Biozell moisturizing crystal mist


Kauniit hiukset ovat portti kauniiseen muotiin.

Viimeisen kahden kuukauden ajan olen jälleen löytänyt kosmetiikan rakkauteni uudelleen. Kokeiluun ovat päässeet erilaiset tuotteet ja useampi on kokeilussa. Olen tykännyt aina meikata, mutta hiusten värin häilyessä pinkkiin ja takaisin myös hiusten vointiin on tullut kiinnitettyä enemmän huomiota. Kerroin taannoin huonon hiuspäiväni pelastajasta eli kuivashamppoosta ja - hoitoaineesta. Samaisessa postauksessa mainitsin, että kuivashamppoo jättää mielestäni mattapinnan jota hoitoaine vie mukanaan. Koska hiukseni ei ole (tai tule koskaan olemaan) paksu ja kauniisti kihartuva niin olen aina halunnut sen olevan terveen kiiltävä. Poiminkin I love me - messuilta tämän keväällä julkaistun tuotteen kokeiluun.

Tukkani on olemassa kohtalaisen hyväkuntoinen ja kiiltäväkin, mutta aina joskus se tarvitsee vähän apua. Etenkin päivinä kun pohjalla on muuta ainetta. Tätä varten kokeiluun pääsi Biozellin Moisturizing crystal mist kosteuttava kiiltosuihke. Suihke lupaa kuivua nopeasti ja jättää hiukset luonnollisen kiiltäviksi latistamatta tai rasvoittamatta niistä. Tämän lupauksen tuote minusta lunastaa. Valmiin kampauksen päälle suihketta ja kuivumisaika on sama kuin millä tahansa lakalla eli likipitäen saman tien. Koska itselläni on tällainen ohut hiuslaatu on myös tärkeää, että tuote ei rasvoita eikä sen paremmin myöskään latista sitä järjettömällä vaivalla aikaan saatua kuohkeutta (joka latistuu itsestään tunnissa kuitenkin). Biozell myös lupaa kiiltosuihkeen olevan sanansa mukaisesti kosteuttava. En tiedä onko tuote korjannut vaurioita hiuksessani, jätän sen arvioitavaksi kampaajalle, mutta sen osaan sanoa, että tukka ei ole mennyt huonompaan kuntoon, joten ainakaan se ei rasita hiusta.

Tavaraa on purkissa 150ml joka on mielestäni ihan kohtalaisen hyvä määrä ja Moisturizing chrystal mist löytyi ainakin meidän Prisman hyllystä. Hinta vaikuttaisi olevan 6-7€ välillä kaupasta riippuen, joten tämä on minusta varsin oivallisen hintainen tuote myös. Plussaa tulee myös tuotteessa olevasta UV-suojasta ja siitä, että se on parabeeniton ja väriaineeton. Eikä pidä unohtaa sitäkään, että Biozel on kotimainen yritys.

Minä siis tykkään. Oletko kokeillut kiiltosuihkeita? Onko Biozellin kosteuttava kiiltosuihke tuttu?

Hyvää tiistaita!



Good hair is a gateway to good hair.

Lately I have been doing some testing to my hair. Testing it looking pink and since it's become colder I actually need to blow dry these. I need to take more care on these but at the same time I want them to look pretty and shining. Well, they still do. But I must addmit, that's not natural shine every day. On beauty convetinton couple of weeks ago I found this great new shining mist. Getting 150ml of this in under 10€ seemed like there might be something wrong but no! This great mist makes my hair shine and does not wear it down at all. Most importantly, it doesn't make them grease more than they normally do. So all and all, this one is absolytely great thing and biggest plus, it's a finnish brand. So you use shine mists on your hair? How do you maintain shine in your hair?

Great Tuesday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, ei edes mikään lompakkoa kaatava hinta :)

      Poista
  2. Kiiltosuihkeita olen kokeillut itsekin mutten tuota Biozelin. Täytyypä kokeilla - edellinen kokeilemani - en edes merkkiä muista - muistutti liikaa hiuslakkaa. Ja lisäkosteutus ei ole koskaan pahaksi hiuksillekaan;)
    Kivaa tiistaita sinne - sekä sinulle että sille ihanallesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei ainakaan minusta ole lakkamainen vaan ihan semmoinen kevyt viimeistelysuihke jollaista kaupasinkin. Kosteutuksesta en tosiaan osaa arvoida, mutta kuten sanoit, koskaan ei voi olla liikaa :)

      Hyvää tiistain jatkoa!

      Poista
  3. Mä meinasin ostaa tämän, mutta päädyin kuitenkin suolasuihkeeseen. Vielä en ole testannut.
    Ehkä jossain vaiheessa tätäkin testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itseasiassa suolasuihkekin. Sen käyttökerrat vaan ovat vielä sen verran harvassa, että en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. Kiiltosuihkeena tämä oli minusta hyvä, tavaraa on hintaansa nähden purkissa myös kiva määrä :)

      Poista
  4. Täytyy kyllä testata. Itelläni on karhea tukka eikä kiillosta puhettakaan ellei se ole megalikainen. Haluasin ja haaveilenkin ihan erilaisesta lookista mut hiuslaatuuni se ei todennäköisesti edes passaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen tuo on varmaan ihan mainio, että saa karheaan tukkaan kiiltoa. Tämmöisellä suoratukkaisella se on vähän helpompi. Eikö se näin mene, että aina haaveilee siitä, mitä ei voi saada? ;)

      Poista
  5. Ensinnäkin kiitos mukavasta viestistä rahapostaukseeni :).
    Minulla on käytössä tuo sama kiiltosuihke. Sain sen taannoisella Voicen kilpailuvoittoreissulla Barcelonaan. Meille jaettiin siellä Biozellin tuotepaketit. Samassa paketissa oli loistava lämpösuojasuihke, jota käytän aina suoristusraudan alle. Suolasuihkeen annoin ystävälleni, joka tykkää tehdä hienoja kampauksia. Kotimaista kannattaa mielellään, ja nämä tosiaan ovat vielä oikein hyviä tuotteita. Ostan lisää, kun pullo on käytetty ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpösuoja minulla on edelleen jäljellä, en tukkaani raudan lähelle vie (vimpaimia siihen olisi kyllä vaikka kuinka monta). Laiskuuden takia lähinnä :D Suolasuihke on jäänyt vähän vähälle, en oikein tee niitä kampauksia. Mutta tämän perusteella minäkin tykkään, ainakin muutamasta joita olen kokeillut :)

      Poista
  6. I would definitely love to try out this product as in this weather my hair looks a bit dry and dead! Great review!

    www.callmemaddie.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I think you can get these only from Finland, unfortunately. Would be great to get them around the world tough :)

      Poista
  7. Olipahan hyvä vinkki. Oma kuiva korppuni kaipaisi kiiltoa, tuota täytyy testata. :) Ihanaa iltaa Satu. <3

    VastaaPoista
  8. Sounds great!!
    www.amemoryofus.com

    VastaaPoista
  9. Kylläpä on hyvinkin. Lisäksi myös mun uusi suosikkini suolasuihke se on NIIN mahtava tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä suolasuihkeen kanssa ihan sinut, en selvästi tee riittävästi kampauksia ;)

      Poista
  10. Ihanat kuvat ja tuote on aivan huikea!! <3

    VastaaPoista
  11. Mahtava postaus ja todella upeat kuvat! Mikä ihana kaulakoru sulla on tuossa kuvassa somisteena? Olen etsinyt itselleni vastaavaa pitkää kaulakorua jo pitkään, mutten ole vielä löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Kaulakoru on useamman vuoden vanha, muistaakseni Aleksi 13 oli ostopaikka. Sellainen lyhyemmän puolenen koru, jossa on kolme siimaa jossa on noita läpinäkyviä "kiviä".

      Poista
  12. Mulla on ollut tämä testissä muutaman viikon ja olen tykännyt todella paljon. Kosteuttaa juuri sopivasti ja antaa kaunista kiiltoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä antaa kyllä niin kauniin luonnollisen kiillon :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!