Copenhagen shopping


Voisin luovuttaa shoppailusta, mutta en ole luovuttaja.

Minä rakastan ostosten tekoa. Olen koettanut hillitä sitä viime aikoina ja onnistunutkin siinä. Annan kuitenkin itselleni luvan shoppaukseen heti kun vaan astunkin lentokentän verovapaalle puolelle ja ns. poistun maasta. Lomalla olen aivan mahdoton ja mies osaakin buukata jo matkalaukun vaikka olisi lyhyt matka koska "Rouva shoppaa kuitenkin". Niin minä teenkin eikä Kööpenhamina ollut poikkeus. Ei mikään halvin kohde ostoksille, mutta jotain tuli kuitenkin hankittua, ensimmäiset ja suurimmat jo kentältä Helsingin päästä.



Suhasin kentällä suorintatietä Longchampille ja sain haluamani. Kaksi uutuuttaan hohtavaa pussia. No mihin hittoon noita tarvitaan? Punainen on meikeille. Vanhempani toivat Itävallasta violetin samanlaisen joka on ollut lyömätön meikkipussina ja siellä kulkevat mukana jokapäiväisen meikin korjailujutut töissä. Vaan entäs kun lähtee reissuun, ei sinne mahdu kaikki? Ratkaisuni oli ostaa toinen erinomaiseksi havaittu eri värisenä johon menevät loput. Joku muu olisi ehkä ostanut isomman pussukan, mutta oma ratkaisuni oli kaksi.

Ruskea nahkainen taas tuli korvaamaan useampi vuosi takaperin ostettua halpispussukkaa jossa kannan aina mukana särkylääkkeet, nenäliinat jne. jutut joiden en halua valuvan vaan laukun pohjalla. Edellinen hajosi. Tosin 10€ pussilta en odottanut useamman vuoden jokapäiväistä mukana kulkemista. Tältä odotan. Asiat ovat taas laukussa järjestyksessä ja allekirjoittanut on tyytyväinen.



Meillä, no okei minulla, on tapana ostaa joka reissultamme joku joulukuusenkoriste. Tällä kertaa siniset karkkikepit. Joulukuusestamme tulee eittämättä värikäs sekamelska, mutta teemana onkin rakkaat reissut ja ikimuistoiset tilanteet. Keraaminen tuikkulyhty tarttui mukaan Tivolista kun odottelin Siskoa jostain vimpaimesta. Kaksi enkelikellon tapaista pientä tuikkulyhtyä lähtivät mukaani viime hetkellä. Ne ovat todella kauniit ja sopivat vähemmän värikkääseen joulusisustukseeni mielestäni hyvin.

Kävimme myös Deichmannilla. Siellä käymisestä pidin kiinni vaikka muualle en niin hinkunut. Oikealla ovat uudet matalat työkenkäni ja vasemmalla kesää odottavat omaan lestiini täydellisesti sopivat nahkaiset baltsut. Yhteishinta vähän alle 50€. Ovathan ne ehkä sarjassa maailman tylsimmät kengät, mutta toisaalta kummillekin tulee käyttöä. Työkengät tulee potkittua nopeasti huonoksi enkä halua niistä hunajaa maksaa. Mustat batsut taas ovat juuri niin käytännölliset kun niiden mielestäni kuuluukin olla kun kesällä mietin kenkävalintojani. Useamman vuoden jo Deichmannin versiot ovat olleet valintani jos olen ne päässyt ostamaan. Edelliset ovat, kuten aina kovan käytön jäljiltä, jo kuluneet niin nämä nyt ostin. Varalle mutta silti tarpeeseen.


Vielä kävin Zizzillä jonka jälkeen kiikutin matkalaukkuun pakattavaksi kaksi paitaa. Mustaa puseroa on  vaikea kuvata, kahta mustaa puseroa vielä vaikeampi. Mutta koetan saada näistä asukuvan. Kummassakin on kivaa yksityiskohtaa selässä ja juuri sopivasti näkyy tatuointikin niiden kanssa. Tykkään valtavasti.

Tämmöisiä ostoksia, aika vähän omasta mielestäni vaan mitä mieltä sinä olet? Tanskan päästä kentältä ostin töihin kahvipöytään viemisiä, ne menivät jo, kuten varmaan arvata saattaa. Hullaantuuko kukaan muu reissussa ostosten kanssa?

Hyvää lauantaita!


I could give up shopping, but I'm not a quitter.

I love shopping, especially on airports and abroad. I've limited my shopping in Finland, but boy when I get away. Same with Copenhagen. I started shopping at Helsinki airport with needed Longchamp pouches for make-up and everyday things in bag. Continued by some christmas decoration, I love to bring something to our tree grom every trip. New office shoes and some black blouses. In the end, not that much this time, but it was my sister birthday trip and only three days. Do you like shopping abroad?

Lovely Saturday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, yllättävän paljon tarpeeseenkin hankittua :)

      Poista
  2. Lentokentän ja laivan taxfreessä menee joku ihan eri vaihde päälle. Silloin ei olla enää jalat maan pinnalla, vaan tukevasti ilmassa ja otetaan siitä kaikki irti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin juuri! Joku ihan ihme vaihde jolla edetä! :D

      Poista
  3. Onnittelut kivoista ostoksista. Nuo pussukat - very nice!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Pussukat ovat kyllä tarpeen, sen verran tavaraa tuppaan kantamana mukanani, että on ne tavarat kiva laukusta löytääkin :)

      Poista
  4. Ihania ostoksia. Laukkuun sujautettava meikkipussi olisi itselläkin toiveena ja sitä hieman toivon pukilta ;)
    Tuota shoppailuhimon rajaamista täälläkin yritetään. Huom yritetään. Juuri tulin kaupungilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pukki täyttää toiveen ja tuo halutun pussukan. Ovat meinaan käteviä :) Minulla ei ole ongelmaa rajata sitä Suomessa, vaan huh tuolla ulkomailla tuppaa tulemaan pahoja tilanteita.

      Poista
  5. Ihania ostoksia! Ja vaikka aina päätän reissulle lähtiessä, että nyt ei siite shoppailla, olen useammin kuin kerran joutunut sen toisenkin matkalaukun vieä ostamaan paluumatkaa varten. Nykyisin isäntä yrittää yhteisillä matkoilla varautua isommalla laukulla;)
    Kivaa viikonloppua sekä sinulle että Kotinörtillesi❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies ottaa suosiolla isomman laukun myös itselleen ja aina on edes yksi matkalaukku. Taidan olla vähän toivoton, Kööpenhaminassa en niin pahasti koska maa on Suomen hintainen. Pelasti lompakon ;)

      Hyvää sunnuntain jatkoa!

      Poista
  6. Kivat pussukat :)
    No todellakin reissuun lähteminen laukaisee jonkun kumman fiiliksen; joka kerta löytyy lentokentän tai laivan taxfreestä jotain mitä ilman ei voi elää ;D
    Usein vaan reissuostosten kanssa mulla käy niin, että se hullaantuminen hieman vie järjen mennessään, eli reissulla hyviltä tuntuneet ostokset onkin kotona sitten ei-niin-hyviä. Onko sinulle käynyt niin? Eli reissulla(-kin) pitäisi ainakin itsellä olla the lista, jonka mukaan yrittäisin katsoa tarpeelliset jutut, eikä heräteostoksia tulisi niin paljon. Hmm..helpommin sanottu kuin tehty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta. Voi Tanskassakin pyörittelin kentällä vaikka mitä, useampi tuote oli jo kädessä vaan onneksi olen oppinut pysähtymään ja miettimään: Oikeasti tarvitsenko tätä vai en. Koska niitä vihreitä on tullut tehtyä useammankin kerran ja kohtalaisen kalliitakin, joten koetan edes miettiä onko kotona jo samanlainen, onko tälle käyttöä, mihin tämän yhdistäisi jne. Auttaa se joskus, ei aina ;)

      Poista
  7. Kauniita ja käytännöllisiä ostoksia<3 "Enkelikellot" ja mustat uudet kengät töihin eritoten. Minä en taida hullaantua ostoksista suuremmin enää, aika lailla kaikki mitä ostan on jo ollut aikansa hankintalistalla. Se pitäisi jo päivittääkin...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töissä on minusta hyvä olla olemassa tuollaiset "maailman tylsimmät kengät", ne kun sopivat kaiken kanssa ja aina. Noissa on hyvä sentin korko niin eivät jalatkaan väsy.

      Poista
  8. Ihania ostoksia! Vaikka muuten ostosten suhteen on nykyään järki mukana, niin matkoilla sitä jotenkin hullaantuu ja ostelee kaikkea "tarpeellista". Toisaalta, hyvähän se on, jos osteluinnostus pääasiassa iskee vain matkoilla. Kiva nähdä asukuvissa nuo mustat paidat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Matkoilla tulee hankittua enemmän tai vähemmän tarpeellista, se on ihan totta. Asukuvat paidoista on tulossa kyllä, toisesta on otettukin jo, toista ei oikein saanut illan pimeydessä kuvattua vielä.

      Poista
  9. Kivoja ostoksia sait tehtyä :)

    VastaaPoista
  10. Voi miten kivoja ostoksia! Itsekin tykkään ostaa aina jonkun joulukuusen koristeen, voit arvata miten hullaannuin Berliinissä kun löysin useampikerroksisen kaupan, joka oli täynnä pelkkiä joulukoristeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aivan varmasti! Berliinistä on meillekin hankittu "muutama" koriste kun muualla se on ollut oikeasti muutama :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!