4.12.2014

Almost all black outfitLakkaan pukeutumasta mustaan, kun tummempi väri keksitään.

Aina aika ajoin vuosin kokonaan mustaa kokonaisuutta, silläkin uhalla, että se on kaikkea muuta kuin helppo kuvata. Kaivoin Marjukan taannoisen merkinnän innostamana esille vanhan kellohameeni ja yhdistin sen simppeeliin neuleeseen. Laukku ja kengätkin olivat mustat, jotain pirteyttä kokonaisuus kaipasi. Omalla kohdallani tämä jotain oli violetti huivi. Monen monta kertaa olen huiveilla kokonaisuuteen sitä jota tuonut, eikä tämäkään kerta ollut mikään poikkeus. Koko musta on kaunis ja tyylikäs, vaan arkena töihin kaipasin siihen jotain muutakin.

Luulen, että jokaisella naisella on jossain vaiheessa elämäänsä vaihe, jossa pukeudutaan vain koko mustaan. Joillain se kestää pidempään kuin toisilla, minulla se oli useamman vuoden mittainen. Kolmisen vuotta sitten halusin tuoda vaatteisiin jotain värejäkin ja mustat vähenivät kaapista. Koetin välttää kokonaan mustaa pitkään, kunnes totesin, että on niitäkin päiviä kun tämä vaan yksinkertaisesti on ainut vaihtoehto. Mikä suhde teillä on kokonaan mustana kokonaisuuteen?

Hyvää torstaita!


I'll stop wearing black, when they invent darker colour.

I think that there is a time in every womans life when they tend to wear only black on their outfits. At least I had one (or several actually). When I around three years ago tought no more thins I was actually thinking that I would never wear all black again. well, never say never and here we are again. Not that I would choose this one from now on and only this one. No, but every now and then I think itäs good to have all black as an option. If for nothing else, then to just make my scarfs look better, right?

Great Thursday all!


 Neule/Knit: Esprit // Hame/Skirt: Esprit // Kengät/Shoes: Deichmann //
Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Marja Kurki


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

18 kommenttia:

 1. Tyylikäs kokonaisuus! Hmm, mulla taitaa olla kolme mustaa vaatekappaletta (no ehkä vähän useampi) ja ne ovat perusjuttuja mitä yhdistellä (hame, housut, neule, toppi), mutta en mä mustaan kyllä osaa pukeutua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä osaisinko kuvitella sinua edes kokonaan mustassa kokonaisuudessa :D Olet niin ihana värikäs että en joten osaa mustaa sinulle mieltää.

   Poista
 2. Tyylikäs asu - ja sinä osaat tuon huiveilla asustamisen.
  Itselläni juuri toisin kuin Katjalla on niitä mustia vaatteita kaappi täynnä - ja usein, vaikka lähden ostamaan jotain muuta väriä ihan tarkoituksella, palaan kotiin mustan vaatteen kanssa;)
  Kivaa torstaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on niin totta. Kaupassa seisoo kädessään musta ja joku muu miettien kumpi on parempi. Minulla ainakin kovin usein se joku muu jääkin sitten sinne kauppaan :)

   Poista
 3. Kokomusta on kyllä aina tyylikästä, kuten tämä sinun asusi! Ja kivasti tuo kontrastia tuo värikäs huivi!
  Itse olen tosi huono käyttämään kokomustaa, vaikka muiden asuissa sitä aina ihailen. Olen niin kuvioihmisiä henkeen ja vereen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle kuviot sopivat hyvin! Etenkin kun viihdyt niissä itse, ei sitä kaikkien kokonaan mustaa tarvitsekkaan pitää. Itselleni se on aika ajoin vaihtoehto :)

   Poista
 4. Caelia lainaten: koko musta on aina tyylikästä. Upeus <3

  VastaaPoista
 5. Tämä on kiva asu! Minulla on paljon mustaa ja viihdyn siinä, mutta kokonaan mustaa asua pehmennän huivilla, villa- tai puuhelmillä. Jotenkin muuten tänä talvena ei kokomusta ole kutsunut yhtä paljon kuin ennen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Musta on kyllä hyvä, mutta minäkin tarvitsen sen huivin. Tumma keli vaikuttanee siihen kokonaan mustaan pukeutumiseen :)

   Poista
 6. Heh, mulla oli tänään lähes samanlainen asu: musta neule ja mustat sukkikset, kellohame tosin oli vaalea. Viime viikolla taisi joka päivä olla jotain mustaa yllä, mutta koko alkuviikon olen tietoisesti käyttänyt vaaleampia värejä. Tänään teki mieli sitten taas valita tummaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös päiväkohtaista tämä juttu, välillä värejä, välillä mustaa. Vähän riippuu siitä millä jalalla aamulla sängystä nousee ylös :)

   Poista
 7. Nätti asu ja nätti huivi!
  Niin se musta, is there any other colour??! Se vain on minun vaatekaappini valtaaja. No, nyt tänä vuonna olen sovitellut sinne sekaan myös harmaata ja ruskean sävyjä enemmän kuin koskaan aiemmin.
  Tykkään kokomustasta. Erityisesti minua viehättää yhdistelmä mustat suorat housut, avokkaat ja slimmi musta poolo. Siinä asussa on eleettömyydessään jotain niin klassista! Mutta siis juu, kokomustan fani ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi. Mustat housut, avokkaat ja poolo on kyllä todella kaunis ja klassinen kokonaisuus. Kaikessa vähäeleisyydessään todella toimiva ja aina yhtä elegantti.

   Poista
 8. Musta-asu on toinen nimeni, tai ainakin siltä välillä tuntuu. :D Kyllä vaatekaapistani löytyy värejäkin, vaikka hillitysti. Jotenkin syksy ja talvi on sellaista aikaa, että puen kuin mustan surupuvun päälleni ja kevään ja kesän tullen suven lapsi innostuu taas väreistäkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on varmaan aika monella totta, mustaa tulee pidettyä kun on ns. muutenkin synkkää :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!