Skirt on a day off


Muodin pitäisi että pakopaikka, ei vankila.
- Alexander McQueen - 

Jokunen tovi sitten puin tämän hameen ensimmäisen kerran. Kokonaisuus sai joltensakin ristiriitaisen vastaanoton. Osan makuun se oli aivan liian lyhyt ja kommentit jaloistani, niiden muodosta jne. ovat toki postauksessa luettavissa. Mutta kuten postauksessa jo totesin, se ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun hametta ylläni pidin. Tällä kertaa puin kokonaisuuden paljon arkisemmin. Valkoiset tossut antoivat riittävän lämmön lyhyellä matkalla ja raidallinen neule teki kokonaisuudesta paljon arkisemman. Viimeksi puin tarkoituksella tilanteeseen sopivasti aavistuksen juhlavammaksi.

Sunnuntaina palasin takaisin myös pinkkiin väriin. Värjäämiseen käytin samaa Biozellin color maskia kuin aikaisemminkin. Joku kaipasikin jo kuvia pinkissä hiuksessa, joten tässä näitä jälleen olisi. Aika vaalea tuo on, esimerkki millainen oma hiukseni on kun värjäävää hoitoainetta sekoitetaan tavalliseen hoitoaineeseen ja annetaan vaikuttaa vain minuutin verran. Raitoihinhan tämä tietenkin tarraa paremmin kuin muualle hiukseen, mutta se ei ollut mikään yllätys eikä oikeastaan haittakaan. Kiva vaihtelu. Tykkään valtavasti. Niin hameesta kuin tukankin väristä.

Kivaa keskiviikkoa!


Fashion should be a form of escapism, and not a form of imprisonment. 
- Alexander McQueen -

Sometime ago I wore this skirt at the blog for the first time. Here it is for the second time. This time much less party outfit this one. I sill love it tough, this is simple everyday outfit for a day off I think. Do my choice for Saturday with a lot of things to do. Stripes on my mind will do on autumn and winter as well, for many they seem to be option on springtime. I also put on some more pink to my hair, I still love it tough that is not real colour, just conditioner with some pink on it. Love it so much, I can just wash it away and back to blond, great idea!

Great Wednesday all!

Neule/Knit: GAP // Hame/Skirt: JUNAROSE * // Kengät/Shoes: Fred Perry

* Saatu blogin kautta // Received through blog

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Täähän on vallan ihana hame ja ihana kokonaisuus, tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja. Minä pidin kanssa, mahtava kokonaisuus vapaalle :)

      Poista
  2. Voi miten ihana hame! Mä haluan kans samantyylisen :) Tykkään asusta huisin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janet! Toivottavasti oma löytyy, tuo on niin mahtava!

      Poista
  3. Ihana kokonaisuus - tennarit sopivat mielestäni todella hyvin tuon hameen kanssa :)

    Tein muute äsken postauksen, josta laitoin sinulle sähköpostia. Käy kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura, tennarit tai baltsut ovat mainiot. Jälkimmäiselle vaan liian viileä keli jo :)

      Kävinkin jo kurkkaamassa, kirjoitit todella kauniisti, täällä ihan punasteltiin kehujen valossa :)

      Poista
  4. Nuo hiukset! <3

    Psst. Ihanaa, että päivität blogiasi niin usein. Täältä löytyy aina uutta kivaa luettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora, ne on kyllä <3 Saa nähdä miten slaagin kampaaja saa....
      Koetan kirjoitella joka päivälle jotain, tämä on kuitenkin sen verran tärkeä harrastus ja ennen kaikkea sitä asiaa tuntuu olevan ihan joka päivälle ;)

      Poista
  5. aivan ihana kokonaisuus - I love it <3 - mustavalkoinen on aina hyvä ja nuo tennarit, juuri oikea valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli! Simppelikokonaisuus antaa paljon, minulle ainakin kun ei ole niin huolta onko joka yksityiskohta ojennuksessa. Kun ei ole niitä yksityiskohtia ;)

      Poista
  6. On kyllä niin raikas ja pirteä asu! Ihana. <3 Ja klikkasin tuonne vanhaan postaukseen ja luin ne anonyymien kommentit. Mätiä omenoita siellä. Anonyymiyden taakse piiloutuvat, ei riitä adjektiivit kuvailemaan. Odotan itse kauhulla näitä kommentteja ja olen miettinyt, että jos tuollaisia kommentteja alkaa tulemaan paljon, menee yöunet, menee mielenterveys ja blogi sulkeutuu.

    Hienoa miten suoraan ja vahvana olet vastaillut anonyymien pöyristyttäviin kommentteihin. Nimenomaan jos ei miellytä olkoon lukematta. Kummaa että jaksavat edes kommentoida. Tämä on netin negatiivinen puoli, joista olen oman osani saanut joskus ihan Facen puolella ei blogiin liittyen. Että kaikenlaista hiihtäjää maailmaan mahtuu. Näytät hyvältä ja pää pystyssä mennään. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia. Nuo olivat vielä aika kauniitakin sanoja anonyymeiltä vaan minä sanon, että jos tulee niin on tullakseen. Mitä sitä mieltään pahoittamaan jos eivät kehtaa nimeään edes kertoa. IP-osoitteet jäävät ja pysyvät kuitenkin olemaan. Olen aikaisemminkin poliisn kanssa puhunut enkä aio empiä tälläkään kertaa jos yli mennään. Vielä ei menty.

      Nöyristelemään en ala. Netin kiusaamiskulttuuri on mielestäni muutenkin oksettavaa ja pelkurien harrastamaa. Ihmettelen miten kukaan jaksaa panostaa energiaansa niin negatiivisiin asioihin, viha-lukijat ja viha-kommentoijat voisivat mennä itseensä. Ei ihme ettei oma elämä ole positiivista jos kaikesta vaan valittaa eikä ole valmis asialle mitään tekemään. Nuorempana, oman osani koulukiusaamisesta saaneena vaikkakin hyvin lievästi onnekseni, olisin ehkä ottanut kovemmin asian. Nyt koetan ehkä omalla esimerkillänikin osoittaa nuoremmille, että elämästä voi selvitä vaikka ei olekaan ihan sen muotin mukainen johon sinun pitäisi itsesi tunkea.

      Näin minä olen tätä asiaa ajatellut, pää pystyssä ja omaa juttua toteuttaen.

      Poista
    2. Jetsulleen näin ja olet minullekin esikuvana, jos alkaa liikaa sadella kökköä niskaan, niin pää pystyyn. <3 Muuten siellä Maybelline illassa juttelin erään bloggarin kanssa ja kertoi näistä anonyymien haukuista sellaista, että lopulta kun eräs pahin anonyymi kommentoija ip-osoitteen avulla paikannettiin, meni hänen naapuriin! Että tälläinen on maailma.

      Poista
    3. Anonyymit ovat kyllä, puistattaakin ajatus. Mutta ei se auta kun pää pystyyn vaan. Jos joku tuhlaa aikansa siihen, että kadehtii niin antaa mennä vaan sanon minä. Itse niin en aio toimia :)

      Poista
  7. Ihana kokonaisuus. Hame on just eikä melkein. Ihan huippu ♡

    VastaaPoista
  8. Vaikka kaipaankin lunta ja kunnon talvea, niin toisaalta ihanaa, kun voi marraskuussakin vielä kulkea tennarit jalassa :). Sopii tohon sun asuun niin hyvin. Ja selkeät vaakaraidat nyt on aina niin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tennarit marraskuussa on ihan mahtavaa! Olen niin lyhyiden talvien kannalla. Lumen tuoma valo on hyvä, mutta minusta tämä on vielä parempi, minulle ainakin. Kovin harva on samaa mieltä kanssani asiasta, mutta itse olen vähän epätyypillinen Suomalainen tässä kohdassa ;)

      Poista
  9. Oliko tuo hame nahkaa, näyttää kiiltävältä. Asu on tosi kiva ja näyttää lämpöiseltä vaikka onkin mustavalkoinen. Tuohon voi yhdistää kylmemmällä ilmalla saappaat, niin voi pitää myös lumikelillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on keinonahkaa, lieni joku toinenkin nimitys tälle, mutta en juuri muista mikä. Saappaita harkitsen, saa nähdä toteutuuko missään vaiheessa. Olen jotenkin huono saappaiden kanssa vaikka muutamat kotona onkin :)

      Poista
  10. Kellohame heilahtaa. Kiva asu raitoineen. Ja valkoiset tennarit. Tuon asun kanssa voisi vaikka tanssia jive'a! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulia. Tämän mallinen hame on mainio minusta vapaille, eroaa aika radikaalisti työvaatteista ;)

      Poista
  11. Tykkään asustasi tosi paljon! Ihana mekko, ja rento näin raitapaidan ja tennareiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Raitapaita ja tennarit arkistavat aika monia kokonaisuuksia ;)

      Poista
  12. Very cute, love the stripes!
    www.amemoryofus.com

    VastaaPoista
  13. Hame ja valkoiset tossut näyttävät yhdessä ihanan tyttömäiseltä. Raitapaita taas tuo vähän jotenkin aikuisuutta kokonaisuuteen mielestäni. Näytät kauniilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Tossuista tulee monesti aika tyttömäinen vaikutelma. Pidän kokonaisuudesta kovasti itsekin :)

      Poista
  14. Niin ihanan simppeli kokonaisuus, diggaan! Mustavalkoinen ja raidat toimii ihan aina. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru. Simppelissä on kyllä puolensa, toimii ihan aina :)

      Poista
  15. Niin nätti! Mähän sanoin, että tuosta hameesta on moneksi :) Pitäisi itsekin kokeilla hame-tennari -yhdistelmää, sitä jotenkin automaattisesti aina nappaa jalkaansa korolliset hameen seuraksi.

    VastaaPoista
  16. Kiva tyttömäinen kokonaisuus, tykkään kovasti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!