Fur with lumberjack


Suosikki asiat, ne jotka tekevät päivästä paremman.

Siitä saakka kun tämän karvaliivin näin ja empimättä kotiutin, on se ollut viikoittain päällä. Se tuntuu tällä hetkellä toimivan kaiken kanssa ja saavan joka kokonaisuuteen sitä jotain. Joten sitä joudutte sitten täällä blogissakin ihastelemaan yhdessä jos toisessakin kuvassa. Jo sovittaessani sitä mietin sen yhteen sopimista punaisen kanssa. Ensimmäinen kokeilu oli tämän ruutupaitakaunottaren kanssa viikolla kun töiden jälkeen menoja tuli hoidettua. Kuvat on kyllä otettu viikonloppuna kun oli valoa, mutta tuskin tuo haittaa, kokonaisuus yllä kuitenkin on ollut.

Tässä myös ne ainoat "värikkäät" sukkahousuni eli nuo siniset. Säännöllisesti koetan kerta toisensa jälkeen niitä pitää, vaan joka kerta totean, että eivät nämä ole niin mun juttu. Niin se vaan on tässäkin, mustat olisivat ehkä sittenkin ollut paremmat. Kenkien kanssa olen näillä keleillä luovuttanut, niissä mennään jossa on kunnon pohja ja saappaissa ei sitä ole, joten nilkkureilla mennään. Vuosikausia taistelin sen kanssa, että hameen kanssa tulee olla saappaat. Olen tosin edelleen pääasiallisesti samaa mieltä. Vaan jäisi vapaalla hameet pitämättä kokonaan. Työmatkalla nilkkurit toimivat jotenkin paremmin, töissä vaihdan kuitenkin aina avokkaisiin. Niissä vaan ei tuolla ulkona hirveästi hytistä.

Miten te, hameen kanssa saappaat vai nilkkurit vai onko sillä edes niin merkitystä?

Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa!


Favourite things, things that make my day a better one.

Ever since I got this vest I seem to have been wearing this over and over again. Right now it seems to go with everythung I have in my wardrobe. Not a bad thing tough, execpt whn you blog. But at least you get to see many differet ways to wear fur west right. This is somewhat casual outfit and was worn when visiting friends last week. Nice and cosy one. Tried to have fun with coloured pantihouse, but no matter how much I try, it just is not my thinkg. With shoes, I gave up when snow came. No more heels, just shoes that keep me walking on slipery roads. I'll be thingking them again when there is no 15 centimeter snow on one night.

Lovely Monday and great week all!

Pusero/Blouse: JUNAROSE * // Liivi/Vest: Esprit // Hame/Skirt: Mark's and Spencer //
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

* saatu blogin kautta / received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:


Kommentit

  1. Tuo karvaliivi on niin ihqu! Mää haluun kans :) kivaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mahtava... ja koko ajan päällä :D
      Hyvää maanantaita!

      Poista
  2. Näyttääpä tosi kivalta karvaliivi ruutupaidan kanssa, tämän idean varastan heti itselleni :)
    Omakin karvaliivi taitaa tällä hetkellä olla se eniten käyttämäni vaatekappale!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa kun ostin tuota liiviä oli tuo ruutupaita päällä ja ajatus jäi itämään. Karvaliivit on kyllä ihan mainio vaatekappale tällä kelillä :)

      Poista
  3. Kaunis kokonaisuus. Itselläni on yksi HenkkaMaukan vastaava ruutupaita, jota yritin juuri etsiä kaapistani. Tässä juuri tuo paita tuo kivan säväyksen asuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Paidalla saa kivaa erilaisuutta kokonaisuuteen, toimii vapaalla todella hyvin :)

      Poista
  4. Tämä karvaliivi on niiin kaunis, menee niin monen kanssa! Upea kokonaisuus jälleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä tuntuu, että se menee ihan kaiken kanssa ja aivan koko ajan :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Katja. Aleissa tekee löytöjä, tällä kertaa tullut tehtyä hyviä löytöjä kyllä.

      Poista
  6. Liivi on ihan kymppi! Itsellä on musta, ja sen ostamista vähän mietiskelin, mutta aivan nappi valinta, tykkään tosi paljon. Vielä tekis mieli karvatakkia, siis jotain lyhyttä, "turkin" näköistä ruskeaa.... tai sitten ruskeaa liiviä. Hauskasti olet myös pukenut sen :) Peukutus täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi. Tuntuu ainakin itsestä, että tämä ruskea toimii useammassa kokonaisuudessa kun se omistamani musta. Vaikka silläkin on kyllä ihan paikkansa. Nämä on niin kovin helppo pukea kaikkeen :)

      Poista
  7. No minähän rakastan tuota karvaliiviä ja karvaliivejä ja ne vaan on niin kerrassaan käteviä kun käyvät virallisemman mekon kanssa ja jetsulleen näin kun nyt olet tänään pukeutunut. Ja ihan totta, että minulla on se musta karvaliivi ja sitä ei kuitenkaan tule kaiken kanssa käytettyä, toisin kuin tulisi ruskeaa. :)

    Saappaat on mun juttu, mutta olen sellainen vilukissa. Muutoin mielestäni nilkkurit tai saappaat ovat aivan yhtä tyylikkäät.

    Aurinkoista päivää ihanainen Satu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se, kun toimii ihan kaiken kanssa ja ihan koko ajan. Saappaat on hyvät ja ihanat, mun kaikissa vaan on aika tasainen pohja ja en minä niillä pystyssä pysy kun kunnon maiharipohjat tällä kelillä.

      Hyvää maanantaita! <3

      Poista
  8. Hassua miten joistakin vaatteista tulee hetkessä suosikkeja joita voisi pitää päällä yötä päivää. Sit toiset vaatteet ei oikein tahdo miellyttää millään vaikka kaupassa se näyttikin muka tosi ihanalta. Lemppis vaatteet on niin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse havainnut, että semmoiset vaatteet joihin ihastun kerralla ja samantien ovat niitä parhaita ja niitä tulee pidettyä eniten. Niin oli tämänkin kanssa :)

      Poista
  9. Onpas söppänä liivi ja oikein kiva tuon paidan kanssa! Hameen pariksi tulee kyllä useimmiten valittua nillkurit, ja saappaat vetäistään jalkaan sitten housupäivinä. Saman olen huomannut, että pitkäaikaiset lempivaatteet ovat usein niitä "rakkautta ensi silmäyksellä"-tyylisiä tapauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla. Se sopi yllättäävän hyvin tuo liivi tuon ruusun kanssa, vaikka alkuun vähän arastelin :)

      Poista
  10. Karvaliiviä olen kehunut ennenkin mutta kyllä vaan toi ruutupaitakin sulle sopii! Mulle meinaan EI sovi -näytän oikeasti metsurilta :D Ehkä noi värit sopii vaalealle paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Saara, mä pullikoin sen 15 vuotta ruutupaitja vastaan (överit ala-asteella jo), mutta kyllä se vaan toimii kun on oikean mallinen vaate :)

      Poista
  11. Pitkästä aikaa kurkkimassa blogeja ja sä oot taas niin ihana! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!