Essie Ballet slippers


Kynnet tekevät mistä tahansa vanhasta kokonaisuudesta ihan uuden.

Minä olen niitä naisia, jotka lakkaavat kyntensä itse. Voisin laittaa keinomallitkin. Geelilakkauksen tai mitä tahansa. Haluan silti tehdä lakkauksen itse, pidän lakoista ja omistankin niitä aika hirvittävän suuren määrän. Kynsien lakkaus jos mikä on minulla kausiluonteista, joskus jaksan ja toisinaan olen laiskempi. Lakkaan kuitenkin kynsiäni joka viikko ja harvoin ne ovat ilman lakkaa. Sen takia minulla on myös useampi vaalea lakka, jotka pitävät kynteni edes huolitellun näköisenä. Niiden joukosta suosikikseni on viime päivien hektisyyden keskellä noussut Essien lakka nimeltään ballet slippers. Tämä lakka on minulle se lakka, jonka laitan kiireessä kynsiini ja joka tekee niistä heti huolitellumman. Päinvastoin kuin kirkkaassa lakassa, pieni kuluma kärjissä ei näy (edes minulle) niin selvästi. Jos eilen puhuin työunivormusta niin tämä jos mikä on se lakka jonka puoleen käännyn, kun en osaa päättää tai kun mikään väri ei tunnu omalta.

Olen pitänyt Essien lakoista muutenkin. En tosin omista niitä kovin montaa, kolme taitaa olla oikea lukumäärä. Tämän lisäksi on pinkki ja violetti. Suurin heikkouteni kun lakkojen kanssa on China glaze ja niitä on kohtalainen kokoelma väreissä joista pidän. Essien lakat kaikkineen leivttyvät hyvin, kuivuvat nopeasti ja leveä suti tekee levittämisestä helppoa. Siksi Ballet slippers on minulle monesti se valinta. Kynsinauhojani ja käsieni kosteutta koetan hoitaa myös, mutta olen niiden suhteen vähän huono. Mistähän niille saisi semmoisen yleispätevän tuotteen?

Mikä on teidän suosikkikynsilakkanne?
Hyvää tiistaita!

 

Nails take any old outfit and make it new.

I'm one of those women who likes to paint their own nails. I could have them done, but I like to do them my self. How ever there are times and days when I seem to have no time at all for that. On those time I like to put on a lighter color. And that is when Essie's Ballet slipper is my best friend. I love how it makes my nails look. They look like the best version of them selves. Nailpolish goes in smoothly and everything look better. Best par is, I cant see chips so easily on lughter ones. I think everyone need one or two nude nailpolishes. What is your favourite?

Lovely Tuesday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Tuo BS on varsinainen luottolakka! Sillä saa niin hienostuneen lakkauksen, kun ei halua mitään huomiota herättävää! Nyttemmin olen tykästynyt myös Isadoran lakkoihin! Niissä on myös hyvä pysyvyys, hyvät värit ja suti on loistava.
    Geelikynnet on kätevät, mutta itse allergisoiduin aineille, joten nyt oltu muutama vuosi luomuna, hyvä niin. Ja nythän lyhyet kynnet on niin muodissa, jopa tummansävyisinä.

    Asiakaspalvelutyössä, missä kädet on näkyvillä, tulee kyllä käsien ja kynsien olla huolitellut.

    Minäkin kaipaisin yleispätevää voidetta rohtuneille ja kuiville käsille ja kynsinauhoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mainio lakka. Muutama kerros, yksikin, niin kynnet ovat kauniin huolitellut. Toinen suosikkini tällä hetkellä ovat Lumenen gel efektin vaaleat sävyt, saavat nekin aikaan kauniin lakkauksen helposti ja nopeasti.

      Minulla oli aikanaan, kun tein töitä jossa asiakkaat näkivät käteni kynsilakanpoistoaine, vanulappuja ja käsirasva pukukaapissa. Jos ei muuta niin haljenneen lakan sai pois ja kädet rasvattua. Sekin on mielestäni paljon parempi kuin haljenneet lakkaukset.

      Poista
  2. Tyylikkään hienostunut väri. Essien lakat ovat kyllä hyviä ja niissä on kivoja värejä, ainoa miinus isosta pullosta. En koskaan ehdi käyttää niitä loppuun, kun jo kuivuvat.
    Kivaa alkanutta viikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama se on minulla, tuntuu että eivät mitkään lakat koskaan kulu vaikka mitä teen. Lakkojakin on tosin aikas monta... Tasaisesti lahjoitan vanhoja pois, mutta uusia tulee aina tilalle.

      Hyvää alkanutta viikkoa!

      Poista
  3. Niin kaunis, arvaa vaan onko juuri tämä lempparini ja löytyy meikkipussista Iloista tiistaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kovin monen lempparilakka oen huomannut. Aina kun on tarve sille neutraalimmalle ;)

      Poista
  4. Minulla on tuo sama Essie ja pari muuta sävyä, mutta suosikkilakkani ovat nykyään Isadoran lakat - hyvä pysyvyys ja kiva hinta;) Ja todella usein turvaudun vain Lumenen cc-concealeriin - minun lakkani ovat melkein kaikki nudesävyisiä tai liki värittömiä - en kestä ollenkaan, jos kulumat tai lohkeamat näkyvät. Kunnon punaiset jätän juhlakäyttöön;)
    Kivaa tiistaipäivää sekä sinulle että Kotinörtillesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole Isadoraa edes testannuyt, en tiedä uskallanko uusia ostaa, on sen verran noita lakkoja. Miehelle lupasin yhdessä purkissa ne pitää... se purkki on ääriään myöden täynnä. Lumenen cc-consealer on täällin käytössä, rakastan kirkaan värisiä lakkoja, en vaan kestä minäkään kulumaa niin ei tule aina lakattua.

      Kivaa tiistaita! <3

      Poista
  5. Multakin löytyy lakkoja vino pino. En kyllä osaa sanoa suosikkiani. On niin monta ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuo on vaan yksi suosikki... köh... niitä on muutama enemmänkin ;)

      Poista
  6. Kiva vinkki tuo Essie. Minä lakkaan myöskin aina itse ja aniharvoin on tilanne se, että en lakkaisi ollenkaan. Minun suosikkeja on juurikin läpikuultavat, mitkä voi sitten pikakorjata heittämällä vaikka väritöntä tai glitterhöttelöä päälle, niin saa pari lisäpäivää jos on oikein kiire :)

    Essietä en ole vielä ostanut yhtään purkkia, on niin kallista, mutta ehkä kannattaisi panostaa ja kokeilla. Olen vähän pettynyt, kun usein kalliskaan lakka ei täytä minun vaatimuksia. Kun todellakaan aikaa kuivatella kynsiä ei ole kuin se max.5min ja sitten on mentävä ;)

    Ihanaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Essie on liian hintava, kokeile Lumenen Gel efect lakkojen vaaleampia sävyjä. Minä ainakin saan kauniin tuloksen aikaan myös heidän hennon vaaleanpunaisella lakalla ja kuivuu oikeasti nopeasti. Essie ei mielestäni ole mikään nopein mahdollinen kuivumaan :)

      Hyvää tiistaita!

      Poista
  7. BS on myös minun luottolakkani, lisäksi minulla on monta muutakin Essien vaaleata sävyä, joita vaihtelen. Essie on kyllä ihan paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essie on yksi suosikeistani, minulla Ghinat menevät kirkkaasti ohi, lähinnä värivalikoimansa takia :)

      Poista
  8. Pidän eniten juuri tuollaisesta lakkauksesta: raikas, huoliteltu ja tyylikäs. Lakkaan kynteni sunnuntaisin ja usein jälki pysyy hyvänä koko viikon, tarvittaessa lisään kerroksia. Kädet näkyvät ja kynsien lakkaus pitää ne ihan toisella tavalla huolitellun näköisenä. Mutta välillä pitää saada väriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Minä muuten katson usien vielä ihmisten käsiä ja kenkiä, niistä näkee aika paljon vaikka eivät ehkä ole ne itsestäänselvimmät kohteen kovin monelle huolehtia itsestään. Kyllä ne värilliset lakat ajoittain ovat se paras vaihtoehto, etenkin juhlassa pidän niistä.

      Poista
  9. Essiellä on ihania lakkoja, mutta vähän harmittaa pullon iso koko ja hidas kuivuminen. Lempimerkki vaihtelee, viime kuukaudet olen käyttänyt paljon Isadoran ja koneHelsingin lakkoja (pysyy mulla jopa paremmin kynsissä kuin Isadora) ja lähes aina vaaleita sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitaasta kuivumisesta annan minäkin miinusta. Itse kallistun monesti Chinan tai Lumenen puoleen jos on kiire, kuivuvat paljon nopeammin. Isadoraa en tosiaan ole vielä kokeillut, harkintaan menee. Jahka siihen lakkapurkkiin taas mahtuu ;)

      Poista
  10. Essie ja OPI on omia suosikkejani. EI niitä tolkuttomasti kaapissani ole mutta ne muutamat on aivan IHANIA. Ennen olin vaalean jopa värittömän lakan käyttäjä mutta nykyään Punainen isolla Peellä on mun juttuni. IHanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OPI on kyllä hyvä, etenkin niiden päälilakka jolla saa minkä tahansa muunkin lakan kestämään pidempään. Punainen on kyllä kaunis väri :)

      Poista
  11. Oma suosikkini on yllätys yllätys kirkkaan punainen! :) Laukkausintoni menee myös kausittain. Joskus jaksan panostaa lakkauksiin ja laitella kynsitarroja ja toisinaan kynnet jäävät täysin paitsioon. Sinänsä hölmöä, että en ole tullut ajatelleeksi, että kiireen keskellä voisi käyttää vaaleaa lakkaa huolitettelulakkana. Monesti monimutkaiset tai kirkkaan sävyiset lakkaukset kariutuvat kiireeseen. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! Minulla meni myös hetki tajuta, että vaalea pelastaa pulasta kiireisinä viikkoina ja kynnet ovat silti kauniin huolitellut. Jos ei ole aikaa huoltaa tai kuivattaa taiteilujaan niin vaalea sävy on ehdottomasti paras vaihtoehto :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!