ollut Marja Kurjen huiveja. Tämä huivi toi kyllä kivasti väriä sun asukokonaisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna, väri tekee monesti ihan hyvää :)

   Poista
 13. Upea sininen väri - tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli, vahvat väit ovat suosikkejani :)

   Poista
 14. Mulla on yksi Marja Kurjen silkkihuivi, villakangashuiveista ei ole kokemusta. Minäkin olen unohtanut koko merkin olemassa olon. Sinun huivissasi on mahtavat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Aika monella se lienee unohtunut, itse ihastuin näihin suunnattomasti kun huomasin miten kauan harmaa huivini on pysynyt kuosissaan :)

   Poista
 15. Kaunis tuo huivi ja väri. Marja Kurjen huivit, solmiot ja kaulaliinat ovat tuttuja juttuja. Työpaikan huivit olivat joskus Marja Kurjen ja yksi villainen kaulaliina on kirpparilta kotiinkin tiensä löytänyt. Laatu on ollut hyvää läpi vuosien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Minäkin olen tykästynyt laatuun, joka tuntuu vaan kestävän ja kestävän. Ajattomuuteen myös, saa pitää samaa monta vuotta eikä se koskaan mene pois muodista :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!