10.12.2014

Casual with red and grey


Ota hetki itsellesi, voit paremmin sen jälkeen.

Kiireestä lienee jauhettu blogissa jo aika tavalla vaan arvatkaa mitä tein eilen? En yhtään mitään. Tai no, jos totta ollaan, tein erinäisiä kotitöitä, pesin mm. kaksi koneellista pyykkiä ja siivosin muutenkin. Kävin rauhassa kaupassa, keskellä päivää ja muutenkin annoin aikaa itselleni ja kodille. Koti sai jouluisemman ilmeen vielä punaisilla tekstiileillä ja muutamalla huonekalun siirrolla. Olemme valmiit laittamaan kuusen jahka vain ostamme ensin sen kuusen. Päätin jo Köpiksen reissua varatessa, että jos vaan mahdollista olen lomalla sen tiistain kun keskellä yötä maanantaina laskeudumme. Koska tämä mahdollisuus tarjoutui, niin vietin tuiki harvinaisen päivän Kotinörtin kanssa yhdessä lomaillen keskellä viikkoa.

Vielä pari vuotta sitten olisin pitänyt sanojaa hulluna sitä, joka sanoo, että se ylimääräinen vapaapäivä menee kotitöiden parissa vaan niin se juuri meni. Nyt on koti puhdas ja pyykkiä pesty. On hyvä jatkaa taas menoa kohti joulua kun sai päivän jonka aikana tehdä kaikkea. Myös, huomatkaa, ottaa asukuvat valoisalla ulkona! Sitä ei kovin usein tapahdu. Ei mikään suuri innovaatio tämä kaupassa käynti kokonaisuuteni, mutta on sekin asu. Valoisalla!

Hyvää keskiviikkoa!


Take out some time for you self. You will feel better.

On Monday we landed at night and getting to work on Tuesday would have been a tough call. Due to that, both me and my husband spent one holidayday to Tuesday as well. And might I add, all so worth it! I had so much time on my hands and got so much things to do. Now our home is a bit more ready for Christmas and most of all I had time to do all the stuff that I had no time to do. Washing laudry and such home stuff mostly, but you know, sometimes it's good to do all home stuff. Ready for new week so to speak.

And! It's almost the darkest time of the year (in one week there is almost no sunlight in Espoo. So having some day time photoshoot is such a rare opportunity. Not that special outfit, but day light photos look so good!

Great Wednesday!

Jakku/Blazer: The Masai Clothing Company* // Pusero/Blouse: Esprit // Farkut/Jeans: JUNAROSE // Kengät/Shoes: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Esprit

* Saatu blogin kautta / received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

25 kommenttia:

 1. Toi Masai Clothingin tunika on kyllä niin ihana.

  VastaaPoista
 2. Kaunis punainen, sopii sinulle hyvin! Voi mä nauttisin kun saisi siivota rauhassa, nykyään sekään ei onnistu... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Tuo on se täydellinen punainen minulle. Voin kuvitella, että ei ole helppoa nykyisin tuo siivous teillä :)

   Poista
 3. Ihana punainen tunika ja kyllä vapaapäivä tekee hyvää, kun olet työreissullakin huhkinut. On tämä sää jännä, kuin syksy olisi ja kohta on joulu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaa tekee ihan hyvää, saa kodinkin kuntoon kaiken suihkimisen jälkeen :)

   Poista
 4. Valoisaa ei tunnu olevan edes keskipäivällä. Kuvaaminen turhauttaa.
  Kotona aika kyllä hujahtaa ihan tuosta noin vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli tuommoinen harvinainen valoilmiö auttamassa kuvaamista. Onneksi!

   Poista
 5. Oih, nyt tulisi vapaapäivä täälläkin tarpeeseen. :/ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli yllättävän hyödyllinen ja tehokas päivä :)

   Poista
 6. Kauniin punainen jakku! Kivoja kuvia olet julkistanut viikon aikana, mutta kiva taas nähdä asukuviakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna, se on kyllä kaunis. Asukuvien pariin oli ihana palata kyllä, niitä on tulossa taas enemmän kun niille jää aikaakin enemmän kun ei viuhdo töiden takia pitkin maailmaa :)

   Poista
 7. Ihana tunnelma kuvissa, tehnyt vapi sulle hyvää, kun näytät niin onnelliselta ja fressiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru. Sitä se kyllä teki, sai nukkua kunnolla niin johan piristi :)

   Poista
  2. Samaa mieltä kuin Taru, näytät onnelliselta ja ihanan raikkaalta ♥

   Poista
 8. Kaunis jakku, vetskarit takana ovat kiva yksityiskohta. Ja onpa syksyinen ympäristö kuvissa, missä se joulu on :)) (samanlaista täälläkin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Vetskarit ovat jakun paras puoli :)

   Poista
 9. Mikä tämä kaunis jakku on? Waaau!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Masai Clothing companyn kevyt ihanuus joka menee ympäri vuoden materiaalinsa puolesta <3

   Poista
 10. Komppaan edellisiä, kaunis jakku! Minun koneellani näyttä ihan tuollaiselta vadelmanpunaiselta joka tietysti on yksi omista lemppareista... Vapaapäivä keskellä viikkoa menee kyllä useinmiten johonkin "järkevään" pitäisi ehkä enemmän tehdä sitä "kivaa"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vadelmanpunainen noin oikeassa elämässä, eli hyvä näyttö siis kyseessä :) Suosikki punainen myös minulle. Vapaa viikolla siivoamiseen on viikonloppu ilman siivoamista ;)

   Poista
 11. Ihana raikas asu ja punaiset huulet oikein kruunaavat kokonaisuuden! Pitäisi itsekin välillä vähän punata huulia, varsinkin nyt talvella kun kasvot ovat muuten niin kalpeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Minä tykkään etenkin talvella punaisista huulista valtavasti, tuovat kummasti piristystä kokonaisuuteen kun muuten on nin kalpea :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!