19.12.2014

Just black


Kauneus on voimaa, hymy on sen miekka.
- Charles Reade -

Joskus, kuten viimeksi tiistaina, yllä on likipitäen kokonaan mustaa. Olen selvästi astunut jollekin mustan valtakaudelle hiljalleen uudelleen. Ei siksi, että karsastaisin värejä, mutta jotenkin tällä hetkellä ne vaatteet eivät ole olleet ensimmäisenä ajatuksissa. Ei siksi, etteivätkö ne enää kiinnostaisi, mutta itselleni tyypillisesti huomaan keskittyväni enemmän talvella kosmetiikkaan ja auringon taas hohtaessa helmikuussa lienee vaatteiden aika jälleen. Ellei jo aikaisemminkin ensimmäisten kevätvaatteiden saapuessa kauppaan. Niin se vaan minun kohdallani menee. Olen tämmöinen kausiluontoinen ihminen, pidempään blogia lukeneet sen jo tietävät.

Vaan yksi asia, joka on ollut mielessä ovat ne hiivatin sisällä otetut valokuvat. Ne ovat ihana kamalia. Niinpä minä varovasti kerroin yhdelle uudelle työkaverille ongelmastani. Aloittaen siitä "Kirjoitan blogia" lauseesta. Hän suhtautui asiaan kovin positiivisesti ja sanoi, että voi koettaa ainakin kuvata asukuviani päivällä. Niinpä me sitten iltapäivällä kahvitauon turvin livahdimme ulos kuvaamaan ja hyvinhän nämä onnistuivat. Tiistain kirkas auringonpaiste ei ollut kovin armollinen kuville, mutta toimivia minusta näistä tuli. Kyllä onnea on ymmärtävä työkaveri joka minun harrastukseni takia uhraa jokusen minuutin tauostaan jotta saan tarvittavat valokuvat. Kiitos siis uudelle Hovikuvaajalleni näistä ja muutamista muistakin asukuvista joita vielä tulette näkemään kunnes on niin valoisaa, että Kotinörtti voi taas ottaa kuvat töiden jälkeen ulkona.

Hyvää perjantaita!


Beauty is power, a smile is its sword. 
- Charles Reade -
I seem to be leaning more and more to black outfits. This happens almost all winter. Wearing black is so much more simple when I do take time to investigate on new cosmetics. That is what I tend to do every winter. Not that I would not care anymore on clothes. I know my self. Come first spring clothes to stores and I'm all over the clothing things again. But before that, it's just black and some colour. Does you style change with the season?
Lovely Friday all!

Neuleliivi/Knitted vest: Mom made // Pusero/Blouse: JUNAROSE // Farkut/Jeans: JUNAROSE * // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Mulberry // Laukku/Bag: Longchamp

* Saatu blogin kautta / Received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

20 kommenttia:

 1. Blogi ennen kaikkea :D Hyvän blogin mauste on kyllä monipuoliset kuvat ja onkin kiva katsella kuviasi, kun niistä on osa otettu ulkosalla, in action!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetan aina ennemmin saada kuvat otettua ulkona, auringossa on hyvä valo :)

   Poista
 2. Tämä vuodenaika on todella haastava meille bloggareille ja sitten kun sinulla olisi aikaa ottaa kuvia niin sataa vettä kaatamalla!!!

  Kivaa vaihtelua saa kun pääsee ulos kuvaamaan!
  Ihana tuo mulberryn huivi mustan värin kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, vesi tuottaa ne omat ongelmansa, onneksi on ihana työkaveri joka ottaa kuvat ulkona jossa on valotehoa paljon enemmän kuin sisällä :)

   Poista
 3. Onpa kiva, että sait uuden tai oikeastaan lisäkuvaajan! Tämä vuodenaika on tosi tylsä kuvaamisen kannalta, ei sitä samalla tavalla innostu asujen kuvaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Minusta ihanaa, että käyttää omaa aikaansa allekirjoittaneen kuvaamiseen <3

   Poista
 4. Pihallakin on niin pimeää, että olen vielä käsitellyt ulkona otettuja asukuvia kirkkaammiksi. On niin noloa pyytää muita kuin miestä ottamaan asukuvia, vaikka suostuisivatkin, en tiedä miksi häpeän sitä kamalasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on monesti pakko tehdä vaan alle viikossa alkaa jo kirkastumaan ulkonakin. Hitaasti mutta varmasti. Se on jännä, että ei oikein osaa muille kuin miehelle sanoa, että otatko kuvat.

   Poista
 5. Hirmu vaikeaa on kuvata tällä hetkellä ja olen jopa kuvannut mukeja ulkona kylmässä>Disneymukeja. :)

  Mustan kanssa ei voi mennä vikaan, olet todella tyylijäs ja beige huivi ihanasti pehmentää kokonaisuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Koko musta on kyllä joskus se ainoa vaihtoehto. Ulkona on vaan niin kylmä kuvata, mutta kyllä sitä tulee kuvattua kun sisällä tulee pelkkää puuroa kuvista. Viikonlopun valoisista hetkistä otetaan kyllä kaikki irti :)

   Poista
 6. Love this look, you look lovely!

  http://bellemelange.net/blog

  VastaaPoista
 7. KUvaaminen on todellakin nyt sula mahdottomuus. Itse koitan viikonloppuisin kuvata sen mitä ehtii, arkena ei ehdi juurikaan nähdä päivänvaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee, valoa toimiston ikkunoista ja se on siinä. Onnea on työkaveri joka ottaa kuvat valossa, todellinen aarre <3

   Poista
 8. Tyylikäs kokonaisuus! Kehtaisikohan sitä itsekin pyytää työkaveria, ratkaisisi kyllä omankin asukuvaongelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Minä kehtasin kun toinen tuskaili Instagramkuvan kanssa, että onko tämä riittävän hyvä laitettavaksi. Sillä hetkellä tiesin, että tämä nainen ymmärtää valokuvien päälle :)

   Poista
 9. Tuohon on vielä matkaa... olisi aika vaikea kuvitella että työkaveri ottaisi kuvia ja meidän toimiston vieressä on vielä rautatieasemakin, porukkaa liikkuu koko ajan, olisi outoa olla "näytillä"....:)) Sisäkuvilla ja salamalla mennään, kunnes tulee jostain takaisin tuo valoilmiö.... Kivasti käy taas yhteen beige ja musta. Klassikkovärit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kaikilla luonnistu, meillä ollaan onneksi syrjässä että voi kuvata. Onnea on kyllä työkaveri joka omaa aikaansa uhraa takiani :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!