15.12.2014

Ordinary day at the office


Muotia voi ostaa, tyyli pitää luoda.
- Edna Woolman Chase - 

Semmoinen perus toimistotyyli, sitä on blogissani aika usein ja niin on nytkin. Jokapäiväinen kokonaisuus. Hame, pusero, jakku ja huivi. Tällä kertaa matalat kengät, tosin vain kuvia varten ulkona. Muuten pidin nilkkureita, mutta pidin sisällä matalia kenkiä. Niin sanotusti "same old, same old" vaan minkäs teet kun tässä viihtyy töissä. Työt sen sijaan eivät ole oleet "same old, same old" vaan eteen on heitetty uusia haasteita joihin harkinnan jälkeen tartuin oikeastaan todella mielelläni. Tosin siksi asuvalinnat ovat olleet vanhan tottumuksen mukaisia, kun sille asukriisille ei ole aamusta aikaa, niin valitseminen on paljon helpompaa. Yhdistelmät tosin eivät ole kovin mielenkiintoisia. Onneksi olen oppinut, että kiireessä sillä ei ole merkitystä kunhan on pukeutunut kohtalaisen asiallisesti edes.

Edelleen on aamuja kun tuskastuneena heittelen vaatteen toisensa sängyn päälle kun mikään ei kelpaa. Ja iltapäivällä kiltisti viikkaan ne takaisin. Myönnettävä on, että viimeiset pari viikkoa kokonaisuudet ovat olleet juuri tätä. Mustaa, sinusta ja ruskeaa. Ovat vaan niin helppoja. Vapaalla voi sitten katsoa kaappia tarkemmin ja käyttää sitä mielikuvitustakin niissä vaatevalinnoissa jonkin verran.

Millainen on teidän perus kokonaisuutenne? Ovatko aamuiset asukriisit tuttuja?

Hyvää maanantaita ja osalle ainakin viimeistä kokonaista viikkoa ennen pyhien katkomia viikkoja!


Fashion can be bought. Style one must posess.
- Edna Woolman Chase - 

Having the same basic and simple style at the office means that I have uite limited amount of choises in the morning. I do have quite much clothing, but since having some more responsible at the office means I tend to stay on those old ones I like. Why? It is so much more simple. Tough I notoced that I might need some more office clothing, those I have not. On leisure times I tend to play more with my style, limited amount of possibilities on that at the office so easier this way. Still, there are those morning when nothing seems to be good and clothing after another goes on top of bed. Sigh. I think that is part of being a woman.

Great Monday and so close to Christmas all, take care!


Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Bluse: Esprit // Hame/Skirt: Mark's and Spencer //
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Pieces*

* Saatu blogin kautta / Received through blog

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

20 kommenttia:

 1. Kun työpaikka vaatii suojavaatteet ei itsellä ole tuota ongelmaa mutta joksus olisi kiva pukea omat vaatteet mikä ei tietenkään ole sairaalassa mahdollista. Perus asut, tumma musta ja valkoinen, eipä multa juuri muuta edes löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, työnantajan antamat vaatteet eivät aina anna periksi sille, että pukeutuisi mitenkään oman mielen mukaan :)

   Poista
 2. Ihana perusasu, sellainen mistä tykkään. Jos en olisi nyt kotiäitinä niin asu voisi näyttää juuri tuolta tai kotelomekko ja perusneuletakki. Sellaista tavallista, mutta sellaisissa viihdyn. :)

  Ihanaa alkanutta työviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisessa kokonaisuudessa on monta hyvääkin puolta, tavallinen ei onneksi tarkoita aina tylsää, tosin viime aikoina "hulluttelua" ovat edustaneet vain erilaiset korvakorut ;)

   Poista
 3. Kaunis perusasu! Eikä uskoisi mitä vuodenaikaa eletään, apuaaa. Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ulkona saa todella syksyisiä kuvia aikaan!

   Poista
 4. Asukriisit on hyvinkin tuttuja ;)
  Tämä on tosi kiva asu, sopii sinulle mahdottoman hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria. Tämä on kyllä ehdottomasti kokonaisuus jossa viihdyn :)

   Poista
 5. Tämä asu on kyllä niin sinun näköisesi!!! Energistä alkavaa viikkoa.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisabete <3 Samoin hyvää ja energistä viikkoa sinne!

   Poista
 6. Asukriisit on tuttuja vaateliikkeen omistajallekin:) Talvella kun käytän vaan muutamaa väriä, pääasiassa mustaa, niin on helppoa kun kaikki sopii yhteen mutta myönnän, hieman ovat asukokonaisuudet synkkiä! Piristän asua huiveilla, joita ei yleensäkään naisten vaatekaapista puutu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta minusta sopii kyllä kaiken kanssa, erityisen hyvin mustan ;) Huiveja on täällä myös enemmän ja vähemmän. Käytössä ahkerasti niin saa kokonaisuuksiin jotain eloa.

   Poista
 7. Oikein hyvä perusasu; samaan aikaan mukavan rennon oloinen, mutta kuitenkin siisti ja toimiva töihin. Aamuiset asukriisit ovat tuttu juttu, kun ei vain ehdi tai huvita miettiä hienoja uusia kokonaisuuksia. Tuolloin onkin helpottavaa, kun on siistejä perusvaatteita, joihin voi turvautua. Onnea uusiin thyöhaasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, vähän rennompi ja silti toimistoon sopiva. Kyllä sitä perusvaateet on hyvä olla, muuten on kiiri harva se aamu! Kiitos Belladonna, tulee onni tarpeeseen sen kovan työn lisäksi :)

   Poista
 8. Kiva kokonaisuus! Minulla alkaa olla taas noita pähkäilyaamuja, kun mikään vaate ei näytä tarpeeksi kivalta...edellisessä työssä ei ollut aikaa pähkäillä, kun piti herätä niin aikaisin. :D Laitoin aina vaatteet valmiiksi edellisenä iltana, mutta enää sitä ei tule tehtyä, kun ei ole "pakko".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minulla on vähän sama, kun heräsi riittävän aikaisin niin ongelmaa ei ollut, mutta nykyisin on selvästi liikaa aikaa aamutuimaan ;)

   Poista
 9. Yksinkertaisen tyylikästä, oikein kaunis kokonaisuus! Itselläni aamuisen asukriisin pelastaa usein joku mekko, ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa erikseen. Ja tietty ne iänikuiset bikerbootsit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Mekot ovat aina hyvä ratkaisu. Kerralla siisti ja tyylikäs kokonaisuus :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!