5.12.2014

One more time: My vanity


Olen vain tyttö joka rakastaa meikkejä.

Tämä viikko vaikuttaa olevan kovin kosmetiikkapainotteinen, mutta juuri tällä hetkellä se on aihe, joka kiehtoo omaa mieltäni valtavasti. Eikä vähiten sen takia, että se kauan odottamani uusi meikkauspöytä on täällä. Koska pöydästä tuli samalla työpöytä sen paikka päätyi lopulta olemaan olohuoneessa. Työpöytä makuuhuoneessa olisi tarkoittanut huonompaa unen laatua koska työt olisivat liian lähellä. Lukunurkka ehkä menetettiin, vaan nyt sille on tilaa makuuhuoneen puolella. Ehkä monelle erikoinen paikka tällä pöydälläni, mutta meillä tämä toimii näin eikä mieskään sanonut, että meikkien esillä olo on ongelma. Kannusti itse asiassa vaihtamaan paikan olohuoneeseen.

Pöytä kaikkine tykyötarpeineen sijoitetiin siis olohuoneeseen ja meikit muuttivat sen mukana. Kone mahtuu tuhon pöydän alla olevaan tilaan ja samalla kaappeihin mahtuu niin koneen juttuja kuin tarpeellisia muitakin tarvikkeita. Kynsilakat mm. löysivät kätevästi paikalleen, samoin aurinkolasit ja muut jollain tavalla edes kauneuteen liittyvät asiat. Koska pöydän paikka todella on olohuoneessa on tässä myös samalla kätevä paine pitää se ehdottoman siistinä.

Kaikkineen olen siis tähän varsin tyytyväinen ja aamut sujuvat nykyisin paljon paremmin saapuneen pöydän kanssa. Mahtavaa tämmöinen, tämä on ehdottomasti se, josta olen unelmoinut. Valkoinen ja siisti pöytä kaikelle tarvittavalle.

Hyvää perjantaita!I'm just a girl that love make up.

I ahve told this over nd over agai, but one of my dreas was to have a good makeup table. I had one, but it turned out not to work I had planned. I gave it to my husband. A new try, this white one arrived last week and this seems like the one I could just stay on very morning. A place of my own, a place where I can just put on my makeup but also do my office job. I was also in need for my own table fot that and this is good for both of that. What do you think loves?

Great Friday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

20 kommenttia:

 1. Noniin, nyt tunnen itseni ihan meikkiluuseriksi... Mulla on tasan 2 huulipunaa, 2 silmämeikkikynää, 3 luomiväriä, 1 ripsari, +meikkivoiteet, puuterit, peitevoiteet... Olen aika amatööri!!
  Mutta varmasti on kivaa, kun on mistä valita. Ehkä voisin hommata yhden kirkkaan huulipunan noiden omien vaaleiden lisäksi :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eijeijei. Älä ihmeessä! Olisin ihan iloinen jos kosmetiikkaa ei olisi tämän vertaa, koska köh, enhän minä ehdin käyttämään noita kaikkia. Aamulla on huonoimmillaan asukriisin lisäksi meikkikriisi :D

   Poista
 2. Annu, minulla ei ole edes sitä, mitä Sinulla on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tarvitse olla jos ei ole tämmöinen hamsteri ;)

   Poista
 3. Meikkijutut kiinnostaa aina ja kyllä niillä tulisi olla oma paikka.Omat rönsyää joka puolella. Että tuossa pöydällä on kivaa meikata ja kaikki niin kauniisti esillä. <3

  Tunnelmallista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän ihan valtavasti tästä itsekin, ilo meikata aamuisin näiden kanssa :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Mun meikki määrä on ihan lastenkengissä suhun verrattuna hah :)
  Kieltämättä olohuone paikkana ei ole se tavallisin mutta pääasiahan on se että se on itselle mieluinen paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai et ole töissä ns liian lähellä Lumenen tehtaanmyymälään kuten inä? ;) Ei se tavallisin paikka ole, mutta meillä se toimivin, Toisaalta myös hyvin meidän näköinen, miehellä sentään on koko huone itsellään (ja mielelläni sen toki hänelle annankin).

   Poista
 5. Aikamoinen meikkihullu asustaa siellä! Valikoimaa pitää olla, että voi valita mielialan ja asun mukaan värejä, vaikka melko neutraalissa pysyisikin. Valon järjestäminen aamulla on pieni ohgelma, minä päädyin kääntämään katosta halogeenispotteja parempaan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita kertyny, enemmän tai vähemmän. Meillä on kanssa kunnon valo, toki aurinko olisi paras valo, mutta makuuhuone on ainut johon se tulee aamulla joka taas muuten on huono :)

   Poista
 6. Ihan mahtava kokonaisuus :) Tää kosmehullu tykkää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janet <3 Onhan noita, ihan vaan muutama ;)

   Poista
 7. Muutama kosmetiikka purnukka...:D

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Kiitoksia. Nautin meikkaamisesta ihan eri tavalla nykyisin.

   Poista
 9. Kaunis pöytä, ja tosi kivasti olet laittanut meikit esille! Meillä työpöydän virkaa toimittaa keittiön ruokapöytä, josta jättinäyttöinen maccini vie varmaan puolet tilasta :) Ja meikit asustaa siellä täällä ympäri kylppäriä. Tuommoinen työ-/meikkipöytä on kyllä ihan loistoratkaisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Uuten asuntoon muutettaessa oli selvää, että en enää sälö meikkejäni pitkin asuntoa vaan haluan ne johonkin yhteen paikkaan. Keittiössä kun meikkasin ennen minäkin. työ-/meikkipöytä oli itselleni paras vaihtoehto, saa kaiken tehtyä samassa :)

   Poista
 10. Ihanan järjestelmällistä ja kauniisti esille laitettua. Kiva, että meikkipöytä toimii osana kodin sisustusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Misorella. Sen sijainti olohuoneessa tarkoittaa, että se on myös pakko pitää puhtaana ja järjestelmällisenä ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!