17.12.2014

Less is more


Täydellisyyttä ei saavuteta silloin kun mitään lisättävää ei enää ole vaan silloin, kun ei ole enää mitään pois otettavaa.
- Antoine de Saint-Exupéry -

Joskus se kaikkein yksinkertaisin vaan on se kaikkein kaunein. Tässä kokonaisuudessa se on minulle farkut, joissa on jujua riittämiin sekä ehdottomasti puseron antava selkäosa. Hyvin yksinkertaisia asioista, mutta kokonaisuutta elävöittäviä. Eikä tämä siitäkään huolimatta ole minusta tylsä vaikka tässä ei koko ajan tapahdukaan. Kokonaisuus on täydellinen lauantain ostosreissulle ja minne tahansa vapaan menoihin. Uusi paita pääsi edukseen siis viime lauantaina kun kuvat on otettu. Kaupassa käyntiä kummoisemmin ei puseroa vielä ole pidetty, mutta se on tietenkin alku jo sekin.

Pääsinkin vasta sunnuntaina sanomasta, että en ole noita Pahlmrotin kenkiä pahemmin pitänyt, niin loskaa on alkuviikosta riittänyt sopivissa määrin, että ovat tulleet tarpeen. Ne ovat kyllä todella lämpimät jalassa, sitä en kiellä, mutta eivätpähän mene nahkakangät pilalle maan tiesuolaloskaseoksessa.

Puolessa välissä viikkoa mennään jo, voiton puolella siis. Hyvää keskiviikkoa!


Perfection is achieved, not when there is nothing lef to add, but when there is nothing left to remove.
- Antoine de Saint-Exupéry -

Sometimes only the most simple outfit is just what I need. Last time this happened on saturday. There is absolutely nothing extra on this one. Just some jeans with that little something something and blouse that turns your head when I have already walked away. Nothing more to add. 

Lovely Wednesday

Pusero/Blouse: Zizzi // Farkut/Jeans: JUNAROSE // Laukku/Bag: Longchamp //
Kengät/Shoes: Tero Pahlmrot


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva kokonaisuus! Yksinkertainen on kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Aika monesti se on se kaikkein helpoin, minulle ainakin :)

   Poista
 2. Yksinkertainen on kaunista ja asusi sellainen jossa viihtyisin erinomaisesti. Palmrothin kengät ovat loistavat näihin säihin!

  Tuo lause on suoraan kuin isäni suusta joka kommentoi samoilla sanoilla ziljuunaa sormusta joita teininä pidin. Hih. Siitä alkoikin kimalluksen loiventaminen. Tosin vastikään hyvin klassisesti pukeutuva isäni meinasi saada slaagin kun näki joulukenkäni eli punaiset paljettiuggit. Saa sitä huumoriakin välillä olla, mutta huumori astui pukeutumiseen vasta täytettyäni 40v, isän tyyli siivitti pitkään omaakin makua. Iloista keskiviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Tunnun itse ainakin viihtyvän tällä hetkellä yksinkertaisissa kokonaisuuksissa kaikkein mieluiten. Jotenkin kaikki ylimääräinen tuntuu olevan liikaa.

   Hih. Voin kuvitella moisen lauseen, etenkin klassiselle pukeutujalle saattavat teinin kokeilut tuntua varsin käsittämättömältä puuhalta. Pukeutumisessa on hyvä ollakin minusta huumoria, parempihan se on nyt kun ei koskaan eikö?

   Hyvää keskiviikon jatkoa! <3

   Poista
 3. Hauska paita - ja tatuointi kruunaa sen! Farkut ovat kivanmalliset ja koko kokonaisuus just sellainen kuin vapailla pitää ollakin!
  Kivaa keskiviikkopäivää sekä sinulle että Kotinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Tatuointi pääsee kerrankin kunnolla näkyviin paidan kanssa, nilkassa oleva on paljon enemmän esillä, etenkin kesällä :)

   Hyvää keskiviikkoa!

   Poista
 4. Mukava vapaa-ajanasu, ja pusoron selkäpuolen juju on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Belladonna. Minusta noin yksinkertaisessa puserossa on hyvä olla edes joku juju, vaikka sitten selkäpuolella :)

   Poista
 5. Toi paita on todella kiva, tykkään selästä erityisesti!

  VastaaPoista
 6. A simple black tee and jeans is sometimes such a wonderful classic look!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. They are, on those days when you donät know what to wear, they mostly save the day :)

   Poista
 7. Tosi kiva, rennon tyylikäs asu! Paidan selkämyksessä on jujua riittämiin, ei sitä muuta aina edes tarvita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Useamman yksityiskohdan lisääminen veisi luullakseni huomion pois jokaisesta niistä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!