20.1.2015

Biozel seawater spray


Elämä on liian lyhyt tylsiin hiuksiin.

Elämä on myös liian lyhyt siihen, että taistelisin aamuisin kovin kauan tämän tukkani kanssa. viisi minuuttia on mainio aika eikä tähän arkisin sen pidempään menekään. Kuivashamppoo pidentää pesuväliä, se on myös mahtava nutturan pohja. Kiiltosuihke tekee mistä tahansa kampauskesta kauniin. Vaan jos hius onkin puhdas tai en jostain muusta syystä halua siihen laittaa kuivashamppoota, niin käännyn suolasuihkeen pariin halutessani tukkaan volyymia. Mikä ihmeen suolasuihke? No samaa sanoin minäkin ennen kuin päätin asiaan tutustua ja laitoin googlen kesän lopussa laulamaan (kyllä, kesän lopussa, en ole mikään trendin aallon harjalla ratsastaja).

Tiedätte kaikki, mitä merivesi tekee hiukselle kun se saa kuivua paahtavassa auringossa hiuksissa. Hiukseen kuivuessa se antaa mattapintaisen ja tuuhean lopputuloksen, jopa tällaiseen littanaan tukkaan. Monella se vetää hiusta kiharaan ja antaa huolettoman kesäkampauksen. Suolasuihke tekee saman. Se on muotoilutuote, jonka tarkoituksena on tuuheuttaa ja kohottaa tyveä irti päänahasta. Suolasuihketta voit käyttää joko nutturan pohjana (testattu, toimii) tai antaa vaan tyvelle kohotusta (testattu, toimii). Oma suosikkini tässä kohdassa on kotimainen Bioxellin tuuheuttava suolasuihke. Ostin tämän Prismasta ja hinta oli alle 10€. En käytä tätä edes joka viikko, mutta kun hiuksille on antaa enemmän aikaa, niin tämä on luottotuotteeni kyllä.

Suolasuihkeita itsessään on useammallakin sarjalla, Biozellin suolasuihke on suosikkini koska: Se tekee minkä lupaa, se ei maksa hunajaa ja se on kotimainen. Siksi tämä on oma valintani.

Onko sinulla kokemusta suolasuihkeesta?
Hyvää tiistaita!

P.S. Ennen kuin unohdetaan, Neutrogenan arvonnan voittaja arvottiin (tylsästi) random.org:n avulla ja voittajaksi selviytyi tällä kertaa:

Oi, no ehdottomasti mukana :) 

Laitatko minulle yhteystietosi maililla. Onnea voittajalle!Life is too short for boring hair.

Having such a fine texture on hair as I have, sometimes you just need to get that volume to get them out of your head. On those days I tend to lean towards seawater sprays. My favorite one is this Finnish brand Biozell, mostly since it is Finnish, but also because it does what is says it's supposed to do. So this is my trick on getting that colume to my hair. How do you do it?

Lovely Tuesday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

31 kommenttia:

 1. Voi kiitos vinkistä. Käyköhän se tummiin hiuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun osaisinkin vastata! Ainakin neste itsessään on kirkasta ja tulee pullosta ulos kirkkaana, joten melkein sanoisin, että käy tummiin myös :)

   Poista
  2. Ok. Kiitos sulle! Aina on kiva saada kuulla kosmetiikka kokemuksista :)

   Poista
 2. Kuivapesuaine, hiuspuuteri ja suolasuihke ovat tosi hyviä kampauksen pelastajia. Mulla on ohuet hiukset, jotka näyttävät helposti rasvaisilta ja painuvat päätä pitkin, joten näistä tuotteista on ollut iso apu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Minä en hiuspuuteriin ole vielä tarttunut, mutta kuivashamppoo ja suolasuihke ovat mahtavia kyllä, etenkin kun pitää saada tukka nutturalle ja pysymäänkin sellaisella koko päivä :)

   Poista
 3. Itselläkin on tämä käytössä mutta en tuoksusta niin välitä. Vähän liian päällekäyvä omaan makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole pahemmin tuoksua havainnut. Vaan ehkä siinä nutturaa aamulla silmät solmussa laittaessa ei ole huomannut pahemmin tuoksuja ;)

   Poista
 4. Oi! Mahtavaa! Kiitos, laitan meiliä :)

  Kiitos Biozell-vinkistä, oma suolavesisuihke onkin ihan lopussa, täytyypä kokeilla tätä!

  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä. Laitan mailin tänään eteenpäin :) Kannattaa kokeilla, tykkään itse tästä paljon :)

   Poista
 5. Tää on ihan mun luottotuote! Suolasuihkeella saa tosi hyvin rakennetta hiukseen ja usein käytänkin sitä esimerkiksi silloin, kun teen hiuksiin kampauksen. :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Sama täällä, nostaa sen verran tätä ohutta tukkaa, ettei ole ihan kamalan littana kampaus :)

   Poista
 6. Meni heti ostoslistalle, sillä en ole kuullut vielä keneltäkään mielipidettä suolasuihkeista. Mikä tahansa tuuheuttava ja päänahasta irrottava tuote on ainakin kokeiltava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokailla ja kokeilu ei ainkaan omasta mielestä ole mikään hirvittävän hintainen, jos siihen pettyy ja jos ei, niin luottotuote edullisesti on aina hyvä asia :)

   Poista
 7. Suolasuihke on ihan must! Itse käytän lähes päivittäin. Puristelen latvakiharoihin volyymia tuomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun olisi kiharaa :D Mutta näin olen ymmärtänyt sen toimivan.

   Poista
 8. Suolasuihketta käytän itsekin, en nyt ihan joka päivä mutta usein. Ja tuo Biozellin on myös suosikkini, hyvä hinta-laatusuhde ja kotimainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, hinnalla saa paljon tavaraa joka tekee sen mitä lupaa :)

   Poista
 9. Kiitos vinkistä :) tämä oli minulle ihan uusi juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kannataa kokeilla jos aamuisin jaksaa tukan kanssa leikkiä. Tai juhlaan kampausta laittaa.

   Poista
 10. En ole ymmärtänyt suolasuihkeita käyttääkään. Kaapissa on kyllä parikin. Täytyypä testata. :) Satu olen laittanut sähköpostia. <3

  VastaaPoista
 11. Minä käytän tuota samaista suolasuihketta päivittäin, on erinomainen tuote minun ohuelle hiirenhännälleni. Pakkasella vie mukavasti pois myös sähköisyyden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuota sähköisyyden poistoa en ole huomannutkaan. Kyllästänköhän mä tukkani liikaa aineilla :D Lienee autollisen etu tosin välttää niitä pakkasia jonkin verran.

   Poista
 12. Miten en oo tuosta edes kuullut!? No, nyt oon! :D Pitääpä koklata :)

  VastaaPoista
 13. Mä tykkään kans tästä ihan hirmuna :) Hyvä tuote!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!