December livbox


Pidä hauskaa, naura ja lisää huulipunaa.
- Diane Keaton -

Joulu on siis taitettu jo ohitse (meidän huushollissa ainakin) ja on aika paneutua jälleen blogin normaalin rytmin mukaisesti tiistain kunniaksi kosmetiikkaan (ja ottaa kohta jo ne joulukoristeet pois, Nuutinpäivään saakka en niitä katsele). Vuorossa on Joulukuun Liv-boxin sisällön ruotiminen. Viimeksi olin kaikkea muuta kuin tyytyväinen boksin sisältöön, vaan entäs nyt? Oliko tämä sen parempi kuin edellinen vai tuliko pettymyksiä jo seuraava?


Rimmel ScandalEyes Retro Glam Mascara (ovh 11,50€ / 12ml)

Ripsivärien rakastajana tartuin ensimmäisenä tähän Rimmelin ripsiväriin. Osassa bokseista oli eri ripsiväri, omassani tämä musta. Paketti ei ehkä houkuttanut mutta voi pojat kun tätä ensimmäisen kerran kokeilin niin muuta en sitten olekaan laittanut. Erottelee ja tuuheuttaa omat ohuet ripseni hyvin. Pidentääkin jonkin verran, mutta ennen kaikkea tekee tuuheutta ja sitä jos mitä olen kaivannut. Tämä oli siis ainakin itselleni toimi hyvin.


Peace silmänrajauskynä (ovh 4,95€)

Tässä on se ongelma, että käytän hirvittävän harvoin mustaa silmänrajauskynää. Kokeilin tätä kertaalleen, ei omaan makuuni levittynyt riittävän hyvin, joten laitoin kiertoon. Ennen kaikkea kuitenkin siksi, että tälle ei aidosti ole tarvetta. Luettuani Liv-boxin sivuilta, että osa oli saanut tämän tilalla Clarinsin meikinpohjustustuotteesta näytepakkauksen olin aika pettynyt arpatuuriini. Sille olisi ollut tässä huushollissa paljon enemmän käyttöä.


Vichy Aqualia Therma Rich ( ovh 20,90€ 40ml ja 25,90 / 50ml)

Tämä ihana 12ml voidepurkki pääsi heti käyttöön ja on ollut päivävoide käytössä siitä saakka kun paketin sain. Ensinnäkin: Uskomattoman riittoisaa. Toisekseen: Todella kosteuttavaa. Kolmannekseen: Imeytyy nopeasti. Tämä oli siis ihan mahtava kokeilu, herkkä ihoni kiittää ja kumartaa tästä tuotteesta. Voipi olla, että apteekista tämän vielä kotiutan. Eniten yllätti hinta, olin varustautunut tuotteeseen ihastuttuani maksamaan enemmänkin, mutta alle 30€ on minusta vielä varsin sopuisa hinta tuotteesta jonka näemmä on varsin riittoisaa.


Calvin Klein Reveal (ovh 48€ / 30ml)

Tuoksunäytteiden idea tällaisessa boksissa on hyvä, sieltä saattaa löytää suosikkinsa, mutta monesti, niin tälläkin kerralla, mentiin omalla kohdalla kyllä todella metsään. Tuoksu on itämaisvivahteinen ja siinä kohdassa mentiin omalla kohdallani pieleen, liian mausteinen omaan makuuni.


LV Täyteläinen jalkavoide (ovh 5,50€/75ml)

Kunnon kokoisessa tuubissa, allergia ja astmaliiton leimojen kanssa, tämä oli varsin tervetullut kokeilu. Tosin: Olen maailman huonoin jalkojen hoitaja, en meinaa muistaa koskaan niitä rasvata, mutta tässä purkissa huomasin lisätekstin "Voit käyttää myös käsivoiteena erittäin kuivalle iholle". Unohdin siis tyystin jalkavoidetekstin ja kokeilin kuiviin kyynerpäihini. Niihin tuote sopi kuin nakutettu. En välttämättä ostaisi tätä uudelleen, mutta ainakin tulee käytettyä.


Calvin Klein Euphoria Gold

Mukana oli myös miehelle jotain, tuoksu joka lensi saman tien kiertoon. Ei kuulemma ollenkaan miehen makuun. Idea minusta oli hauska, muistaa boksin tilaajan miestäkin, vaan tuoksu on aina riskinsä. Jollekin muulle tämä varmasti kelpaa.


Boksissa oli myös mukana Elämyslahjojen alennuskuponki, joka jäi meiltä käyttämättä ja tryffelit, jotka katosivat saman tien. Kiva idea, mutta vähän turha ehkä? Ei siis minun makuuni, mutta monelle muulle se olisi voinut toimia.

Tämän boksin tuomio? Vichyn voide ja Rimmelin ripsiväri olivat tervetulleita kokeiluja, samoin LV:n voide ja rajauskynäkin oli hauska. Tuoksuja on kiva kokeilla, vaikka tällä kertaa eivät osuneet nappiin ollenkaan. Vähän parempi kuin viime kerralla, mutta että tilaisin tämän boksin vielä tämän jälkeen? Tammikuulla on vielä mahdollisuus osoittaa, että Marraskuu oli täysi floppi ja että boksiin kannattaa investoida kuukausi toisensa jälkeen. Eikä nyt ole tarve vakuuttaa mitään harvoin meikkejä käyttävää vaan pidän kosmetiikasta todella, joten ei luulisi olevan hankalaa.

Miltä boksi teistä vaikutti? Antaisiko tämä potkua teille tilaamiseen, olisiko tämän rahankäytön arvoinen?

Hyvää tiistaita!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Noi boxit on aika mielenkiintoisia. Itse sain I love me messujen bloggarina yhden boxin sponssina ja se vaikutti mielenkiintoiselta. Vaikka on mielenkiintoisia tuotteita ja ihan kivoja, niin jään aina miettimään, että haluanko itse kuitenkin valita ne tuotteet, joita käytän. Saattasi liian moni lähteä kiertoon täälläkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sain messuilta kanssa boksin mukaani, se oli mielestäni ihan hyvä. Nyt vaan alkaa vaikuttamaan siltä, että tuossa on turhan paljon pois annettavaa joka kuukausi :)

      Poista
  2. Tuo Vichyn voide kiinnostaisi minuakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun naamassani se toimi varsin mainiosti, kosteuttaa talvella hyvin :)

      Poista
  3. Oon itse pitkäaikainen tilaaja ja kyllä nää kaksi viimeistä on olleet vähän pettymyksiä vaikka sainkin sen meikinpohjustustuotteen, joka vaikuttaa tosi hyvältä iholla. Mulla on onneksi kolme tyttöä niin voin laittaa jakoon tuotteet joista en niin välitä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole kovin vakuuttunut vieläkään, annan vielä tammikuulle mahdollisuuden, mutta jos nyt valitsen niin ei, ehdottomasti ei. Joka on vähän sääli, odotin näiltä kovin paljon.

      Poista
  4. Täytyypä kokeilla itsekin tuota Rimmelin ripsaria! Edelleen sitä täydellistä ripsaria metsästämässä siis :)
    Vichyn voide kuulostaa kyllä oikein lupaavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei ainakaan ole pahan hintainen kokeilu maksaa itse. En tosiaan olisi itse kokeillut tuota, mutta taisin löytää uuden suosikin hetkeksi :)

      Poista
  5. Boxi oli ihan ok, mutta kaiketi odotin jotain tajunnan räjäyttävää kahden huonomman boxin jälkeen. Hyvin tasainen Livbox ei erikoinen eikä todellakaan huono. Vichyn voide on ihana. <3

    Iloista tiistaita Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vichy oli kyllä hyvä, vielä en ole hakenut uutta apteekista, testissä kun vielä riittää.
      Kivaa tiistai-iltaa Tiia! <3

      Poista
  6. Mä arvelin juuri, että en nyt tilaa uutta boksia enää. Mulle on tainnut tulla reilun vuoden ajan tämä boksi, mutta viimeiset ovat olleet kyllä pettymyksiä.
    Mulle tuli se Clarinsin pohjustusvoide, mutta en ole vielä testannut sitä. Ja huomaan sen, että niitä pieniä purnukoita pyörii joka paikassa, kun ei tule kuitenkaan käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan uusien tuotteiden testaamista kyllä, sitä en kiellä. Mutta enemmän mietin sitä, onko tämä sittenkin turhaa tilaamista. Näin messuilla kaikkien vuoden aikana tulleiden boksien sisällöt esillä ja odotin ilmeisimmin liikoja. Vaikka oli tämä parannus, vielä ehtii vakuuttamaan ;)

      Poista
  7. Vichyn tuotteet ovat hyviä - varmasti nuokin voiteet!
    Itse olen taistellut boxien tilausvimmaa vastaan, kun noita purkkeja on käyttämättä ennestäänkin;)
    Mukavaa tiistaipäivää, tämän vuoden viimeistä sellaista sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin tykännyt niistä, muutamaa voidetta olen kokeillut aikaisemmin, siksi tämän kanssa odotuksetkin olivat korkealla enkä pettynyt. Minä taidan olla tilaamatta ;)

      Hyvää tiistai-iltaa! <3

      Poista
  8. Ripsari nousi myös mun suosikikseni! Laitoin Matille tilaukseen nyt tuon LivBoxin FB-sivuilla mainostetun Miesten LivBoxin, saapi nähdä mitä sieltä oikein löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä, saa tuuheutta näihin omiin ripsiini kummasti. Minä en uskaltanut miesten boksia tilata, olen useamman purkin ostanut ja suurin osa käyttämättä. Havaitsen pientä vastahankaisuutta meillä tässä :D

      Poista
  9. Mä luulen että jätän tämän tilauksen tekemättä, ja katsastelen boxin sisältöjä mm. sinun blogistasi. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla ihan viisaskin ratkaisu. Ainakin annan mielipiteeni näistä rehellisesti :)

      Poista
  10. Hei,
    minua kiinnostaisi imeytyikö Vichyn voide niin hyvin, että meikkivoiteen levittäminen oli tuskatonta?

    NtiK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei.
      En valitettavasti osaa vastata tuohon, käytän ensin Vichyn voidetta, sitten pohjustajaa, BB-voidetta ja mineraalimeikkivoidetta joka on puuteri muodossa. Minusta ihan toimiva ratkaisu omalle naamalleni, mutta en tavallisen levittämisen kanssa osaa auttaa :)

      Poista
  11. Mä tykkäsin joulukuun boxista.Mulle tuli se toinen missä oli eri ripsari ja Clarinsin pohjustusvoide josta tykkäsin.Hajuvettä oli kiva testata vaikkei se ollutkaan mun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millainen se toinen ripsari oli? Kiinnostus heräsi koska tämä oli omaan makuuni oivalinen.

      Poista
  12. Täytyy varmaan koklata ainakin jalkavoidetta ja ripsaria. Onnistuit vakuuttamaan ;D Tuollainen LivBox on ideana ihan kiva, vaikka itse en taida ihan niin kosmetiikkahullu olla, että haluaisin kuukausittain ostaa "sikaa säkissä" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsaria ainakin suosittelen! Kokeileminen on kivaa, mutta alan omaakin kosmetiikkahulluuttani hiljalleen epäillä tässä näiden myötä :)

      Poista
  13. Itse sorruin tilaamaan boxin, ja joulukuun paketti oli ensimmäiseni. Vakuutti heikosti :( mutta tulkoot tammikuun lähetys nyt ainakin vielä. Itselläni käyttöön jää ainoastaan tuo kasvovoide, eikä sekään sytyttänyt sen verran, että itse ostaisin. Haisiko sun jalkavoide pahalle? Mun haisi niin härskiintyneelle, että mies ei antanut testata toista kertaa =( Ripsaria olen testaillut viikon verran, mutta ei ole mun juttuni, sillä harja tuntuu tosi isolta ja kömpelöltä. Mun ripsiin se toi pituutta, mutta volyymistä ei tietoakaan, kun iso osa ripsistä liimautu yhteen. Boxin paras elementti oli suklaa, se nautittiin nopeasti ja todettiin oikein hyväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli jalkavoide ihan kunnossa, ei haissut mitenkään omituiselle tmv. Tosi huono jos se oli ehtinyt pilaantumaan sulla! :( Mä tykästyin juuri sen ison harjan takia, jumbot on mun suosikkeja muutenkin :) Suklaa taas meillä katosi kyllä, mutta ne oli meidän makuun pahoja, joten uusia ei ostettu :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!