Maybelline Baby skin instant pore eraser


Kukaan ei ole täydellinen ja kauneus on vaan ihon syvyistä.

Minä olen löytänyt aivan uuden rakkauden pohjustajien maailmasta. Olen aikamoinen marketkosmetiikan hintaluokan suurkuluttaja, rakastan kokeilla uutta, mutta en ole valmis maksamaan siitä maltaita. Jos tietäisin varmasti, että tuote on juuri minun naamalleni oikea, niin tilanne olisi hyvin erilainen. Sitä kun vaan ei kokeilematta tiedä. Olen vuoden verran levittänyt meikkini alle pohjustajan, primerin, millä nimellä tätä haluaakin kutsua. Body Shopin versio on ollut varsin kelvollinen, myös kohtalaisen hintansa johdosta (noin 20€). Surffatessani kuitenkin taannoin Feeluniquessa (josta olen tilannut suurimman osan meikeistäni ja meikkien oheistarpeistani jo reilun kolme vuotta) sattui silmiini Maybellinen Baby skin Instant pore eraser. Kympin maksava purkki ei ole järin suuri, mutta toisaalta ei sitä tavaraa niin paljon nassuun tarvisekaan laittaa. Monet pitävät Maybellinen Baby-tuotteiden purkeja lapsellisini ja teineille sopivina, minä taas tykkään värikkäistä purkeista jotka piristävät aamujani. Onhan niissä klassisissa mustissa ja sinisissä purkeissa puolensa, mutta niissä on myös hintansa jota en ole valmis maksamaan.

Kympin olin kuitenkin valmis investoimaan kokeiluuni joten parilla klikkauksella tämä ja eräs luomiväri (josta myöhemmin) lähtivätkin kokeiluun. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin jo aivan rakastunut. Levittyvyys on uskomaton ja tämä todella pohjustaa ihon. Meikki suorastaan liukuu naamaan tämän jälkeen ja pysyy paikoillaan mainiosti. Ehdoton uusin suosikkini tällä saralla. Parasta tässä on se, että koska meikki levittyy ja pysyy niin hyvin paikallaan, sitä tarvitaan vähemmän. Säästöä se on sekin siis. Onko Maybelline Baby skin instant pore eraser teille tuttu? Mitä pohjustusta käytätte meikkinne alla?

Hyvää tiistaita!



Nobody is perfect and beauty is only skin deep.

I think Iäm in love. I found this new primer from Maybelline New Yor some weks ago and have been using only this one ever since. I orederd this to home and and this really does what primier should do. It makes my skin even and makes make-up glide on top of it. This settles things to where they should be and makes putting rest of the make up so much more easy. Love it! Is Maybelline Baby skin instant pore eraser your favourite? What primer do you use?

Great Tuesday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Hauskan näköinen tuote - ja sitä parempi, jos vielä on hyvä siihen tarkoitukseensakin;)
    Itse käytän tällä hetkellä Lumenen pohjustajia. Tykkään välillä käyttää sellaista, mikä sisältää heleyttäjiä - vanha, samea naama tarvitsee niitä;) - Ja sama juttu - en halua maksaa tuotteesta maltaita, jos en tiedä, että tuote on taatusti loistokas.
    Kivaa joulukuun alkua sinulle sekä Kotinörtillesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua tuommoinen heleä purkki piristää heti aamusta, ensimmäisiä tuotteita jotka naamaani kuitenkin laitan. Lumenella pohjustan luomeni, en ole muuta vielä kokeillut heiltä. Laitetaan harkintaan kokeilu, vaikka tätä taidan kyllä tilata toisenkin purkin vielä. Käytän itse päivävoittessa heleytystä, niin "kuittaantuu" (?) sillä. Tiedä häntä, mutta kukin oman naamansa tarpeen mukaan.
      Hyvää viikon jatkoa teille! <3

      Poista
  2. Hypistelin tätä jenkeissä, olen kuullut tästä paljon kehuja. Nyt hieman möksyttää, kun en ymmärtänyt ostaa. Jotenkin jumitin vaan niissä ihmeellisen sävyisissä Babylipseissä ja kun mies töröttää vieressä, niin eihän sitä ajatus kulje. :) Kiva vinkki. <3

    Iloista päivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta tätä saa toimitettuna Suomeen kyllä, ei hätää vaikka jäi ostamatta. Minulle tämä on ihan must juttu kun kaikki vaan toimii aamuisin meikin kanssa.

      Hyvää illan jatkoa!

      Poista
  3. Ei ole tuttu, mutta olisi kyllä hauska päästä kokeilemaan tätä. :P

    VastaaPoista
  4. Mä testailen myös mielelläni eri pohjustajia. Joskin mun pitää olla varovainen, sillä ylimalkaisen paljon silikonia sisältävät tuotteet saavat ihoni kukkimaan :( Muuten minustakin kyllä kiva puteli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes lukenut täka tekstiä, joten ei hajuakaan silikonien määrästä, mutta mun iho on enemmänkin kuiva niin se ei kuki ehkä yhtä herkästi?

      Poista
  5. En ole vielä ollenkaan testannut pohjustajia, silmämeikille ehkä sellaista tarvitsisin kipeimmin, kun omistan raskaat luomet ja värit lähtevät helposti liikkeelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosin silmissä Lumenen luomien pohjustajaa. Ensin sitä ja sitten puuteria niin pysyy mulla koko päivän. Toki tämä leviää myös sinne kun tämän laitan ekana, mutta luomille laitan vielä oman, koska raskaat luomet ne on mullakin.

      Poista
  6. Nope, ei ole testailtu. mä oon nirso naaman pohjustajien kanssa syystä, että ne on yleensä niin piukassa silkkaria, että mun iholla kerääntyvät pari tuntia meikkaamisesta juonteisiin. :( Ei kiva lookki! Sulla ei mun mielestä edes ole juonteita naamalla, joten varmasti sellainen silarisempi pohjustaja käy hyvin, minkä uskoisin tuon esittelemäsikin olevan. :)


    Mun lemppari löytyi viimein No seiskalta, jonka sain blogitestiin keväällä muistaakseni, sopinee myös vähän kypsemmällekin iholle. Linkki postaukseen tässä, jos jollain muullakin on sama onkelma! http://www.homeatlastblog.com/2014/05/no7-airbrush-away-primer.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla juonteita, mutta kun on herkkä iho joka on sekaiho, mutta joka janoaa kosteutta ihan älyttömästi. En tiedä miksi toi toimii, laitoinkin jo aikaisemmin, että en lukenut takatekstejä, enkä välttämättä osaa tulkita niitä että mikä on silaria ja mikä ei :)

      Pitää seiskaa kokeilla jossain vaiheessa, harkitsin sitä Irlannissa, mutta ostin merkin poskipunat ennemmin.

      Poista
  7. Hei tuota on pakko kokeilla. Minulla oli Lumenen pohjustus josta tykkäsin kuin hullu puurosta, sen loputtua tilasin todella edullisen Dermosililtä, siinä ei ollut muuta ihanaa kuin halpa hinta ja ihana tuoksu, pohjustamisesta en kyllä voi mainita sanaakaan. Uusi pitäisi siis ostaa. Ostaisinko siis tuon vai luotanko siihen Lumeneen, se kyllä oli ihana ja riittoisa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ehkä kokeilisin uutta? Jos vaan haluaa kokeilla, joskus on hyvä luottaa vanhoihin tuttuihin myös, ettei mene pieleen pahemmin. Bodyshopin on hyvä myös, omaan makuuni kylmässä talvessa liian kuiva ehkä, tämä oli nestemäisempi. Tuon riittävyydestä en osaa vielä sanoa, ei ole ollut käytössä niin kauaa :)

      Poista
  8. No tuotahan pitää ihan ehdottomasti kokeilla. Sama juttu, olen todennut markethintaisen kosmetiikan riittävän tarpeisiini varsin hyvin. Olen käyttänyt "kalliita" merkkituoteitakin ja todennut, että useinkaan laatu ei korreloi hinnan kanssa: eivät ne yleensä ole niin paljon parempia kuin hinta antaa ymmärtää.

    Ja muhun kyllä puree tuollaiset söpöt purkit ja purnukat. Mitä tyttömäisempi sen parempi :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen minäkin huomannut. Vain valokynässä olen kalliin merkin merkkiuskollinen ja sen heikkouden olen itselleni anteeksi antanut, kerrankos sitä jotain ;) Minua piristävät värit aamusta, tekee hyvää katsoa värejä harmauden sijaan.

      Poista
  9. Tuota en ole kokeillut, minulla nyt käytössä Bare Minerals ja Urban Decay, varsinkin viimeksi mainittu on tosi hyvä ja myös merkin luomenpohjustus, pysyy.. ja testasin pitkän lentomatkan aikana niin oli vielä määräpäässäkin meikit luomella.. :) Minulla on vähän rasvoittuvat luomet.
    Minä käytän molempia, markettien kosmetiikkaa ja myös välillä joku kalliimpi tuote, mutta mitään ûber-kalliita en ostele.. mies voi joskus ostaa lahjaksi jos tietää että tarvitsen.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle bareMinerals ei sopinut ollenkaan, naama ei vastaanottanut yhtään sitä vaan halusi tunkea kaiken ulos :D Luomilla on Lumene ollut alusta saakka, en ole edes kokeillut muuta kun reippaalla kympillä saa toimivan ;)

      Mies tuo meillakin reissusta ajoittain, itsekin ostan kentältä aika ajoin, mutta kovin kalliiseen en ole silti valmis sijoittamaan.

      Poista
  10. Tätä pitää ehdottomasti kokeilla, edelleen kun metsästän sitä täydellistä :)
    Mulla on käytössä tällä hetkellä Urban Decayn ohut bb-voide primerin asemasta, se on ihan ok mutta parempikin voisi olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan ensin pirmerin ja sitten BB-voiteen. Tämä oli hyvä, Body Shoppia, kuten aikaisemmisakin kommenteissa, olen suositellut myös. Vähemmän nestemäistä, mutta varsin toimivaa kamaa sekin :)

      Poista
  11. Tuttu liike tuo Feelinique. Olen katsonut just samaa putelia eli baby skin. Nyt ennen joulua tein tilauksen sieltä. Vähän itselle ja vähän joulupukin konttiin :)Leppoisaa itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!