Red gloves from M&S


Ystävä ei anna ystävän lähteä kotoaan ilman asusteita.

Jos olet lukenut blogiani pidempään, niin tiedät, miten pohjattoman rakastunut olen Brittikauppoihin ja olenkin jo useamman vuoden muutamasta niistä tilannut varsin menestyksekkäästi kotiin vaatteita. Suosikkini niiden joukossa on ehdottomasti mieleeni 90-luvulla tätileiman saanut Mark's and Spencers. Tuolloin siellä kävivät vain ne kukkakuosiin pukeutuvat täti-ihmiset, mutta kauppa on sittemmin nostanut profiiliaan huomattavasti ja etenkin perusvaatteissa se on ihan valtaisa suosikkini. Voitte siis kuvitella, miten innostunut olin kun se avasi ovensa Suomeen.

Kävin tietenkin katsastamassa osastot läpensä. Aloittaen oikeastaan sieltä itselleni tärkeimmästä eli ruokapuolelta. Joka oli, ehkä arvattaenkin, pettymys. Pieni ruokaosasto jätti toivomisen varaa. Teetä, kahvia ja keksejä, hilloja ja karkkeja. Toki tein sieltäkin ostoksia, mutta kaipasin niin paljon enemmän, Tallinnan M&S:n ruokapuoli on hulppea. Enkä voinut olla vertaamatta. Sen sijaan vaatepuolella ei ole valittamista, löydän ihan varmasti suosikkejani myös sieltä.  Niitä perusklassikoita kuten uudet hanskat. Sinällään koska en tarvinnut mitään, tyydyin ostamaan vaatepuolelta vain nämä kaunottaret. Ihanan punaiset hanskat ovat tervetullut piristys syksyyn ja talveen.

Kannattaako M&S:llä käydä? Minusta ainakin, ainakin jos haluaa laadukasta perusvaatetta hyvällä hinnalla. Eroaako se, kuten mainostavat, paljon Suomen markkinoista ja tarjolla olevasta vaatetuksesta muuten? Minusta ei, mutta koska se on yksi vakionettikauppani, niin saatan nähdä asiat eri tavalla kun jos tekisin ostokseni vain fyysisissä kaupoissa. Ilahtunut olen, että se on Suomessa, mutta olisin ehkä kaivannut vielä sitä kodin osastoakin mukana. Vaan hiljaa hyvä tulee, ehkä ruokapuoli laajenee ja saamme kodin tilpehööritkin aikanaan.

Oletko ehtinyt vierailemaan jo M&S:llä? Mitä pidit?
Kivaa torstaita!


Friends don't let friends leave their house with out accessories.

We finally have M&S here in Finland. I have tough ordered online from them several years already. I find that they have a great simple style peaces that can be wirn with many things. Not everyhiung is into my taste, but whn looking for key peaces on where to build up I tend to look from them. And now I don't ned to do that online anymore. At least that's what I tought. You see, I also love their food section and home secoration. We did not get much on those to Finland. And what I mostly miss is the food. Home things I can order online. But well, at least I get my clothes there if I need to. I think I will still order online, more easy for me. But for many, who don't know M&S this is great opprtunity.

What do you think of the whole place?
Great Thursday!




Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Onpas kyllä todella herkullisen näköiset hanskat. Tuo putiikki on minulle ihan uusi tuttavuus, täytyykin piipahtaa kun käy H.ssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli muitakin ihania kirkkaita värejä tarjolla kyllä. Jos kauppa on tuntematon, nin suosittelen todella lämpimästi.

      Poista
  2. Tulihan tuolla piipahdettua. Hyvin "minuntyylistä" vaatetta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin kauniita ne vaatteet siellä ovat, sitä ei käy kieltäminen :)

      Poista
  3. Punaiset hanskat on NIIN mageet. Olen myös itse sellaisia harkinnut, mutta en ole vielä hankkinut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä olivat kohtalaisen hintaiset minusta, 27€ ei nahkaisista ole paha. Etenkin kun on tämmöinen tunari joka hukkaa niitä jatkuvasti ;)

      Poista
  4. Mun on kans saatava ihanat nahkahansikkaat :)

    VastaaPoista
  5. Todella hyvännäköinen väri näissä hansikkaissa, siis todella onnistunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, juuri oikean punainen ainakin omasta mielstäni :)

      Poista
  6. Voi - olen melkein sanaton! Onkohan se Hesan reissu tehtävä ihan noiden ihanuuksien takia?
    Kivaa torstaipäivää sekä sinulle että Kotinörtillesi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin kaupan fanina sanon tietenkin joo, tottakai tänne on tultava ;)
      Aurinkoista torstaita sinulle <3

      Poista
  7. Mä kävin näitä hiplaamassa (tai no enemmän pinkkejä ja violetteja hanskoja), mutta en sitten ostanut. Tungin itseni myös siihen kuvausautomaattiin, mistä sai lähettää kuvansa facebookiin. :D En innostunut äkkiseltään tuosta myymälästä, odotin erityisesti herkkupuolta mutta petyin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kiersin kuvausmaatin kaukaa :D Herkkupuoli oli minullekin pettymys, samoin se, ettei kodin tavaroita tullut. Vaatteissa haen niin klassikoita tuolta, että niitä siellä kyllä oli mielestäni hyvä määrä. Samoin arvostamiani alusvaatteita, ei enää tarve lähteä Britteihin niitä hakemaan.

      Poista
  8. Minä en ole vielä käynyt tutustumassa valikoimiin, täytyypä käydä tässä lähiaikoina.
    Ja kiitos muistutuksesta - ihan pakko käydä ostamassa uudet hanskat! Hävitän joka vuosi kaikki hanskani, ja tänä aamuna oli jokseenkin vilpoinen sormista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kaikkea kaunista vaatetta kyllä, semmoista perus simppeliä. Mukana myös hyvin brittläisiä vaatteita ;) Hanskakausi taitaa olla alkanut jo.

      Poista
  9. Oi vitsi miten upeat. <3 Ihana löytö, kummasti piristää ankea syksyä. :)

    Kivaa torstaita toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia. Kohtalaisen huokea löytö vielä kaiken lisäksi ja hyvä niin ;)
      Hyvää loppuviikkoa!

      Poista
  10. Upeat käsineet <3 Itse en ole oikein koskaan lämmennyt M&S ja ulkomailla asuessani, britti ystäväni olivat monet töissä tehtaassa, jossa tehtiin vaatteita M&S sekä Topshopille. No, heidät korvattiin sitten paikallisilla, jotta kustannuksia saatiin pienemmäksi. Expatit on tietysti aina kallista työvoimaa ja kiva että paikalliset pääsivät myös johdon palleille, mutta silti olein surullinen ystävieni puolesta.Jäi jotenkin paha maku koko merkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts. En yhtään ihmettele, että on jäänyt paha maku suuhun. Valitettavan moni merkki on samalla tavalla tominut, mutta toki henkilökohtainen kokemus on eri asia kuin vain uutisten lukeminen.

      Poista
  11. Kauniit hansikkaat ja upea väri ! Voi kun tänne Tampereellekin saataisiin M&S !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampeelle aukeaa ensi vuonna :) Kevään aikana
      https://www.facebook.com/pirkanmaanosuuskauppa/posts/547517068701162

      Poista
    2. Kiitos Anneaulikki! Ja kiitos Mirvalle, joka osasi kertoa koska tampereelle on tulossa, minä tiedin vaan on tulossa :)

      Poista
  12. Ihanat hanskat.Mun pitäs piipahtaa vielä ennen joulua Helsingissa ja tuolla pitää ehdottomasti käydä.
    Harmi ,jos herkkupuoli on pieni.Se oli kyllä odotettavissa,mutta ehkä se vielä kasvaa, mutta niitä viinejä sinne taitaa olla turha odottaa :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viinejä en minäkään odottanut, ei tässä maassa :D Mutta kaikkea muuta kyllä voisi mielestäni tuoda. Vaikka onhan ne voikeksit ihan herkkua ja onneksi edes niitä sai ;)

      Poista
  13. En vielä käynyt tuolla, mutta Lontoossa käydessä ostan kasmiria ja verkosta kotiasuja ja tuoksukynttilöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verkossa uskon minäkin enimmäkseen ostokseni tekeväni, valikoima on ainakin monipuolisempi ;)

      Poista
  14. En ole vielä Helsingin myymälässä käynyt, mutta Englannissa useammassakin. Olen sieltä tehnyt onnistuneita ostoksia niin itselleni kuin nuorille neideille. Niin siis silloin kun olivat pikku neitejä : )

    Aurinkoista perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. M&S on siitä ihmeellinen kauppa, että siellä on yleensä yksi tai useampi aarre odottamassa ostajaansa :)

      Poista
  15. Ihanat hanskat! M&S on yksi suosikkikauppojani, piipahdin heti ekana päivänä. Ostin tikkitakin, ihanan puseron, alusasusetin, yöpaitulin, keksiä ja hilloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kyllä kaikkea kaunista ja takeja jos mitä ne osaavat kyllä tehdä :)

      Poista
  16. Heh. Olin ihan unohtanut jo että koko liike avaa liikkeen tänne! Kiitos muistutuksesta, täytynee piipahtaa, edellisestä käynnistä Lontoossa onkin kulunut aikaa...:D Ihanan väriset hanskat syksyn piristykseksi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Kannattaa se ainakin käydä katsomassa mimmoinen on versio täällä.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!